Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellben csomó fórum

Mellben csomó (beszélgetés)

1 2 3
20. egy nulla (válaszként erre: 19. - Bebbike)
2014. jan. 17. 17:35
Köszönöm Betty..voltam orvosnál, s 27.-re kaptam időpontot mammográfiára s szövettanra.ezt a dolgot nem veszem olyan lazán, mint ahogyan egyébként szoktam a betegségeimet. :)
19. bebbike (válaszként erre: 6. - Egy nulla)
2014. jan. 17. 16:35
Szia! Ne félj orvoshoz menni!!!!!!!! Barátnőm ha elment volna 3 éve,talán még ma is él.:( Kérlek menj el!!!!!!Nem ijesztgetni akarlak! Keress már rá a Google -ben a Füves Gyuri bácsi (Bükki füves ember ) ajánl valamit mellben a csomókra.Én szoptatás alatt próbáltam ki,nekem is voltak csomóim.Nagyon sokat segített.De attól menj orvoshoz.Ha érdekel amit ajánl,írok privit.Mielőbbi gyógyulás ! Üdv:Betty
18. egy nulla (válaszként erre: 17. - Ubi pretium)
2014. jan. 16. 17:59
Drága vagy, köszönöm szépen :)
17. ubi pretium (válaszként erre: 16. - Egy nulla)
2014. jan. 16. 16:33
A lehető legjobb híreket kívánom neked!!!
2014. jan. 16. 12:00
3cm-s kemény csomó...jön a mammográfia és szövettan
2014. jan. 15. 11:34
végre...holnap egyek emlő sebészetre...
14. egy nulla (válaszként erre: 12. - AnnaMárta)
2014. jan. 14. 15:15
Szia Anna..köszönöm, nekem még kicsit odébb a változó kor...szerintem ha nem mondtak semmit, lehet nincsen baj, de szerintem, hogy magadat megnyugtasd, kérdezz rá...a kereszt anyukámnak is 60 évesen lett csomója, Neki műteni kellett, meg sugárra járni..de túl van rajta...nem szoktam nagyon foglalkozni a betegségeimmel, de azt gondolom, ez egy olyan dolog, amit nem lehet el bagatelizálni...
13. ubi pretium (válaszként erre: 12. - AnnaMárta)
2014. jan. 14. 15:14
Egészsége,amit eszel-iszol,de rák ellen,ilyen stádiumban kevés és semmit sem ér!!!Kérj azonnal szövettant.Jogod van hozzá és az ad biztos eredményt.Én biztos nem várnék már egy percet sem!!!!
12. AnnaMárta (válaszként erre: 1. - Egy nulla)
2014. jan. 14. 15:11
Szia! Én is találtam csomókat a jobb mrllemben, a mammó semmit se tudott kimutatni, uh-n mondták meg, hogy mindkét mellemben sok kicsi, és 1-2 1 cm-es ciszta van.Fájni szoktak. Az uh biztosabb képalkotó.De semmit se mondtak mi legyen velük...Azért idegesít, mert olvas az ember ezt-azt. Én céklalét iszom, és többféle antioxidánst, rákellenes dolgokat. hátha elmúlnak.Változókor előtt vagyok,55.éves,de még mindig megvan rendesen...Anna
11. egy nulla (válaszként erre: 10. - Ubi pretium)
2014. jan. 11. 22:02
jaj Drága...őszintén sajnálom és köszönöm, hogy megosztottad...vigyázz nagyon magadra..
2014. jan. 11. 21:37

Nem szabad annyiban hagyni,hogy tejmirigy meg ciszta és hasonló szövegek!!Ha én anno hiszek az orvosomnak,akiben 13 évig bíztam,ma már nem élek.Igaz,így sincs mellem,mert a csomó egy daganat volt,de ő a jó Istenre is esküdözött,hogy csak tejmirigy-gyulladás.Most 12 db ciszta van a megmaradt mellemben,havonta nézetem meg,mert azzal már nem szeretnék úgy járni,mint a másikkal.

És ez most nem egy vész-poszt,de van ilyen is,jobb félni,mint megijedni :(

9. inta
2014. jan. 11. 21:31

Nekem egy diónyi méretű, könnyen tapintható csomó volt benne, kivágták vagy inkább szívták, egy aprócska vágást ejtve.

