Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ő nem csinál aránytalan nagy ciciket sztem, tehát ha ezt a méretet mondta akkor az arányos lesz és nem lesz nagy hidd el 😉
Nekem ő volt a dokim, illetve láttam tőle ciciket, egy sem volt bazinagy 😊
Az más kérdés, hogy én meg már nagyobbat szeretnék... Szóval jól gondold át a méretet, inkább az impli szélességet, magasságot nézd 😉
Sziasztok lányok!
Most tértem teljesen magamhoz a tegnap késő délutáni felvarrás+impli műtétem után. Dr Debreczeni Béla műtött és nagor 460cc ment az egyikbe és ha jól tudom( mert ez nem volt fix) 370 a másikba.
Doktorurtól elkérik majd az előtte képeket és akkor majd csinálok naplót is.
Lényeg a lényeg lányok annyira köszönöm hogy vagytok. Rengeteget segített és segít hogy sokan beengedte tel a naplótokba. A fórumon pedig nagyon hamar érkezik mindig a válasz a kérdésekre.
Nem tudom mi lenne velem nélkületek. Valószínűleg sokkal nagyobb parázs lettem volna a műtét előt.
XD
Sziasztok lányok!:)
Szeretném kérdezni tőletek, hogy mostanában volt-e valaki Dr. Gáspár Leventénél implantatumos mellnagyobbításon? Ha igen, elmondanátok a tapasztalatokat? Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert így képek alapján az ő munkái tetszenek a legjobban. Nagyon köszi! :)
171 cm vagyok, 63kg (most mondjuk épp 61, de ez nem nagy eltérés nálam :D), nekem 480 vagy 535 cc-t javasolt, anatómiait. Én is csak lestem, de aztán feltúrtam a netet, és az itt olvasottak, valamint a talált képek alapján azt kell mondanom, hogy anatómiai esetén tényleg nem lesz gigászi. De majd júniusban kiderül.
Amúgy az adatlapod kitöltése óta összementél 5 cm-t. :D
Sziasztok!
Én még nagyon új vagyok itt és műtét előtt állok. Az orvosom egy 450 cc anatómiai implantátumot javasolt. Őszintén szólva kicsit félek , hogy nagy lesz... 170 cm és 70 kg. vagyok. Kérlek ha van ilyen adottságakkal rendelkező köztetek aki hasonló méretű implantátumot kapott az engedjen be a naplójába. Nagyon köszi előre is . Mielőbbi gyógyulást kívánok azoknak akik már túl vannak rajta.
Sziasztok! megszületett az első bejegyzés a titkos naplómban, ami kissé regényesre sikeredett (: Szeretettel várok minden kedves látogatót, akikben van némi segítő szándék.
Üdv!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok