Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Egyenlőre csak Gáspár Leventéhez jelentkeztem be. Meglátom mi lesz a konzultáción. Ha negatív élményekkel távozom akkor Németh Tamás az aki még szimpatikus!
Mit szeretnél tudni róla? L-Glutamint tudsz venni táplálékkiegészítő-boltban por formájában. Vízben feloldod és már ihatod is. Íztelen. BCAA-t érdemes még mellé tenni, segíti az izmok regenerálódását
Sziasztok máshol olvastam hogy a Glutamint szedek lányok és műtétét után nagyon gyorsan felépültek valaki tud valamit róla.
Az biztos én szorítok nektek.
Igen nagyon nagyon ❤
Remélem a tied is olyan marad és szeretni fogod.
Szerintem megérdemeljük.
Ja értem. Azt hittem véletlen. Szereted az új cickókat látom👏👏
Szia, le fog esni, ne aggódj :-)
Szia. Kopogtam hozzád. Köszönöm, ha beengedsz. Kiváncsi lettem rád...
Igen és direkt nem írtam orvos nevet az új műtétről. Csak mert sokan hitetlenek a tanácsotokkal kapcsolatban.
Azt tudod h nem a naplodba teszed hanem nyilvanosra?
Raktam ki képet azért hogy mindenki jól gondolja meg kit választ és gondolják végig más tanácsát. Nyilván csak a jó munkákat mutatják az elrontottat titkoljak.
Elolvashatom a naplódat ?☺️
A jó orvos nem reklámozza magát a face-n.
Fehér színű, de nagyon kemény és damilszerű !
Akkor bízom benne, hogy felszívódik!De úgy aggódok mert egy másik doki harmadjára sem tudta szépen megcsinalni, eltelt azóta 5 év, elmentem egy másik dokihoz, és úgy látom most sem az igazi.. A jobb bimbó szép lett, és ott nincsen csak 1 kiálló varrat.
Szia, nekem is volt a bimbómnál kék damil. Ha Neked is sötét színű, akkor az nem felszívódó. Ki kellett szedni. Alul láttam fehér cérnát is, az eltűnt.
Sziasztok!
Van itt köztetek olyan, akinek felszívódó varratot használt a doki belülre is, és 3 hét után kikandikált a bőrből, átszúrva azt?😳
Azt mondta a doki hogy ne aggódjak felszívódik majd, de már máshol is megjelent, a bimbómból is kiáll egy damilszerű varrat!😦
Sziasztok csajok voltam a dokinal aki műtött a naplomba le is írtam mi is történt :/ :(
Persze, menj el hozzá, de menj el máshoz is. Van másik "jelölted"? Van gáspáros fórum itt a hoxán, olvasgass vissza és érdeklődj nyugodtan privát üzenetekben is. Találsz jópár plasztikai sebészt, aki szakmailag és emberileg is rendben van. Sok sikert! :)
Köszönöm csajok!
Eddig a szívemre hallgattam, azért is jelentkeztem be hozzá! Holnap délután már többet tudok én is! 😉
Nála is vannak nem szép eredmények...
Koszonom!
Azonnal futottam a dokimhoz es megnyugtatott ezzel o is, azt mondta, hogy a mutet szempontjabol nem szamit, csak azert nyilvan figyeljem. Jaj annyira megijedtem..
Köszi Lányok hogy irtatok...inkább semmit se iszok eszek...az a biztos🤗🤗🤗
Nekem a stílusával volt problémám, a telefonbeszélgetésünk után nem is mentem hozzá konzultációra...
Nekem is van mindkettőben. Nem nyúl hozzá a doki és nem is akarom. Felszívódhat....
Egy mell mûtét nagyon komoly körültekintést igényel,járjatok jól utánna a választott dokinak,hogy ne járjatok úgy pl mint én és ne menjen el a kedvetek egy életre a plasztikától,inkább nézetek meg több dokit és hallgasatok a szívetekben a vészcsengôre,sajnos vannak köztünk olyan lányok is akiknek el lett rontva a melle,de nem beszélhet róla,mert megegyezet a dokival és titoktartás köti ❤️❤️❤️❤️Kívánom,hogy mindenki megkapja az álmát 😘😘😘
Vannak Itt lányok akik meg vannak vele elégedve és olyanok is akik nem 😞😞😞😜😜😜igazából hallgass a szivedre
Sziasztok én holnap megyek Gáspár Leventéhez konzultációra! Csak a stílusával van gond ugye, a munkájával nincs?
A stílusa a fő gond, vagy van más is?
Csak a stílusával van baj, vagy szakmailag sincs rendben?
További ajánlott fórumok: