Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Régi álmom tűnik valóra válni azzal hogy mellnagyobbításra készülök.
Holnap két konzultációra is van időpontom, Dr Rodrigo Vincente- hez, és Dr Awil Matanus-hoz.
Mindkét dokiről (baráti körben) sok jót hallottam, ő általuk is kaptam időpontot.
Több orvost szívem szerint nem is néznék meg, sem időm sem energiám és úgy gondolom a genetikaim is adottak ahoz hogy ne legyen egy komplikált beavatkozás.
Véleményeket, tanácsokat, esetleg tapasztalatokat nagyon szívesen fogadnék tőletek, velük kapcsolatban.
Köszönöm a válaszotokat, segítségeteket!❤️
Szia :)
Lassan babázok a 650 cc-mel 😁😁 Utána kezdek mindent elölről... Kicseréltetem az implantot, lehet nagyobbra, mint a mostani...
A Tiéd az etalon, mindig nézem a naplódat! Imádom a cickóid...
Szia Azsi!
Mi van veled? Rég hallottam rólad!
Szia!
Megkérdezhetem,hogy miért gondolkodsz az explanton?
Szia!
Köszi! Nincs titok, edzés, táplálkozás, na meg genetika is. De főképp edzés. ☺️ Világ életemben sportoltam. Kisebb kihagyások voltak csak.
Sziasztok!
2018.ban volt a mutetem de nagyon megereszkedett sajnos a cicim szeretnem felvarratni ujbol de nem tudom kihez menjek .Akinel voltam nem biztos h ahhoz szeretnek mert mar hamar logni kezdett csak most mar botranyos ……😭
Persze genetika is lehet a gond nem tudom igazabol…
Sziasztok. 2018 decemberben kaptam implantátumokat. Viszont elgondolkoztam rajta hogy kiszedetem. Vagytok itt akiknek explant volt? Ha igen melyik orvos csinálta lehet esetleg látni előtte-utána képeket?
Köszönöm előre is. Van egyébként naplók bár évek óta nem írtam bele. Viszont lehet írok majd új posztot ha te elég explantra adom a fejem.
Szia!
Bármelyik Lipoelastic kezdőt. Nekem pl. fekete színű "PI Standard Variant kompressziós melltartó" van. 1 éves már és még mindig hordom alváshoz egy másikkal felváltva.
Sziasztok!
2hetes bejegyzés a naplómban ha érdekel valakit…😊
Sziasztok!
Légyszi nézzétek meg a hegemről a fotót. Feltettem egy kérdést ezzel kapcsolatban a naplómba.
Köszönöm!
Szio!
En 15-en voltam implantatum cseren.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok