Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok Molnár Csabával van vkinek tapasztalata halottam róla hideget és meleget is egyaránt :/
Akkor nem tudok segíteni 😞
Bízom benne sikerül elintézni
Dunamedical-nál próbáld meg ha pesti vagy és vannak magán vérvételi helyek is.
Nem. Szombathelyi. Miért?
Süni1969, Csillag99 köszönöm szépen, akkor megnyugodtam. Háziorvos volt olyan kedves közölni, hogy nem ad vérvételre beutalót és az EKT-t meg tudná csinálni, nem tart neki semeddig, de nem fogja... Kapkodhatok az utolsó pillanatban, mikor már sehol nincs időpont. Kicsit elkenődtem :-/
Sziaszok. Nekem 6 hónapja volt a cici műtétem. Meg vagyok elégedve vele, de a jobb cicimnél mintha egy ideget nyomna az implant. Volt valakinek hadonló?
Magunknak kellett intézni. Elég a mell uh.
Sziasztok csajok!
Nálatok pontosan hogy zajlottak a műtét előtti vizsgálatok? Az EKG-t, laborokat, ultrahangot/mammográfiát magatoknak kellett intézni és az eredményekkel menni a dokihoz, vagy segített benne az orvos?
Igen sajnos volt...
Beengedtelek :-)
Sziasztok!
Hétfő este megyek konzultációra, Dr. Afshin Dehgonihoz.Nagyon kedves volt a telefonba. Eddig csak jót hallottam róla, mind a munkáját és a hozzáállását illetően. Érdekelne, hogy van itt valaki, akit ő műtött. Nálam "egyszerű" 😊, mellfelvarrás lenne. Mivel már egyszer műtöttek, kb. 20 éve, így a mellbimbó a helyén van, ahhoz nem kell nyúlni. (Másik orvos mondta, csak ő nagyon soká tud vállalni.) Így döntöttem Afshin doki mellett. Köszönöm, ha hozzászóltok. S.
Kopogj Aligirl93 naplójába ha még nem vagy bent. Őt ez az orvos műtötte volna de gondok adódtak vele.
Tettem én is képet a hegekről.
Szia...
Volt "szerencséd" GL -hez?
A stílusa ijesztő,de műtét elött bármilyen nyavajámmal mindig kereshettem...Nem ő lett végül a dokim.
Azért kérdezem mert 1 évig hozzá ragaszkodtam, hogy ő fog majd műteni, de a végén Kovács doki mellett döntöttem 🙏
És biztos vagyok benne hogy nagyon jól döntöttem!
Érdekelne a naplód kopogok. 😉
Nekem is ma volt varratszedés 😊 Hasonlóan kellemes volt, mint neked...főleg a szerszám hangja 😁 De ezzel a kivehető varrattal viszont nagyon szépek lettek a hegek. Tavaly a kipotyogóssal azért volt bajom, és ahol nehezebben gyógyult ott nem is volt szép a heg. Szóval ennyi kellemetlenséget megért a szép eredmény.
Ma meg volt a 3 hetes varrat szedés kombinált plasztikával(has+cici)
Aki előtte áll hátha segítség
Valakinek esetleg valamilyen tapasztalat Dr. Kővári Péterrel kapcsolatban??
Szerintem igazából mindegy. Mi ESN termékeket használunk
En nem szedem csak ha edzek de itt tudsz róla olvasni. Bcaa t szedek most csak de tablettába. utálom az édesítőt
Szerinted meik fajtát vegyem
Nagyon szépen köszönöm a tanácsot, a segítséget! 😊
Imádok itt lenni a fórumon csajok! 😊
Szupi én is vészek hátha segít mert fogytán az erőm
Igen, ezért szokták inni mellplasztika után. Mondjuk én egyébként is iszom minden nap
En azt tudom ajanlani-es szerintem itt a legtobben egyetertenek ezzel-, hogy mindenkeppen menj el 3-4 dokihoz konzira, akarmilyen elmenyekkel is jossz ki az elsorol. Pap Peternek vannak meg nagyon szep munkai, sztem hozza is erdemes lenne elmenned hogy o mit javasol. Es Kovcs dr t dicserik nagyon Agfalvan, neki is van itt a hoxan kulon foruma. Nem lebeszelni akarlak GLrol (bar szivem szerint azt tennem 😏) de ugy tudsz jo dontest hozni, ha minel tobb infot begyujtesz.
Én nem gyúrni szeretnék csak mivel félig izom alá tették az inplantott és még oldalt a honomalja fele kényelmetlen gondoltam hátha valamivel lehet segíteni a hamarabb felépülésbe
További ajánlott fórumok: