Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
about you_n most tálaltam egyet azt lehet megrendelem nagyon szép.
a dorinat nem ismerem azt majd megnézem.
Egyébként az hulyeseg ha veszek egy szep merevítőst es kiveszem a metevitot belole? vagy akkor az mar nem ugyanolyan? eldeformalodik?
Olvasom az írásokat...Az én vélemènyem az hogy 50 éves születésnapjára mindenkinek mellplasztikát,felvarrást kéne kapnia.
Mondom ezt ugy hogy még csak a 30-as éveimben járok.
Amíg fiatal vagy persze hogy nem tudod elképzelni hogy mi lesz 50 után.
Jobb lesz.
Már nem akarsz megfelelni másnak hidd el.
Ha most választanom kéne hogy fiatal vagy idős legyek akkor csak azért a fiatalt kérném hogy a bőröm rugalmas legyen semmi másért.
Az érzés amit a cici ad nem múlik el akkor sem ha öregszel. És ahogy mondtam már nem számit hogy ki mit gondol.
valahogy nem tudom elképzelni hogy 60 evésen meg implantozok bar anyukám is megcsinaltatta még kb 8 éve es ő most 52 azt mondta siman rakat újat ő is. bar neki lassan sztem csere is lesz.
amúgy tettem fel képet :)
Sztem nagyon fugg attol, h mennyire vigyazunk ra… Nekrm 35 korul volt az elso mutetem, es sose aludtam melltartoban… es szerintem nem is volt jol megcsinalva 🙄 sajnos a sajat allomanyom lecsuszott az implantrol 😢 most ezert kivett a doki a sajat allomanyombol, es persze fel is lett varrva ☺️ Remelrm most igy fognak allni a kovi 15 evben 🥰
20 ev mulvara pedig a gyerekeid lehet, hogy kirepulnek, es jobban tudsz magadra kolteni 🥰
Nekrm is a nagy “mu” cici tetszik 🙈🥰 ez van ☺️☺️☺️
(Azert tettem idezojelbe, mert utalom, amikor a sok bunko mu mellez 🙄 RReka is mit kap… pedig nagyon szep lett neki az uj ☺️)
Megértelek.
Én sem adnám őket semmiért.
Sőt mennék tovább (52 leszek) csak a méretet én már kimaxoltam..
Cici nélkül SOHA többé!!!
Fuuu csajok, es 48 vagyok, most csereltettem, de 60-65 korul is rakatnek be ujat, az tuti 🙈☺️
Az edzoteremben van egy baratnom, 50 koruli, o most vetette ki teljesen 😧😧😧 haaaat… en ugy nem tudnek letezni 😢 Nulla zero cicje lett 😢 meg odebb van a 65 szerencsere, de max kisebbet tetetnrk be, de ki tudja… most azt mondom, a mostaninal kisebb ne legyen soha 😅😅🥰
Elhiszem, h nincs semmi idod, gyerekek es munka mellett nehez…
Nezd meg a MedicBra Kompresszios Melltarto facebook oldalat, feltettek az osszes melltartojukat storyba ☺️ Nekem az elso van, feketeben, nagyon szeretem ☺️ Online lehet csak rendelni, de minden meretedet kikerdezik, h tuti jo legyen, amit veszel ☺️
Szorítsatok! Holnap èn következem 😍
(új bejegyzés a naplómban)
Hát én most jó darabig a kompressziosban fogok aludni😌
Csere elött egy lazább sportban aludtam, ami tartott mintsem szoritson, de az pont elég volt, hogy a semminél több legyen😊 azért az implantnak súlya van, én azt gondolom tízenévig is szép formája maradjon azt tartani kell, persze mindenki maga dönti el😊
Én 50 vagyok😌 remélem nem lesz már több csere, max ha öreg leszek kivetetem😊
A bal kezdett betokosodni, ezért cseréltettem😌
es semmi probléma az implattal? csak.azert csereltetsz mert csak 11 ev?
Aki 50 vagy + os az hogy képzeli a jövőt? 60+ is lesz meg egy csere vagy ott kivetitek?
En most 33 vagyok. nyilvan de semmi gond akkor 40+1-2 ev csere es utana? vagy nekem meg cseret kell kalkulalni? plussz egy kivetel? ha minden jol alakul?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok