Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok, nemsokara megyek konzultaciokra, s most azon gondolkodom, hogy jobb lenne ha lemondanam a felet, mert ossz 1 doki van aki igeretes es jo arban dolgozik...Szeretnek allami korhazakban is erdeklodni a koltsegek miatt. Kerdesem az, hogy az allamiban, ha nem el a TB-m, akkor is olcsobb?Lehet buta kerdes ez, de gondoltam van koze a TB-hez, meg akkor is ha nem az allamilag tamogatott mutet kategoriaba tartozik....??
Koszike
attol függ mennyi az alapcicid ami van
ano nekm is volt csak simán fölvarrva-de nagyon nagy ám a külömbség mert implantal feszesebb teltebb sokkal
nekem volt cicim plus 335cc lett betéve
föl is kellett most is varrni meg bimbit is kicsinyitettünk:)
Most meg megyek vásárolni mindjárt, este már nem biztos, hogy jövök, legyetek rosszak!
Pusza
Szevasztok Csajszikák!
Hogy vagytok?
Ibolykám hát te is itt ?:D
Imolom csodaszépek mint mindig az ikreid :)))!
Szia
Zildus naplójában találsz sok doki nevet+árakat is. És hogy kinek ki a jó doki az relativ :)
Sok sikert a választáshoz.
Hellóka!
Eldöntöttem, hogy végre megcsináltatom a melleimet, de eléggé tanácstalan vagyok, hogy ezt hol lenne érdemes. Tudnátok olyan helyet mondani ahol nem valami giga drága, és a doki is normális?
Válasz Imolmomnak:
Megnéztek nagyon szépek lettek:) Gratulálok:)
Sziasztok!
kedden voltam megint kötözésen... :) És végre láttam is őket. Gyönyörűek lettek. :))) És kedden varratszedés. :)
Kedves műtétre készülő lányok!
Nézzetek körül a képgalériában, hogy kinek a cicje tetszik és annak írjatok akár privátban is. Mindenki szívesen segít, hogy ki-hol-mennyiért műtötte, jó és rossz tapasztalatokkal egyaránt!
Hat nalam is regota fent all ez a gondolat,de szules utan lettem benne teljesen biztos, h muszaj lesz..
remelem megtalalom en is a megfelelo dokit! :)
mert nagyon szeretnek mar szep cickokat ..
Vki leirna ezt a melltartos dolgot,eloszor milyen melltartoban kell lenni?? melyik a legjobb?
Szia Dolce:)
Én már régóta tervezgetem de csak most van rá lehetőségem hogy kivitelezzem, sajnos még én sem kaptam válaszokat így nem tudok segíteni de mihelyt kapok azonnal írok:)
Helóka!
Én is eldöntöttem, hogy végre megcsináltatom a melleimet, de eléggé tanácstalan vagyok, hogy ezt hol lenne érdemes. Tudnátok olyan helyet mondani ahol nem valami giga drága, és a doki is normális?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok