Lassú főző tapasztalatok (beszélgetés)
4. fülemüledal (válaszként erre: 3. - Lady Lavender)
ma 20:10
Köszi szépen a választ.
3. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 10:45
Nekem instant potom van. Azon van lassú főző funkció is. Legtöbbször kuktazok, gozolok, airfryolok, grillezek, de a lassú funkciót is szoktam használni. Általában a maradék zöldségeket, husnyesedekeket kifozom alaplenek éjjel. Hogy milyen gyakran használod, csakis attól függ, milyen ételeket szeretsz főzni. A hely takarékosság szempontjából megfontolando, hogy csak egy funkció miatt érdemes-e megvenni, vagy jobban kihasználnad a kombinált készüléket. Ha egyszer lecsérelem az enyémet mindenképp hasonlót vennék, csak nagyobbat, mert bár csak 1-2 személyre főzök, de egy hordonyi levest simán bepuszilok seperc alatt.
2. Boch
ma 10:41
Én mindig azt használom amikor pálinkát főzök a konyhában.
1. fülemüledal
ma 10:31
Van valakinek lassú főzője? Milyen gyakran használja + segít-e a konyhában?
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Milyen a vezetési stilusod? lassu gyors?
- Keresek egy lassú számot!2007dec. környéki, nyomták a rádiók, pasi énekelte, angolul
- 9 éve újonnan üzletben vásárolt számítógép nagyon lassú. Állítólag RAM, és winchester kellene bele. Érdemes megcsináltatni?
- Slow cooker /lassú főzőedény/ használata !
- Vodás internet easy mobilinternetünk van, kb két hete borzasztóan lassú. Tapasztalt ilyet még valaki?