Nem minden sztorinak jó a vége, de szerencsére ilyen is van. A doki szerint valami gennyes góc lehetett, valószínűleg megütöttem, bár ilyenre nem emlékszem.

2014. jan. 11. 17:54
Egyik közeli ismerősömnek is volt és szerencsére nem volt probléma. Vettek belőle mintát, mert azt látták jónak, de kiderült, hogy jóindulatú. Nagyon apró neki, így nem veszik ki, amíg nem okoz neki gondot, nem nő vagy ilyesmi.
2014. jan. 11. 15:54
Szia! Ilyen golyócskát már én is tapintottam és nem nyugodtam, amig uh-n meg nem nézettem. Kiderült, hogy ártalmatlan tejmirigy. Az óvatosság nem árt. Először házi orvos, ő ad beutalót, aztán uh.
2014. jan. 11. 15:44
köszönöm Nektek...talán az a baj velem, hogy túlságosan is elbagatelizálom a dolgokat..mostanában annyi mindent találtak, hogy az lett a vége, hogy eddig sem nagyon jártam dokihoz, ezután sem nagyon fogok...persze, ezt most kivizsgáltatom, meg jobban oda figyelek magamra..de már félek dokihoz menni, mert mindig kitalálnak valamit..
2014. jan. 11. 15:40

Én megéltem, túléltem, már 6 éve. Nem szabad rögtön rosszra gondolni, mert azzal is csak bevonzod abajt magadnak. Még ekkor sincs gond, ha fájdalmas, mert az lehet meszesedés, ami alkalmanként ijesztően tud fájni, de ciszta is lehet szintén fájdalommal.

Jobb mielőbb a végére járni, hogy ha a problémát kell megoldani, az minél előbb történjen. Ez legyen egy figyelmeztetés, hogy mi nők ennyivel tartozunk saját magunknak, hogy rendszeresen ellenőrizzük magunkat, de a pecsétet az igazság felett az orvosi vizsgálat tegye. Tehát rendszeres önvizsgálat és orvosi ellenőrzés!!

Megnyugtató eredményt kívánok Neked!!

2014. jan. 11. 15:21
Én ultrahangon voltam miután találtam egy kisebb csomót a mellemben. Arra azt mondta a doki, hogy valószínűleg egy tejmirigy van megduzzadva valamilyen hormonális dolog miatt.... Igazából már néhány hónapja voltam az uh-n és még mindig ott az a csomó... és mind2 mellemben talált cisztákat. Egyenlőre semmit nem csinálnak velük, csak kb félévente egyszer vissza kell majd járnom ellenőrzésre.
2014. jan. 11. 15:02

Mammográfia után ultrahang lesz és lehet hogy semmit nem kell vele csinálni.Majd rendszeresen figyelni kell és évente ellenőrzés.Nekem ez van évek óta.

Ha viszont kérdéses a milyensége,akkor vesznek belőle mintát.Annak eredményétől függ,hogy ki kell-e venni.

2. Kangaroo Island (válaszként erre: 1. - Egy nulla)
2014. jan. 11. 14:47

szövetmintát vesznek belőle, utána attól függően járnak el, majd a doki megmondja. ha mobilis a csomó akkor ne aggódj.

nekem jóindulatú daganatom volt, kiműtötték, a mellbimbót vágták meg a "vonala" mentén és úgy szedték ki.

2014. jan. 11. 14:17
Menstruáció előtt 11 nappal tapintottam ki..bevallom, nem szoktam vizsgálni magamat, s szivaccsal mosakszom, így nem sokszor érek a mellemhez. Akkor éppen mosásban volt a szivacsom (tudom, hülyeség kimosni, de én ilyen bolond vagyok) és kézzel mosakodtam, így éreztem meg. Kb. másfél centis kis golyócska. Az ünnepek miatt nem tudtam menni orvoshoz, mire időpontot kaptam volna pont megjött a havim. A golyócska mérete és helye nem változik, ruhán keresztül is kitapintható. Ha minden igaz, jövőhéten sikerül mammográfiára menjek. Mire számíthatok ezek után? Ti hogyan éltétek meg?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook