Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ki fog műteni?
Én nem értem ezt h te vedd meg magadnak 😮😮😮😠😡
Sziasztok!
Esetleg tudnátok olyan orvost ajánlani (Budapest környékén), aki műt augusztusban is?
Dr Falus, és Dr Csuha sajnos tuti nem.
Előre is köszönöm!:)
Nem tudom 😕
Annak idején elmagyarázta h hogyan csinálja és miért nem használ. Nekem amúgy nem volt semmi problémám.
Mindenképp vedd fel a kapcsolatot az orvosoddal !!!!!
Addig is tehetsz rá Betadin folyadékot,épp hogy csak kend be. Hagyd magszáradni és utána steril gézlapot tegyél rá. Napi 1x elég.
Sziasztok!!Szeretném ha segítene valaki,akinek volt hasonló tapasztalata..
Febr 26 án volt az implant cserém,szombatig semmi gond nem volt.Annyi hogy azt vettem észre,hogy a bal mellem nehezebben gyógyul,gondolom a szakadás miatt,hogy a darabokat kiszedték meg lett jól gyötörve.
Szombat este vettem észre hogy savó jön a sebből.
Hát beparáztam,mert nekem egyik műtétnél sem volt még ilyen.A jobb mellem hibátlan,az nem is fáj már seb sincs rajta.Ez valahogy nagyon nem akar gyógyulni😢
Köszönöm szépen!!
Sok sikert a mutethez!😊
Ui.: raktam képeket a naplómba, igaz csak melltarto nélküli ruhás képek 🤪
Sziasztok Lányok!
Nekem csütörtökön, március 21-en volt mellnagyobbító műtétem. Pénteken jöhettem haza, és aznao estére olyan szinten felpuffadt a hasam, mintha terhes lennék. Igaz, a stressztől előbb jött meg a menstruációm, pedig fogamzásgátlót szedek, de stresszelős fajta vagyok ráadásul kissé hipohinder is - tök jó kombó.
Szóval tapasztalt valaki puffadást műtét után? Állítólag az altatás miatt szokott ez lenni, talán a mai napra javult a helyzet, de még mindign nem látom a lapos hasam, amit a műtét előtti rajzolásnál utoljára láttam a tükörben az orvosommal.
Sziasztok Lanyok!
Rég nem neztem a forumot mert a műtétem ota lekopogom minden jol alakult es rendesen gyogyultam. Viszooont.. Natrelle texturalt felületű implantátum van és érdekelne bárki tud e valami információt a betiltasarol.
Köszönöm szépen!!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok