Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
SZIa Mendiske,lehet ,hogy én el foglak keseríteni,de nem hinném,hogy te első körben 300-350nél nagyobbat kapnál.Én is nagyon vékony törékeny,keskeny mellkasú csaj vagyok /161/44/ és az első műtétemkor 325 -350cc párosítást kaptam és ez volt a max ami befért.
Mindig azt szoktam tanácsolni,menjetek el több dokihoz,neked is csak ezt tudom,de nem érdemes első műtéttel mindenáron erőltetni a túl nagy méretet.Nekem a dokim utolag vallotta be hogy mindkét műtétemkor alig tudott lezárni ,de mindebben a lényeg annyi ,hogy a melleim teljesen elvesztették az érzékenységüket örökre,jó,a szép eredmény kárpótol valahol,engem legalábbis kárpótolt,de ezzel biztos nem tudna mindenki olyan konnyen együtt élni. Második műtétemkor kaptam csak nagy implantokat,450-500cc-t,most 485-ösökre cserélik őket,mert muszáj.
szóval szerintem ne álmodj túl nagy ciciről egy lépéssel,hacsak nincsen elegendő alapod,ha nulla a cici,nem tudnak egyből nagyot betenni....
3 honapig hasznaltam, eleg sokara mult el a pirossag, utana at alltam a bio oil ra mintha az jobban halvanyitana .De lehet az ido mulasa miatt.
Szio! Kopogtattam a naplodba,köszönöm ha beengedsz! És köszönöm azoknak a lányoknak is akik beengedtek sokat segítsetek nagyjából már körvonalazódik kihez mennek el :)
Sziasztok! Most vagyok négy hetes. Felvarrás + implantátum volt. Két hete használom a dermatixet, de úgy veszem észre, hogy semmit nem használ. Elég piros a varrat helye. Akinek gyorsan gyógyult a sebe, mit használt? Vagy több idő kell a gyógyulásnak?
Meg van egy csomó pozitív tapasztalat is. Én már jártam nála konzin, és több orvos után, de mellette döntök.
Noha én széles vagyok, nekem GL max 280 cc-t javasolt, Pap doki 350 cc-t, Kovács doki meg 535-öt.
Révészhez már el se merek menni, így is teljes a képzavar :D , gondolom, ő is mondana egy negyedik méretet, vagy mint itt egy leányzónak: "akkora fér be, amekkorát akarok".
Sziasztok! Dr. Bognár Gábor műtött itt valakit? 2 hét múlva megyek hozzá konzultációra...
Részemről:Nem szól szám nem fáj fejem😝
Valaki segítsen nekem... írtam a naplómba
Ha gásparhoz mesz akkor keszpenznek is veheted,hogy 320 vagy 360at mond de ez mar nagyon maximum..akinek lehetne annak se tesz be nagyobbat..ha nagy cicit akarsz nem ő a te orvosod!
Amugy ott az oldalan a parja megnevezve es az o albumaba van ott kep aminn nincs szett plasztikazva latni milyen szep volt igazan kar erte....
Szerintem a tiéd az egyik legtökéletesebb pár cici itt a fórumon.
Bár ruhában még nem láttam. :DDD
Levetkőzve tökèletesen meg vagyok elègedve. :) Felöltözve azt mondom, jöhetett volna a nagyobb, de az meg màr lehet levetkőzve lett volna tùl "sok".
Anibiotikumot pedig írt de ugy tunik ezt elfelejtette :( igen 25mg-osat tudtam venni es 3*2db veszek belole be.. próbálok nem rá stresszelni, de az hogy bekeményedett kicsit megijeszt
Ez nem szép a dokidtol,de a cataflam az jó, ha 25 mg os akkor szed nyugodtan kettesével 😊Pár nap múlva jobb lesz,házi dokival azért irass föl 50 mg ost,az mindig jól jön a háznál 😊
Szia. Én is kopogtam. Hasonló méretem lesz. Köszi
Koszi . Megneztem . Eskuszom pont olyan az alapom mint neked volt . Hahaha :D
Es te meg vagy elegedve ezzel a 425 el ?
En is hasonlot szeretnek . :) igy utolag is igy dontenel ?
Köszi szépen, csak reménykedek, hogy minel elöbb túl leszek ezen 😉 igen én is neki készültem hogy majd belevágok a nyelvtanulásba de eddig annyira faj hogy a túlélésre megyek nem hogy még másra is figyeljek 😬😅
Szia ! Teljesen normális. Nekem 9 nap tömény fájdalom után ma egész jó napom van. Nem feszül, nem fáj ! Próbáld elterelni a figyelmedet valamivel. En kiolvastam három könyvet. Lehet hogy ma már aludni is fogok 😜 Tarts ki ! Jobbulást !!
Pesig az a 380 eleg nagynak tunik igy . Esetleg benezhetnek a naplodba ? :)
Csajok, ma jöhettem haza. Öszintén elég rosszul viselem a fájdalmat. A doki nem írt fel semmi fájdalomcsillapítót így cataflam dolot vettem, de semmit se hat.. van esetleg valami tanácsotok?? Normális hogy kicsit feszülnek a cicik és keményebbek mint tegnap?
164cm vagyok, műtèt előtt 48kg ès 68cm mell alatt. 380cc került be. Sajnos azòta csak 46kg vagyok, mell alatt pedig 66cm. Ès felöltözve nem tűnik ùgy fel ez a mèret
Biztos germany ba ra szoltak hogy rossz fenyt vet a clubra
Már levett egy csomó mindent. A gyerekével is.
További ajánlott fórumok: