Melyik filmből van? (beszélgetés)
Ezt viszont kopiztam, mert kissé hosszú lenne megtanulni...
"Erről eszembe jut egy vicc. Szóval egy pofa bemegy a bárba, odamegy a csaposhoz és azt mondja neki. Van egy fogadásom, fogadjunk 300 dollárban, hogy belepisálok abba a pohárba ott, anélkül, hogy egy csepp is kimenne! A csapos megnézi a poharat, úgy jó 3 méterre van tőlük, azt mondja pofának: Tisztázzuk, szóval 300 dollárba fogadunk, hogy maga bele tud pisálni, innen ahol most állunk abba a pohárba ami ott áll anélkül, hogy egy csepp is kimenne! A pofa azt feleli a csaposnak: Pontosan! Mire a csapos azt mondja, hát akkor fogadjunk. A pofa mondja, rendben van kezdhetjük! Előveszi a micsodáját! Jól megnézi a poharat, erősen koncentrál, nézi a poharat, koncentrál, nézi a poharat, aztán a farkára koncentrál, farok pohár, farok pohár, farok koncentrál, farok pohár, farok pohár, és aztán egyszer csak zutty, kiereszti! Persze, sss, telepisálja az egész kócerájt, ráhugyozik a bárpultra, ráhugyozik a székekre, rá a padlóra a telefonra és még a csaposra is, he-he. Szóval, amit csak lehet mindent jól összepisált, kivéve azt a kibaszott poharat, érted? A csapos meg, a csapos meg csak röhög, 300 dollárral lett gazdagabb, ha-ha, csurog róla pisa!! Ha-ha. Azt mondja a pofának, maga idióta barom, mindenhova odapisált, kivéve a poharat. Jön nekem pontosan 300 dolcsival seggfejkém!Elnézést! Csak, csak egy percet várjon még! És a pofa elmegy hátulra, ahol a többi tetű biliárdozik! Odamegy hozzájuk, „susmogás”, aztán visszaüget a csaposhoz, parancsoljon itt van háromszáz! Mire a csapos megkérdi, mi a szarért örül úgy most vesztett 300 dollár maga barom!! Azt mondja erre a pofa: Látja azokat a srácokat? Most fogadtam velük fejenként 500 dollárba, hogy lehugyozom a bárpultot, lehugyozom a padlót, lehugyozom a telefont, ráadásul magát is! És nem csak hogy nem fog bepöccenni, de még örülni is fog neki! Ha-ha-ha-ha!!!!! Ez kruva jó nem, még örülni is fog neki!!!Ha-ha."
"-És velem mi lesz?
-Őszinte legyek, drágám? Köpök rá!"
Bravó!
De azért Katy Bates nem volt kutya ebben sem.
Az egyik kedvenc színésznőm.
Ez pedig hosszú évek óta az egyik örök favoritom:
"Akaratom erős, mint a tiéd, és királyságom éppoly nagy... akaratom erős, mint a tiéd, és királyságom... a fene, sosem jut eszembe ez a sor!"
Válasz:
-Paquito nem lehet éhes, mert most zabált meg egy egész tál hagymásbabot!
Kincs ami nincs
Yessssssssssss!
Tök könnyű, de imádom, úgyhogy tényleg csak az élvezet kedvéért:
"-Paquito éééééééhes...!"
-Más meglepetésem is van Joe.
-Igen? Feltalálták a rondaság elleni szert?
Remekmű!
-Furcsa íze van ennek a cappuccinonak...
-Biztos túl sok etil-kloridot tettem bele.
Ki látta?
Alapmű:
"Ismerem ezt a csengetést. Az anyád. Azanyád!"
No! Itt a lecke:
"Azóta nem hiszek senkinek amióta magamat is hazugságon kaptam"
Ez a Patyomkin pámcélos c. némafilm Eizensteintől.
Yesssssssssssss!
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?