Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ez lemaradt
Szevasztok :))
Megjegyzések
1. A cégautó magáncélú használata után a kifizetõnek cégautó-adót kell fizetnie.
2. A cégautó-adót a kifizetõnek havonta meg kell állapítania, valamint a tárgyhónapot követõ hó 12-éig meg kell fizetnie, illetve be kell vallania a kötelezettségei között.
3. Nem kell cégautó-adót fizetni, ha
- a magánhasználatot megtiltották és vezetik a menetleveleket,
- a magánhasználat költségét megtérítették (beleértve a cégautó-adó összegét is).
4. Átalányadót alkalmazó egyéni vállalkozót és EVA adóalanyt nem terheli a cégautó-adó fizetési kötelezettség.
Sajnos rengeteg ilyen nem egyértelmű dolog van... De szerintem sem kell. :)
Cicik rendben?
Igen, természetesen...
Veled, oké minden?
Boldogultatok múltkor a cégautós dologgal?
sziasztok
valaki?
Nézz szét a Mellplsztika galériában.
Nem ismerem a személyesen felsorolt dokikat.Keress rá a kereső segitégével(írd be a doki nevét, a jobb felső sarokban a reklám fölött).
Sziasztok!
Van akinek 300cc tettek be és van képe róla? csak mert szeretném látni képen is hogy mekkora a különbség, nem csa kézben fogni egy implantátumot!
Nyusszkó,annyira szépek a cickóid!
Ngyon tetszenek :)
Neked is, köszi...
de alvás előtt még én is levegőzöm egyet, hogy jól tudjak aludni... ill. lapátnyelet ragadok, hogy ne reggel kelljen majd kiásni magam :)
régen még telefont se vittem magammal :) most már legalább az van nálam... meg jó vastag póráz :)
nekem nincs impli, így masszír sincs :)
most viszont nyugovóra térek. jó éjt!
Azért manapság... vigyél magaddal egy sprayt vagy nyeles ill. bot ernyőt vagy valami husángot :)
Van, aki szereti a masszázst? Én félévhez közeledve, már kezdem utálni...
mondjuk volt már olyan, hogy visszafordultam 100m után, mert féltem :) de most olyan nyugis volt az erdő, és szép fehér...
igen, ő kompetensebb a témában, mint én :)
Azért szerencsére azt más nemigen szúrja ki elsőre, hogy nem harci ebbel indultál vadászni :)
Köszi... majd akkor Muncit kérdezem, most írta, hogy visszaállt az edzésre :)
nyáron már én sem vagyok ilyen bátor, de röpködő mínuszokban...
hát, én minden vagyok csak fitness lady nem :) úgyhogy ebben a kérdésben nem vagyok tudós...
Huhhh, én pont az eszementektől félnék!!!
Fitness ladyk... mellizom lazító gyakorlat nincsen, csak erősítő??? Néha összerándulnak a mellizmaim, olyan rossz érzés (pl. reggel kilépve a fagyos időbe úgy kirázott a hideg, hogy odakaptam a melleimhez)!
halihó!
én is itt :)
olyan jót sétáltam a kutyával a szakadó hóesésben :)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok