Melyik filmből van? (beszélgetés)
Ez nem olyan rég néztem,adták valamelyik csatornán,egy tiszta ügy ,asszem a címe:))
Freemen mondja.
-De szép kis szőrös.
-Ugye? Ma tömték
"Vonzónak találom magát.
közeledése azt sugallja, hogy maga is engem.
A rituálé szerint azonban még egy rakás plátói előíráson kell átesnünk, hogy eljussunk odáig... de ha belegondolok, semmi mást nem szeretnék, csak mihamarabb közösülni magával.
Nos?"
-Legyen szép napod.
- Ennyi? Legyen szép napom?
- Pánikhelyzetben ilyeneket mondok.
1933. Gyilkosság lólépésben
1936. Az emlékmás
Ma romantikus lányregényes napom van... gondoltam megosztom veletek...;)
"A férfi sosem felejt el egy ilyen nőt... egy ilyen szenvedélyt... Nem teheti... és nem teszi."
Bennem 2 jelenet maradt meg.
1. Amikor az idős hölgy /talán Fran nagymamája/ táncolni "tanítja" Scottot...
2. Amikor Scott apja elkezd tapsolni a végén... emlékszem bőgtem
Ez csak Woody Allen lehet!!!!
A filmet nem láttam /tudom-tudom... felírtam a megnézendők listájára/, de ezzel az idézettel úton útfélen találkozik az ember.
Annie Hall
Nekem az Amerikába jöttem ugrik be.
Akeem herceg = Eddie Murphy = Clarence
Ezt a filmet pár napja néztem meg újra.
A függetlenség napja
:))))
Olyan "szürreális" az egész,távol mindenféle amerikai sallangtól,azért fogott meg annyira.
Már nagyon régen láttam. A cselekmény fő vonalára emlékszem, azonban a részletek kiestek. Egyébként nekem is tetszett, de nem volt alkalmam újra megnézni. Talán egyszer...
Ez az idézet csak azért ugrott be, mert egy e-mailben küldött pps-ben olvastam. Nesze neked filmművészet...;)))
Mindenesetre utánanézek, hátha megjelent DVD-n.
Igen!:))
De Fren mondja Scottnak.
Szeretem azt a filmet.Legalább 10 szer láttam.
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?