Melyik filmből van? (beszélgetés)
-És most fasírtot csinálunk belőled, te suttyó.
-Nem a ti műfajotok ez, gyerekek. Az ilyen nyálas striciknek a kurváik szoknyáján a helyük
1861 hsz:))
A doloresz csak a főszereplőről jutott eszembe,meg ,hogy nagyon jó filmje volt az is:)
1855. Nincs kettő négy nélkül
Amikor a Riói karneválon a csajok seggétől kérdezi meg, hol van az igazgató.
1859. Az Életeken át és ezt Ethan Hawke mondja.
1856. A Die Hard c.rilógia második része és kétszer hangzik el a szöveg. Egyszer McClane egyszer Stewart ezredes vágja az újságírónő képébe a reptéren.
1860. A Christine c. Stephen King adaptáció és egy Plymouth Fury autóról van szó.
Egyéb...
Dolores szavai nincsenek az idézetek között, bár Kathy Bates nagyszerű színésznő és ez esetben is az ő szavait idéztem, azonban a Tortúra c. filmből.
Itt Annie Wilkes ápolónőt alakítja, aki az autóbalesetet szenvedő írót Paul Sheldont ( James Caan-t) "ápolja" otthonában.
Azt szeretné, ha írna neki egy saját regényt......
Kathy Bates nekem is nagy kedvencem.
Azt hiszem a Dolores Clairborne című filmre gondolsz.
1865... 1859...1860...
TIPP??
Éa az Al Jazeera híreiből merítettem!
az Indul a bakterház talált!
Régóta sejtem, hogy vicces fiú vagy... ;)
Azonban mivel pontosan úgy "beszélem ezt a nyelvet mint Te"... nem jelentett a dolog nagy kihívást. A kérdésre a válasz a BAGDADI TOLVAJ...
Csak vicceltem, mert nem is Bagdadról van szó a szövegben, hanem Szudánról.
Na erre varrj gombot...:)))))
"Igen jó lóbőrnek látszik ez a gyerek..."
Indul a bakterház. :)
A többit bevallom megnéztem itt a neten,volt amit láttam ,volt amelyiket nem,de nem árulom el:))
Az arabot nem találtam:)
Tortúra:))
Kathy Bates az egyik kedvenc színésznőm:)
Nagyon tetszett aszem spilberg film volt,amiben gyilkossággal vádolják ,az örökségér ,egy öreg nő megölésével.Nem jut eszembe a címe.
Ennek nem ismerem a magyar szövegét:
قالت مصادر دبلوماسية إن مجلس الأمن الدولي قد يعتبر
القرار السوداني بطرد 13 منظمة إغاثة جريمة
-Csak két szót mondjon!
-Kapja be!
Csak tipp!
A fűnyíró ember?
Sean Connery = James Bond
Ebben volt a Bond lány Ursula Andress.
Dr. No.
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?