Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Pedig ott vagyok az olvasásra várakozók listáján.... Bemész a naplódba és az olvasók fülnél fogod látni azokat, akik olvasni akarják a naplódat. :)
Ellenorzesre mikor kell menned? Rendelesi idoben keresd meg szemelyesen!
Sziia:)
Nem latom h kopogtattal:( probald meg megegyszer :)
fent maradtak az implik...mutattam neki fotot az elképzelésről és be is tette a 425cc...minden zokszó nélkül....lehet túl nagy volt az impli, plusz textulált, így nehezen tud lecsúszni...vagy éppen nem is csúszik sehova......
a lényeg h sz@r!!!
még mindig ugyan olyan...mikor hívtam lerázaoo, mondta h visszahív, de persze nem tette...mikor próbáltam hívni, fel sem vette már
Miert mi baj a cickokkal? Csakmert ismerosom elmenne hozzá. De neki csak sima nagyobbitas lesz.
Kopogtattam is hozzád :) :)
Megneztem a fotoidat.... Most milyen a helyzet?
Titkos naplót kell csinálni és akkor csak az láthatja akit beengedsz :)
Lanyok!:)
Elkezdtem naplot csinalni, de nem nagyon talalom,hogy hol kell beallitani,hogy kopogtatas utan lehessen megnezni es ne barkinek?:)
Én pont így kaptam meg dr Tóth Andrástól a cicimet....eredeti ártól csak 100ezerrel olcsobb, úgyhogy nagy kamú amit ott állítanak, hgy 990 az eredeti ár......az eredmény???? hááát a fotom mindent elárul...
Valaki nem megy esetleg oktober elsejen Reveszhez?:)
Szerintem korrektnek tunik.. Nem tul olcso nem is draga az orvost mondjuk nem ismerem de ismerosom aki okt 16. An megy mutetre atkuldtem neki
Ez a cég, már évek óta hirdet kuponos akcióban.Hát nem tudom, én biztos nem így választanék orvost, viszont aki meg pont hozzá is akarna menni annak lehet jól jön. Én félnék az olcsó húsnak híg a leve dologtól, igaz drágán is el lehet cseszni a cicit.
Már kuponos oldalon is lehet venni mellnagyobbítást? :O :)
[link]
Nem nyitott kérdés, mert kis idő elteltével bárkinek küldhetsz már privit (amíg megírtad a moderátornak az üzenetet, ez le is telt), nem számít, hogy ki a címzett, a lényeg, hogy túl sűrűn nem küldhetsz.
Ezt akkor most megertettem és elfogadom. Az már gondolom nyitott kérdés h neked es a moderatornak engedte elkuldeni..
Szia Nikja86! Nekem kb. 3 hét után kezdtek el puhulni fokozatosan és mostanra 5 hónapos korukra már teljesen puhák. :)
Kedves Valakivagyok1984!
Ahogy a kiírt szövegben is szerepelt, túl gyorsan küldtél sorozatban privát üzenetet, egy kicsit várni kellett a következő elküldésével. Ezt a védelmet a programba azért építettük be, hogy az üzenetküldési funkció felhasználásával ne lehessen külső program segítségével floodolni, támadni a portál működését. Ilyen esetben az üzenetet néhány másodperc múlva el tudod küldeni.
Na ez szép..hát kíváncsi vagyok reagálnak-e rá valamit...
Igy en is jartam már nem talaltam még az interaktivitasnal se a hozzaszolasomat
De van ami még erdekesebb hoxanak es a moderatornak engedett irni privatot.. Irtam hoxanak h itt reagaljon mert szeretnem ha mas is olvasna.. Egyebkent meg az duhitett fel h azutan irta ki h nem kuldhetem el miutan bepotyogtem az uzenetet.. Legalabb irja ki akkor amikor rakattintok a privat uzenet gombra.
Érdekes...én tegnap jártam úgy, hogy kiírtam ide, hogy új bejegyzés a naplómban (Németh dokis konzi) és eltűnt...kiírtam megint mert mondom biztos rosszul emlékszem, erre nézem 15per múlva megint sehol semmi, utána már nem próbálkoztam.
Lànyok! Most felhuztam magam! Szerintetek normalis dolog h privat uzeneteket kuldtem naplo betekintes miatt es kb a 4. Uzi utan kiirta az oldal h ilyen surun nem kuldhetek privatot.. Na irtam a moderatornak h se tragar szó se serto nem volt az uzenetekben akkor mi jogon van szabalyozva h mennyit es mikor kuldom? Hat komolyan kiakaszott mist az oldal!! Kedves hoxa reaagalhatsz te is nyugodtan!!!!
lassan 1éves itt az 1éves kontroll,mennem kell mell u.h.ra.műtét elött házi orvosom simán adott beutalót (tudta mihez kell,úgyis),megpróbáljam most is rajta keresztül vagy menjek magánba?
További ajánlott fórumok: