Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok.
Elkezdtem olvasgatni a fórumot, de rengeteg az infó. Inkább kérdeznék.
Műtét előtt állok. Orvost keresek. Egyenlőre ismerősök között. Akiket eddig kaptam:
1. Juhász Péter Juhász plasztika
2 Dr Rose klinika dr Sobor György
3 Dr Rozsos Tamás.
Őket ismeri itt valaki? Vagy ajánlanátok jó dokit?
Köszönöm
Igazából itt sok minden mas is számít nem csak a magasság es a súly.
Mell alatti kormeret, vall - es csiposzelesseg, stb, stb.
Szerintem hamar túlzásba lehet esni.
Azt is nézni kell milyen széles az implantatum hogy a mellkas ra mennyire fér rá.
Én pl 175 magas vagyok, 59 kg mondjuk most pont babát várok úgyhogy a kiló nem is lényeges😅 es a vallaim elég szélesek, erre kaptam 485-ös méretet. Nekem pl az ennél kisebb hulyen állna.
Ha ugy érzed hogy par mérettel nagyobb még beleférne vagy rád😁 akkor vállald be esetleg később, de 400 fole ne menj, nehogy bután nézzen ki.
Koszonom valaszod,igazad van teljesen!😊 igen lehet butus kerdes😅 Nekem 315 cc-m van. 164 cm vagyok 56-7 kg. En ugy erzem sokszor elferne a nagyobb(maskor boven eleg) ki erti ezt😅, a muto orvosom szerint viszont mar nem emlekszek pontosan a kifejezesre ,de a lenyege az volt,hogy nem kell nagyobb ...majd csak esetleg baba utan...
Kivancsi voltam ki mit gondol.😊
Szia.
Az elso kérdésedet nem ertem de lehet meg korán van nekem.😁
A masodik kerdes pedig mindenkinek mas méret áll jol. Valakinek nagy mar a 400 is, valakinek meg a 800 is majdnem hogy kevés. Szerintem nincs olyan hogy nagy méret. Persze ha azt nézzük egy 7-800-as implant óriási.😁
De ez attól függ kinek van betéve.
Sziasztok😊😊 az hogy lehetseges,hogy alul es felul ugyanakkora vagyok cm-ben, de alulrol 1 kicsit en meg mindig nagyobbnak latom magam!?? Szelesebbnek...nem is tudom... Bocsi tudom hulye kerdes😅
Ti melyik mellmerettol gondoljatok, h az mar nagynak szamit? Nem tudom enyemrol eldonteni...egyszer igy, egyszer ugy latom.
Csak engem foglalkoztatnak ilyen kerdesek?🤣
Szep napot es jobbulast! 😘
Szia! Mindegy hogy milyen "jellegű" cici műtétje lesz valakinek, a műtét árában benne van. Nekem eggyet adtak rám már a műtőben, és egy cserét itthonra mikor jöttem haza.
Épp holnap megyek a fél éves kontrollra.
Az nem az én cicim.Azt vittem hogy olyan legyen.A mellplasztika képek galériába szerettem volna, bár ott is lát mindenki🤣 Van itt a képgalériába képem, de az nem friss.
Milyen kihalt lett ez a fórum ahhoz képest mikor elkezdtem 2008-ban az egész témát😱
Sziasztok! 6 évesek lettek a cicijeim, amit Dr Kovács Ferenc csinált nekem anno.Szerettem volna egy képet feltenni a képgalériába, de nem tudom hogyan kell, így az adatlapomon landolt :)
A cicik mint láthatjátok tökéletes állapotban vannak, sőt..az idő mintha egyre jobbat tenne vele..pedig szegény cici a 6 év alatt kapott hideget és meleget, értem itt a yo-yo effektusra.10-15 kiló is jött ment néha sajnos.Egy tanulsága volt a történetemnek, mert ugye 2x is korrekciózott, és a végén hagytam egyéb fontosabb okok miatt.. nem szabad sietni a korrekciós műtéttel, mert változnak a cicik, a végleges formára bizony vagy 3 évet vártam, érdemes volt.Nem vagyok aktív idő hiányában, nem tudok a naplóval sem foglalkozni.Aki kérdezni szeretne, az írjon privátban , itt se tudok olvasni sajnos.Mindenkinek jó cicisedést kívánok, lábadozást, és kitartást is kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok