Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
Mit nem mondtok?!
Asszem holnap veszek magamnak egy hullahoppot.
:)
Igen, én tévézés közben csinálom.
Csak adok hangot a tévére, mert a rizsszemek elég hangosak a karikában. :))))
Én kb.egy hete tanultam meg hullahoppozni.Egy húsz perc elég volt hozzá.
Egyáltalán nem nehéz,csak egy idő után fárasztó.
Hahó! :)
Ma dolgoztam, ezért semmi edzés.. Majd holnap este..
Most gyorsan alszom sokat. :)))
Reggel is kelek negyed 5-kor.. :P
Szia!
Én belilultam ezért pihi van ma.:)
én most nagyon leeresztettem!!:-((( 2 cm. visszakúszott a derekamra. Hiába a hulahoppozás ha esténként bekajálok és dobozból eszem a fagyit!!! Van még 3 hetem egy esküvőig /nem az enyém/ addig remélem eltünnek azok a fránya párnácskák!!!
Irjatok a sikereitekről, hogy új erőre kapjak!!:-)
Már elöl a hasamon is van egy lila folt :P
Alakulok, a végén még azt hiszik ver a barátom :)))
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, megoldottátok egy hosszú évek óta fönálló problémámat, ami konfliktusokat okozott a családon belül. :-)
Mág sok-sok évvel ezelőtt az anyukám vett magának egy karikát, ami még az a jó, hatásosan fogyasztó régi fajta volt (valami műanyag bevonat, alatta pedig mintha fém lenne). Aztán én és a hugom megörököltük tőle. Csakhogy én időközben 140 km-re költöztem a családtól, és mivel se a hugom, sem én nem akartunk lemondani a karikáról, 2 -3 havonta utaztattuk ide-oda, hol ő használta, hol én. :-)
Most úgy döntöttem, hogy veszek magamnak egy fa hulahopp karikát, de valahogy ez a szögletes fajta nem tűnik számomra használhatónak. És ekkor találtam a fórumra.
Így tegnap elmentem és vettem egy sima műanyagot, és megtöltöttem, hogy megfelelő súlyú legyen. Mivel az illesztésnél nem sikerült szétszednem a karikát, így azt az itt olvasott jó ötletet használtam, hogy gázláng fölött fölmelegített szöggel fúrtam 3 lyukat a karikába, amiket aztán összeolvasztottam, és azon keresztül töltöttem meg a karikát. Így azt hiszem biztonságosabb is, mert a lyuk kicsi, és csak azt kellett szigetelőszalaggal leragasztani, így nem kell félnem, hogy valaha is szétválik az illesztés, és beterítem a szobát. (azért vagy 45 percig elszórakoztam, mire a kis lyukon keresztül föltöltöttem az üreget :-)) Én grízt töltöttem bele, gondoltam, ha nem lesz elég nehéz, még kicsi vizet adok hozzá, de végül erre nem volt szükség.
Én mindenkinek azt ajánlom, hogy 80 cm-eset vegyen, mert a kisebbet nehezen lehet használni, a nagyobb pedig kevésbé hatásos.
Én kezdetektől fogva képes voltam hosszú időn keresztül pörgetni leesés nélkül, ehhez nem tudom milyen képesség kell. :-)
Ahhoz, hogy valaki látványos fogyást érjen el, minimum napi 30 perc szükséges. Néha sajnos unalmas, de lehet közben zenét hallgatni, olvasni, tanulni.
Nekem soha nem kékült be a derekam, elhűlve néztem a nagy véraláfutásokat, de újrakezdés után a második napot mindig ki kellett hagynom, mert az első nap után nagyon fáj.
Ennyit az én tapasztalataimról. Remélem 1 hónap alatt nekem is lemegy 2-3 cm a nyaralásig, örülök, hogy most már van saját gyártmányú karikám. :-)
Szia!
Nővérem is avonozik, és soha nem értem, hogy van aki sürgősen megrendel egy csomó mindent, fizetésnél meg közli, hogy nincs pénze, majd fizu után...
Én ma még nem hullahoppoztam, de megjelentek a lila csíkok a derekamon.. :P
Mondjuk nekem fel se tűnt, mert szerencsére nem fáj. Csak érzékeny a bőröm, és ezek az ütések már megtették hatásuk. :P
Lusta vagyok, mint a .. :)
Pilatesezni szoktam illetve Leg Magic és most a hullahopp. :)
De ezek se mindig.. Várom a hangulatom, hogy mikor van hozzá kedvem. :)
Neked is ilyen jó kollegáid vannak, hogy felidegesítenek? :)
Szió!
Én is a hasamon lévő felesleget szeretném lelapítani. :) Meg a csípőmön... :P
Lehetne sorolni.. :) Mennyit szoktál futni?
Szia!
Te tornázol?
Megkérdezhetem, hogy neked mennyi ment le vele?
Diétázol is?