Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Alul nekem is erzeketlen a borom .. pl ha megcsipem nem igen erzem .. de sztem ez a nagyobb impli miatt van .. nem fedi ott semmi es csak ki van feszulve a bor .
Nagyon köszönöm a hozzászólásod. Hááát, nő a bizonytalanság, és egyre jobban félek belevágni. ):
8 hónapos leszek, a cicik alsó rèsze egészen a bimbóudvarig teljesen érzéketlen. Engem igazán nem zavar, így nem is foglalkozom vele. És valószínű, ez már így is marad.
Ilyen sok a pu hab miatt van. Mert szivacsos a felület és magába szív minden folyadékot.
Tyű.
Ezeket olvasva elég döbbenet, hogy van olyan doki, aki nem is használ drain csövet.
oO'
Most pénteken megyek az 1 hetesre. Nekem jóformán semmi nem jott. Csak par csepp.
Nekem 1 nap alatt 300 az egyik 250 a mások .
Lányok! 20 napja volt a korrekcióm. Pár friss info a naplómban.
6 nap alatt jött ki 200ml/cici.. Milyen gyakran mész kontrollra? Én heti 2x járok
Az azert jo sok. Meglátjuk mit mond. Pénteken megyek kontrollra. Perste, inkább jöjjön ki! Sok jott ko akkor is mikor műtét utan beraktak a csövet?
Nekem is fájt kicsit oldalt és nagyon feszült.. 3 hetes voltam, nekem is bevérzés volt.. csináltak uh-t és a dokim úgy ítélte meg, hogy jobb, ha kijön a folyadék. Összesen 70ml jött ki.. Ma fürödhetek először 4 hét után :-)))
Nyugi, próbálj most kicsit kikapcsolni, ha beért a kórházba úgyis rád jön a para üzemmód 😅 minden rendben lesz 😉
5 napos! Hatalmas bevérzés is van ott. Dokival beszéltem, azt mondja, valószínűleg sérült ott valami amikor kivettek a csövet. En nagyon verzekeny vagyok amúgy. Vissza kellett rakni? Neked mi volt a panaszod? Mennyi folyadék jott ki?
Nekem a dokim ugy itelte anno, hogy egyaltalan nem kell :) Az orvos fogja megmondani, hogy kinek, mikor, mennyit ha egyaltalan szukseges.
Csajok! Akiket már műtöttek, kinek mikortól kellett masszírozni a ciciket? Köszi a válaszokat!
Megerőltetted? Nekem ezért kellett visszarakni a csövet.. hány napos vagy? Hívd fel a dokidat!!
Meg a mutet utani egyik konzin kerdeztem, de nem igazan tudott javasolni semmi biztatot. Mutetet tuti nem ajanlana ra, mert annak a hegnek is be kellene gyogyulnia, es lehet, hogy csak meg rosszabb lenne...
Koszi szepen, utananezek ennek az injekcios temanak, meg nem hallottam rola. En meg a lezerben gondolkodom, csak mielott elmennek konzultaciora, jo lenne talalni valakit, akinel tenyleg mukodott, es szep eredmenyt hozott, nem pedig meg tovabb rontott a helyzeten :D
Szteroidos injekcióval lehet kezelni a heget. Dokitól nem kérdezted?
Sziasztok Lanyok! :) Jo reg jartam itt... Mar 2,5 eve volt a mutetem, es nagyon hamar hozzaszoktam a meretvaltozashoz. Sokkal kenyelmesebb lett a ruhavasarlas, oltozkodes, aranyosabb a testem, es ez sokat lenditett az onbizalmamon is. Egyaltalan nem bantam meg, hogy belevagtam, sot, eletem egyik legjobb dontesenek latom egyelore.
Viszont nemileg zavar, hogy a bal hegem megmaradt. A jobb nagyon szepen begyogyult, nem lehet kitapintani, es latni is max. akkor, ha konkretan keresem. A bal ezzel szemben piros es domboru :(
Van itt esetleg meg valaki, aki hozzam hasonloan jart? Vagy tudtok bevalt modszert, amivel orvosolhato lenne a heg? Elore is koszi! :)
Minden mutet elott allo leanyzonak sok sikert, es aki mar tulvan rajta, annak jo gyogyulast! =))
Már csak kettőt kell aludni :D Most már kezdek izgulni eléggé..
Csajok! Eddig nem fajt semmi, de most oldalt a karom alatt ahol a cső helye volt meg van duzzadva és fáj is. Az normális?
nagyon köszönöm,holnap után lesz a nagy nap .)
én is drukkolok neked !
Jó nap ez a szépülésre! 🙌🎀 felébredsz és hopsz álomcicik! 🌞
elvileg csak egy rövid ideig áll fenn általában,de olyat is hallottam már,hogy a műtött lánynak egyáltalán nem voltak érzéketlenek a mellbimbói egyáltalán ,semeddig a műtét után.Viszont vannak olyan esetek,/állitolag ritkán fordul elő/hogy az érzéketlenség örökre megmarad,sajnos nálam ez történt...ez mindig valamilyen műtéti hiba következménye,én úgy tudom,ilyenkor műtét közben bizonyos idegek sérülnek.Ezt sajnos be kell kalkulálni,hogy esetleg megtörténhet,nálam sajnos meg is történt,de már nem bánkódok rajta,mert ha ezen is bánkódnék,megbolondulhatnék,legyen szép,legalább annyira ,amennyire volt és kész.8 évig az volt,most még szebbet ígértek,meglátjuk....
Megy a drukk! Szépülj bátran, minden rendben lesz!😊
További ajánlott fórumok: