Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztoook!
Új vagyok még, de végre májusban teljesül a régóta dédelgetett álmom: cicit kapok Dr. Regőczi Tamástól és egyúttal a lágyéksérvemet is megműti.
Kicsit még alakulós a dolog, de ha minden igaz 350-375 cc kerek impliket fogok kapni tőle izom alá.
Addig is szeretném nyomon követni a ti élményeiteket és felépüléseteket.
Kopogok pár naplóba, remélem beengedtek :p
Lillus
Szerinten csak helyezkedik az imlpi. Ne aggódj.
Szia kopogtam,köszönöm ha beengedsz
Majdnem 6 hónapos kihagyás után, végre töltöttem fel képeket, meg írtam pár sort, ha esetleg valaki szeretné megnézni :)
Következő kontrollon muti meg a dokinak. En 7.nap ébredtem oldalt fekve. Nagyon megijedtem de nekem pu implant van. Talan nem mozdulhat el
Sziasztok! 5 hete volt a mellnagyobbito mutetem. Az eheti kontrollon engedelyeztek h oldalra forduljak ejszaka, mar nagyon fajt a derekam gerincserv miatt. Az oldaldekves utan reggel ereztem h a bal oldali implant mozog ahogy elorhajolok, es oldalra is nagyon kicsit erzem h mozdul.nincs lathato elteres a ket mell kozott. A jobb oldalit nem erzem. Mi lehet ez? Megijedtem nagyon
Figyelgesd, és ha nem javul, csináltass UH-t, nehogy felgyülemlett folyadék legyen!
Bocsi, nem ijesztegetni akarlak, de jobb félni, mint megijedni.
Testápolózd naponta többször :-) Kidörzsöli a kompresszíós.
Szia, bezavar bizony. A műtét majdnem mindenkinek felborítja.
Esetleg szedhetsz cataflam ot az gyulladáscsökkentő is
Köszönöm válaszodat .. bízom benne , hogy megúszom a jegelessel..
Köszi csajok akkor nem aggódom rajta...
estére legalább már rendes piros színe is lett
Nekem marc 12.volt implant cserém és majd csak 1,5het mulva lesz varrat szedés. Lehet picit belobbant ahogy kikapta
Azért az nem úgy van hogy bedagad kikapja. Pihenj, jegeld es jó lesz
Sziasztok , március 13. volt implantátum cserém csuha doktornal, csütörtökön volt a varratszedes, péntek délután éreztem, hogy az egyik mellem duzzadtabb.. ma reggel küldtem neki fotót , és beszéltem is vele .. azt mondja nem pihentem kellőképpen . Járt valaki így ? Jegelnem kell.. eléggé megvagyok ijedve , hogy nehogy kivétel legyen a vége ..
Köszi csajok 😘megpróbálom.
Bepanthennel kend, és kozmetikai korong.
Kend be bármivel es tegyel rá kozmetikai korongot vagy vattát bármit ami puha
Sziasztok! Segítség kellene, azt vettem észre tegnap a cicimen, hogy a bimbóm kicsit kisebesedett minimálisan ugyan de kellemetlen.Mit kezdjek vele? A kompressziós melltartó folyamatos viselése okozhatja? 😒
Én is azt használom tök normális,ne aggódj
Nekem 2-an jott meg. 4-en mutottek es tegnap elott megint megjott 19 napra...amugy 30 napos a ciklusom. Akkor ezek szerint ez nem egyedi...
A szabályos 28napos ciklusom 4 hónapig 24napra rövidült műtét után. Csodás volt. Most már minden rendben.
Nekem egy havi ki is maradt :) nem szedek semmit.
Csajok járt úgy valaki műtét után hogy bezavarta a mensiét?
16 napja műtöttek..fogamzásgátló gyűrüt használok amit tegnap kellett levennem és csak hétfőre kellene megjönni,de már tegnap mensiztem és nem az a szokványos, csak cseppekben hagy foltot és pirosnak se mondanám 🤔
Sziasztok
Németh Tamásnál volt valaki mostanság konzin? Április 16-ra kaptam időpontot ... tegnap hívtam fel. Van rá esély hogy májusba megműtsön szerintetek vagy felejtsem el?! Arról tud valaki valamit hogy mikor megy “ nyári szünetre “? :)
Nem ártana rendbe szedni a magyar egeszségügyet,mert kritikán aluli 😜😜😜😜
Szia! Nekem felvarrás nélkül polyurethane lesz 1 millió 200ezer Ft
További ajánlott fórumok: