Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
Sziasztok!
Vettem ma én is egy karikát. :)
Kicsit furán néztek rám az utcán mikor hoztam haza. :)))
De ennyi belefér. Magában van egy kis súlya, de töltök bele egy kis utánpótlást. :)
Nyugtassatok meg, elsőre nektek se ment egyszerre az a fél óra amit írtok!? Mert nekem elsőre kb 3 percig maradt a derekam körül. :)))
Sziasztok
Pont most döntöttem el magamba hogy kene venni egy hullahop karikat es olvasgatom hogy dicseritek.
Hol lehet venni esetleg neten lehetne rendelni?Tök jo lenne ha valaki megirna hol lehet venni vagy rendelni a neten mert akkor rendelnek is egyet gyorsbol es elkezdenem hasznalni.
Előre is köszi
Köszi akkor megnyugodtam :) lelkesen folytatom!
Meg utána nézek ennek a vashullahoppnak, mert én ott leragadtam hogy a fa a legnagyszerűbb... de ezek szerint már vasból is van!!
:)
Ja, és napi 30 percet tekerek!!
(ez előbb lemaradt)
:)
Sziasztok!
Én 4 napja kezdtem el hullahopp karikázni (fa) és én se izomlázat, se foltokat nem tapasztaltam magamon... ez nem gond?
Lehet h nem megfelelő nekem az a karika??
Valaki nyugtasson meg hogy nem hiába használom!!
Köszönöm! :)
Sziasztok!
Visszaolvasgattam a hozzászólásokat és csak bővítem a nyolcnapon túl gyógyuló sebeket szerzett karikázók csapatát... Beruháztam egy magnetic magic hulahoopra, és nekem is véraláfutásos lett az oldalam elég nagy területen, a combom, lábszáram meg kék-zöld foltos. Neoprém övvel és polárpulcsiban csináltam, hogy ne fájjon annyira, de mire hozzászoktam volna széttört a karika. Maradt a neoprém öv és az 50 felülés... :(
Sziasztok!
Három hete hullahoppozom vas hullahoppal napi kétszer fél órát és az eredmény magáért beszél ,szinte már függővé váltam nem hagynák ki egy napot sem ez lett a hobbim !
szerintem is kicsit többet karikázz, fél órát legalább kéne, ha tényleg látványos eredményt akarsz :)de van, akinek már kevesebbtől is látszik a változás.
én most kiöntöttem a rizst, és sót tettem a karikába, hogy kicsit nehezebb legyen. nem tudtok még valami jó tippet adni, amivel lehetne nehezíteni?
Sziasztok!!
Napi 15-20 perc inkább amivel el tudsz érni eredményt!Szerintem annál több nem kell,mert ez még biztos hogy naponta van hozzá kedved.Van olyan aki 1 órát is tekeri naponta,,az szerintem nem olyan jó.Inkább minden nap egy negyed óra ami biztos!!De mindenki maga tudja!!!
Sok sikert!
Sziasztok!
Én is hullahopozgatok néha néha de mostmár minden nap fogok. Nekem egy sima üreges műanyag van amit megtöltöttem sóval, az átmérője nem valami nagy uh elég gyorsan kell tekereni :). Nekem semmiféle sérülést nem okozott pedig akinek az én bőrömnél vékonyabb van azt már csak sajnálni tudom :(, szerintetek napi 5-10 perc tekeréssel 3 hét után lesz eredmény? Nemsokára megyünk nyaralni addigra jó lenne :)
Szia!!
Én azt mondom hogy jó a mágikus karika nagyon.De az enyém az 2 hónap után eltört,lehet azért mert meg volt töltve!!Hát ,,,,,te tudod
Sziasztok!
Nem hagy nyugodni a mágikus karika, aki használja, van valami új fejlemény? Most lenne rá pénzem...