Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia ! Én 10 napos vagyok és hasonló a problémám. Jobbkezes vagyok de ma csak a bal kezemmel csináltam mindent. Eddig a jobb mellem volt nagyobb, ma viszont a bal. Valószínű hogy szorosan összefügg hogy melyik kezedet használod többet. Kb 6 hónap a végleges forma úgyhogy meg bőven van időnk !
Én beszéltem az orvossal is azt mondta pihenj és ne használd a kezed ! Üdv Böbe
Sziasztok!
Végre rászántam magam, hogy mellnagyobbító műtétnek vessem alá magam. Sokat kérdezőskködtem e támában az ismerőseimtől, és kaptam hideget, meleget. Szeretnék végre olyan véleményeket olvasni, amiket valós tapasztalatok szültek. Rengeteg a kérdésem, de első körben azt szeretném tudni, hogy Debrecenben melyik dokihoz érdemes fordulni. Van már favoritom (: de érdekelne a ti véleményetek is. Előre is köszönöm!
Jah látom Révész . :)
Köszi h beengedtel. Nekem azert ennel nagyobb az alapom egy 390 el kiegyeznék 😋
Bocsi lanyok hogy ennyi a kerdes csak már tűkön űllök 😂😀
Halihoooo. Lányok ti h alltatok az emelgetessel műtét után? Mennyi idő után kezdtetek el normális dolgokat is megemelni?
Mert nekem például van egy kis kutyám 6 kg, és meg így 10nappal a műtét után sem merem meg nem is igazán tudnám felemelni.
Sziasztok! Én még tartozom egy beszámolóval nektek :-) igaz, hogy van naplóm, de talán itt a fórumon több a hasznos infó, így másoknak is segíthetek, ahogyan nekem is “segített” pl Braccika...
2,5 hete volt az orrsövény és mellműtétem egyben: kb 4 órát lehettem a műtőben, az altatás utáni ébredésem szörnyű volt 😔 migrén+ cici.... azt nem tudom, hogy az orrom is fájhatott e 😂 de érzésre MINDEN! Viszont szerencsém volt a nővérkével és párommal, akik vigyáztak rám! A kórházban szinte semmit nem aludtam, valamikor hajnalban másztam ki elsőnek az ágyból. Nem volt egyszerű, pedig van hasizmom, vagy csak azt hittem 😂 mert érdekes hogy kb 2-3 nap után a combomban éreztem izomlázat. A csöveket első éjszaka után kirántotta a doki, megkaptam a zárójelentést és mehettem haza. Alvás: sehogy sem jó 😡 a mai napig szenvedek attól, hogy éjszaka fáj a hátam közepe+ zsibbad a karom. Napközben jól vagyok, már kb 1 hetesen elmúlt az izomláz szerű fájdalom, a karomat fejem fölé tudom emelni teljesen stb. Varratszedésen túl vagyok, eddig szép :-) Hétfőtől próbálom majd ki a Dermatrixet, amire a dokim azt mondta, hogy felesleges megvenni
Amit nehezen viselek: nem alvás, nem tudok edzeni, hamar elfáradok napközben, estére ha sokat sétálok pl 10 km- akkor bekeményedik és feszül
Összességében egész jól bírom, műtét óta csak 2 alkalommal használtam fájdalomcsillapítót.
Nem bántam meg, nagyon szép lett a végeredmény 😍
Köszönöm nektek a naplókat, véleményeket! Sokat segített mindenki története 😊
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok