Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Elnézést,hogy itt kérdezem.
Történt már valakivel olyan hogy megbeszéltek valamit az orvossal és az orvos nem azt csinálta ami meg lett beszélve???
Nekem volt orrműtétem és kb semmit nem csinált az orrommal!!!
Műtét után készültem a nagy kötésre,tamponálásra de még csak le sem volt ragasztva.
Pedig műtét előtt az asztalon megfogadtam,hogy több orr műtétem nem lesz!De ez most hatalmas csalódás.
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan helyet javasolni Budapesten, ahol mammográfiát csinálnak implantátummal? Régen sem szerettem, amikor összelapították a cickóimat, de most pláne nem.
Köszönöm.
Én meg attól akadok ki, hogy visszautasit, annak ellenére, hogy vannak fent a nyilvánosba képeim ala natur a kezdetektől.... látszik, hogy régota itt vagyok, nekem is volt anno naplom nem mindenkinek van ideje, hogy ellenörizze kit mikor engedjen be😌
Vagyis engem mindenki lát, én meg nem látok senkit😃 mint facen nézi de mégsem látta🤪
Szia!
Nekem nincs naplóm, de Révész doktor műtött másfél éve. Sima mellnagyobbítás volt, azóta is nagyon elégedett vagyok.
Szia!
Nincs naplód, kevés a hozzászólásod ezért nem engednek be.
Nézegettem véletlenszerűen a hozzászólók albumait.
Ketten voltatok akit Dr.Pap műtött de nem kaptam láthatást.🥺
Köszönöm.
Sziasztok!
19-én megyek a Rose-ba Dr Molnár Bélához konzira.
Révész dokihoz pedig hétfőn/11-én/ megyek.
Akiket ők műtöttek tudnátok infókat és képeket mutatni?
Kb 10 éve készülök műtétre. Nem kapkodtam el 😅😅
Köszönöm.
Sziasztok.
Volt már rengetek műtétem de most költözée miatt más doktort,doktotokat kell keresnem.
Dr. Papra esett a választásom.
Esetleg vannak itt olyanok akiket ő műtött????
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok