Mennyire számít a férfiak külseje? (beszélgetés)
Fontos:
Mert utálom a kigyúrt testű izomagyú pasikat.
Hát szerintem a belső fontosabb a külsönél, mert valaki lehet szép és vonzo, ha amugy meg egy sötétség......valaki meg kedves aranyos és odaadó és külöleg meg nem egy gyönörüség.....
Én az utobbit választanám...
Ha valakit szeretek, akkor szeretem a szeplőit is, mert hozzá tartozik. De ha valakit nem szeretek, akkor a szeplőit is csúnyának látom.
A fejben dől el, s a szívben, hogy kit találunk szépnek, s miért.
Még a szemére is gondolhatok így:
Milyen gyönyörű (mondjuk) kék szeme van, csak úgy ragyog. De ha ugyanazt az embert nem szeretem, akkor ugyanazokra a szemekre mondhatja valaki: Hideg, hűvös, metsző tekintete van.
csak annyira mint a nőké... :)
nehéz kérdés, ha azt mondom egyáltalán nem számít, lehet baromi ronda is, akkor megvádolhatnák jogosan a nőket, hogy csak tündökölni akarunk mellettük... :) nekem személy szerint a gyengém, ha egy férfi modora lehengerlő....és ha a szeme kék, a hangja bariton már ko vagyok... természetesen legyen ápolt, a többi nem számít.....
Biztosan mindenkinek van valami olyan, ami vonzó, s van olyan is, ami taszító...
Mindenekelőtt legyen ápolt, tiszta.
Mivel a kérdés a KÜLSEJE. Már ha észrevesszük, ugye..
Mindenki a saját értékrendjéhez közelebb állót fogja szimpatikusnak tartani. Nem?
Mennyire számít a férfiak külseje?
Mint a teásbögrén a díszítés. Van akinek fontos, van akinek nem.
Mégis ezt honnan gondolod? Netán lejársz konditerembe és ebből vonod le ezt a következtetést?
Mikor még én edzettem ilyen helyen, elképedtem, hogy nem csak izom van rajtuk, de még eszük is van, persze tisztelet a kivételnek ugye...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Férfiak mennyire könnyen fogadják el más gyermekét?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Szerintetek a férfiak honnan számítják egy kapcsolat kezdetét?
- Miért van az, hogy bizonyos férfiak kizárólag egy nő külsejét veszik figyelembe?
- Miért nem tudnak a férfiak bocsánatot kérni? Számít, hogy kimondja, vagy elég ha cselekszik?