Mennyi ideig tart a térdprotézis műtét utáni felépülés? (tudásbázis)
Murva nagyon szurkolok Neked!
Én lassan túl vagyok a nehezén, napról napra jobb. Otthonról majd remélem jobban tudok netezni. De itt is olvasok sokat és köszönöm mindekinek a drukkot
Gondolom ez olyan, hogy van ami a műtőasztalon derül ki, nekem artroszkóposan indult a mozaikplasztikám, aztán mégis vágtak. Nálam visszalépés lett, a szánkóprotézis és a mozaik között ment a vacillálás.
Sajnálom, hogy visszafordítottak, de minden van valamiért:-) remélem ez azért történt, mert egy másik nap jobban fog sikerülni a műtéted.
Szép napot Mindenkinek.Az újonnan mütötteknek mielöbbi gyógyulást a mütét elött állóknak sok kitartást kivánok
Szerdán voltam újra kontrollon sajnos megint punkciózták ,csapolták. Hiába jegelem csak gyulladt 4 hónap után is. A doki azt mondja ez normális néha előfordul.Sőt számitsak rá, hogy a következő kontrollon is biztos csapolni kell.A röntgen az nagyon jó, minden a helyén.
Csütörtökön voltam a másodfokú rehab bizottságnál.Végre kaptam egy kis felvilágositást. A 40 százalék is rokkantságnak felel meg ,arra is jár ellátás csak azt még nem tudom mennyi mert még nem kaptam róla határozatot de kb 40.000 ft.E mellett az ellátás mellett el lehet menni dolgozni akár nyolc órában is.Majd ha úgy érzem képes vagyok rá, vav Debrecenben egy olyan kft akik ilyen dolgozókat alkalmaznak.És mivel B2 es kategóriába soroltak csak olyan munkát kell elvállalnom ami nekem is megfelel.A többi kategóriában minden felajánlott munkát kötelező elfogadni, mert ha nem visszavonják a megváltozott munkaképességű ellátást.
Drága kisunkám sajnos messze lakik tőllem, jelenleg Romániában Nagybányán.Nem sokat tudom babakocsiztatni, csak havonta egyszer jönnek Debrecenbe mert itt a háziorvosa. Majd a nyáron remélem kicsit több időt tudnak itt lenni akkorra remélem már szaladni is tudok utána
Szia Manyi!
Megya drukk ezerrel!
Klári
Kedves Czipár Kati , a youtubon találtam párat most, olyan régen fordultam elő itt a fórumon, hogy már nem is emlékszem, hogy milyen oktatófilmről írtam, ne haragudj
Ha beírod, hogy térdprotézis műtét utáni gyakorlatok, akkor több lehetőséget ad fel. Erősítő gyakorlatokat széles gumiszalaggal szoktam végezni, meg a szobakerékpáron.
csak ennyit tudtam segíteni, ne haragudj
Tuttuka a türelmetlenséged azt jelenti gyorssan megakarsz gyógyúlni és biztosan így is lesz. Te nagy rutinos vagy és a rehabon is segítenek és a lényeg igyekezned is kell mert a Térdes-találkozó megszervezése Rád vár!
Jobbulást és vigyázz nagyon magadra!
Üdv: Türelmetlen
További ajánlott fórumok:
- Térdprotézis műtét után mennyi a felépülés, miben változik az élet?
- Császármetszés után mennyi ideig tart és hogyan zajlik a felépülés?
- 2 hónapja volt a térdprotézis műtétem. Nagyon megbántam,...
- Orrműtét utáni felépülés
- Volt valakinek már keresztszalag szakadása? Esetleg műtétje? Mik a tapasztalatok? Hány napig tartott a felépülés?
- Petefészek ciszta tapasztalatok és műtét utáni felépülés