Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Az orvosod, aki műtött, nem korrekciózza? Vagy már nem szívesen mennél vissza hozzá?
Gondolom néhány hónapot mindenképp várni kell két műtét között.
Sziasztok, kérlek segítsetek! Úgy néz ki, h korrekciós műtétre lesz szükségen, most vagyok 4 hetes es a mellbimbóim tokéletesen álltak implan csere előtt. Ez a mostani kép, ha sikerul feltennem. De nem sikerül..
El vagyok keseredve! Vszînű, h orvost kell keressek, aki korrigálja es visszakerülnek a helyükre a mellbiimbóim! :( gondolom ez mar nem megy annyit vissza hiába ödémás még..
kihez menjek korrigáltatni? Mindenkiről olvastam rosszat és jót is fórumokon..
Fél év kihagyás után egy kis szösszenet a naplómban.
Ha hiányoltál már, kukkancs be...pusszantás
Aki műtétre gyűjt
TippmixESEMÉNY0SZELVÉNY
Labdarúgás
Indonézia
Indonéziai bajnokság
Persipura Jayapura - Persik Kediri
2022. 02. 10. 09:15
3.5 gól felett
Ez azt jelenti,hogy minimum 4 gól lesz a meccsen 4szeres pènzt fizetnek ha bejön!
Barátom 800 eurót fizetett a tippért és egy nagyobb összeggel fogadott a mérkőzésre
Sziasztok! mellplasztikára készülök. Csak felvarrás lenne.... van alapom. Lehet egy számmal kisebbre is csináltatnám...
Amitől tartok az a szövetelhalás főleg a bimbó környékén. Az mitől lehet, mikor fordul elő.... mit lehet ellene tenni?
1.8 millió!!!Nafyon friss ár🙂
Szerintem fél év múlva 2 millió felett lesz.
Sopronba 1.4 volt 2019-ben…
Most közel 2-ért csinálják ugyan itt.
Sziasztok!
Volt köztetek olyan aki kipattogott a műtét után!? Nem is kipattogàs zavar hanem H pattanásos lettem és még tini koromban sem volt ilyen pattanásos?
Tapasztalta ezt valaki?
Csak nem allergiás reakció?!
December 15 műtőttek!
Sziasztok!
Lassan implantàtum cserén gondolkodom,11 éve volt mellplasztikàm.
Milyen àrban mozog mostansàg egy impantàtumcsere,felvaràssal?köszi
Sziasztok Drágaságok!
Új bejegyzés a naplómban,várom a segítségeteket. :)
Új bejegyzés a naplómba!
Az engem olvasók, akik ráérnek, kukkantsatok be!😉
Huhh szegény, nem semmi sztori!🥺 Elég valószínű, hogy a dokitól kaphattad el a koronát. Vagy a kórházban. Sőt tuti! Mondhatnám,hogy átérzem a dolgot, mert én műtét után 3 héttel kaptam el, de nem. Én addigra pont felépültem, mire elkaptam. Nem mentem át ilyen borzalmakon.😕😕😕 Persze a köhögés nagyon rossz volt, féltettem a ciciket. Nem lett bajuk. 11 hós leszek. Mostmár remélem neked is helyrejön teljesen és tudod majd őket élvezni. Jól emlékszem, hogy fitnesses vagy? Szerintem próbáld meg a kajával tartani az izomtömeget, de az edzéssel legyél nagyon óvatos! Én több hónapot vártam az edzéssel a korona után. A nyár is jött akkor, szeptemberben kezdtem újra igazán (márciusban műtöttek). Fogytam majdnem 5 kg-t. Sok izmom lement. De hidd el, ha helyrejössz, bele tudsz majd újra ugrani és nyomni ezerrel. Én most nagyjából visszajöttem a formámba (sokat edzek, de nem versenyzek).
Kitartás! Nagyon sajnálom, hogy így megjártad! 😕
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok