Mellben csomó (beszélgetés)
Aki gyógyul,aki javul,az mindig valamire esküszik.Ez így van mióta a világ,világ.De ettől még a teás tanács abszurd volt.
Volt már itt olyan tanács,amit megfontolandónak ítéltem és megkérdeztem az orvosomat róla.Ez nem olyan.
Pontosan!Nem értem az embereket, hogy miért adnak felelőtlenül tanácsokat, főleg rosszakat, bár lehet nincsenek tisztában a dolgokkal, akkor viszont inkább ne szólaljanak meg.
Játszani más egészségével nagyfokú felelőtlenség...Pfff...
Igen, a cickafark sok nőre veszélyes akinek ösztrogéndominanciája van, növeli a méh, mell és petefészekrák kockázatát, ciszták, csomók, miómák kialakulását segíti.
De azért igyon naponta többször...pfff...
Nekem tele van cisztákkal a mellem.2 db.6 centis cisztám van,és 3 "kisebb" a balban, a jobb mellemben sok kicsi.Nagyon fájnak.Voltam ct-lézer mammográfián,és vettek az egyik nagyból mintát/negatív/.A fala nagyon megvastagodott,alig bírták átszúrni,hogy mintát vegyenek.Gyerekkorom óta vegetáriánus vagyok,semmilyen húst nem eszek,halat sem.Cukrot sem nem eszek kb.5 éve,steviát használok. A szintetikus édesítőt is méregnek tartom. Szóval igaz,hogy ezek rákkeltőek,egyetértek,de sajnos az sem biztosíték,ha valaki nem eszi őket,akkor nem lesz cisztája.
A gyógynövény teákkal is elővigyázatosnak kell lenni,érdemes fogyasztás előtt női hormonsort nézetni vérből. Több gyógynövény ösztrogén emelő hatású,ami nem kedvez a cisztáknak,sőt nagy %-ban pont az ösztrogén- dominancia miatt alakul ki a ciszta.Pl.a cickafark is megemeli az ösztrogént.
Ha ennyire hajlamos vagy a cisztákra, le kellene mondani az állati fehérjékről, a hozzáadott édesítőkről(cukor, cukorpótlók, méz)a vörös húsokról. Ezek mind a rák "táplálékai". Kúraszerűen cickafark teát kellene innod naponta.3 dl forróvízbe
1 ekanál tea, 20 percig lefedve állni hagyni, utána fogyasztható.
Évente járok szűrésre, most mégis van egy diónyi fájdalmas csomó a bal mellemben. Csütürtökön lesz meg a biopszia eredménye. Aggasztó, hogy a melbimbó behúzódott.
Nagyon aggódom :(
AGYALKÁK:))Reméljük a Dokitok a helyzet Magaslatán van, értik,tudják mit,hogy dönt.Az én Drága Dokim Akiben NAGYON Bízom: azt mondta az elején csak akkor vállal, ha rábízom a döntést, leveszi ha annak látja.Mert 50%-os volt mellette,illetve ellene.Előtte a 4 kemotól "megnőtt" 3cm-t.
Köszi,hogy leírhattam a Fórumodra,NULLÁCSKAANGYAL:))) s elolvastátok...feltétlen írj jövő héten mi történt?
Reméljük 0 lesz az eredmény,azaz 0 lesz,vagyis JÓ LESZ MINDEN NEKED IS.
Szorítok <3
S kérlek, majd írd le, mi volt.
De jó, milyen határozott Voltál... Bölcs Vagy ANGYALKA:)))
Reméljük a másik már és az Egészséged is remek marad.
ANGYALKA:)))Bizony,bizony VEDD komolyan légyszíves.
- Ha én sem vettem volna idézlek, ha megengeded "lazán" - semmi,mindenféle előjelet akkor nem az lennék most,aki,ahogy vagyok.
Szorítunk mi is Szeretetttel Neked,ha megengeded.
1 hét múlva már Állapotodról remélhetőleg több tudható,bár a szövettan nálam 2 hét volt.