Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Remenykedj hogy a másik is lemegy.
Vagy fel kell varrni.
Nem csinálsz naplót ?
Igen GL -hez szeretnék . Már irtam neki is hogy milyen vizsgálatok kellenek mert amit tudok elintézném addig. Csak még nem válaszolt .
A füll orr g. Tudom h kell . Fogászati . Mell Uh . Csak nemtudom nőgyogyasztól eleg-e ez a papir . ?!
De ő GL-hez megy, ha jól tudom. :)
Ő nagyon biztosra menő fajta, ezért több vizsgálatot kér.
Amit mindig szokott . Nem magamba voltam .
Vagy ti egybol kaptatok hasznalhato papirt ? Minek kell szerepelnie a papiron ?
Szia!
Igen, jól írod a zsibbadás tüneteit. Nekem is hasonló. Legközelebb ha elzsibbad valamim megcsipkedem magam, hogy érzem-e vagy csak úgy gondolom hogy akkor érzéketlen is. Én még műtét elött vagyok, remélem nem tapasztalom meg ezt az érzéketlenséget.
Dóra
Nem az impli miatt van.
El lett vágva a bőr, ami a legnagyobb érzékszervünk. Tele van idegvégződésekkel. A homlokunkon is csak ki van feszülve a bőr, mégis érezzük ha hozzáérünk.
Az én dokim azt mondta, lehet egy év is mire visszaáll az érzékelés. Szóval még van remény. 🙂
Szia!
Én még előtte vagyok a műtétnek.
Az érzéketlenség és a zsibbadás nem ugyanaz vagy hasonló. Mikor elzsibbad valamim akkor azt nem érzem.
Olvasom itt sokszor, hogy erre is panaszkodtok.
Gyógyulást, szépülést azoknak akik már túl vannak a műtéten.
Dóra
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok