Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Túlreagálom? fórum

Túlreagálom? (beszélgetés)

1 2
34. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 31. - 80ASIQ)
ma 18:27
Engem meg az ilyen pasitól. Remélem a feleségednek meg van a magához való esze.
33. srcrss (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:25

"Az életének az ismerkedős szakasza még nem zárult le. Pedig már 50 éves."

Ha ennyire féltékeny típus vagy, keress egy idősebb férfit, aki nem tud megcsalni. 🤭

32. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:44
Atyaúristen! A világnak most van vége! Hihetetlen h egyeseknek mit tudnak kattogni a semmin...
31. 80ASIQ
ma 17:18
Jaj Istenem! Szörnyű! Na, az ilyen feleségtől mentsen meg a Jóisten! Minden nőismerősöm jól sikerült képét likolom (like-olom, lájkolom) Igaz... nem kötöm nejem orrára. Summasummárum, én ebben nem látok semmi rosszat. De miért is lenne? Hát, esküszüm, nem értem! :(
30. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:42
Ha járunk valakivel nem szakítunk meg minden kapcsolatot azonos neműekkel. Kérdezd meg őket, mi erre nem tudunk választ adni mi van közöttük. A kérdés értelmetlen, mert nem oldaná meg a problémát. Nem számít túl reagálod vagy nem. Bizonyítékokra van szükséged, ennyi nem elég, nem igazol megcsalást sehogy sem. A kommentekből arra következtetek, hogy amiért könnyen elendgednéd a korod miatt, annyira nem fontos a párkapcsolat. Függetlenül attól, hogy ő mit szeretne, így ne maradj vele. És ha túl idősnek ÉRZED magad, mással se. Sokan nyolcvan évesen is házasodnak, boldogok, egyáltalán nem szégyen. A házasságnak nem feltétele egy gyerek.
29. Enissa (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:31
Na, ezt is túlreagáltad. :D Szegény pasi
28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Enissa)
ma 13:24
Ha ennyire fáj kérlek vegyél be fájdalomcsillapítót.
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Michelle.r)
ma 13:23
Pontosan tudom
26. michelle.r (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:20
Rendben. Jól csinálod.
25. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:09

"Az utóbbi időben azt veszem észre hogy a párom likolja 2-3 női ismerősének a fotóit."

Ez a likolja már szinte fáj..... like-olok ez elfogadott,

like-olom, létezik, de nyelvileg kevert, inkább kerülendő, ha teljesen magyarul írsz. Ha magyar szövegbe írod, akkor a "lájkolom" a legjobb választás.

Tehát a téma miatt, ez a likolás nagyon hülyén hangzik.

Ha valaki érzi, hogy a párja, társa, házastársa szereti, engedi, hogy lájkolja a kolléganőt, az ismerőst...nem azt jelenti, hogy meg is akarja "likolni".

Bízz már magadban az Isten áldjon meg!

ma 12:02
Nem értem... te most okot kreáltál magadnak a szakításra?
23. srcrss (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:00
Max. huszonévesnek gondoltalak. 😄
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Michelle.r)
ma 11:56
Semmin nem szoktam kattogni. És nem kell változtatnom semmin mert semmi rosszat nem tettem.
21. michelle.r (válaszként erre: 11. - Ágio8405)
ma 11:13
Vagy kérje meg a pasi őt, hogy hagyjon fel az ezen való kattogással, és ha nem változtat, egyértelmű, hogy nem szereti a fickót.
20. michelle.r (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:12

Finoman fogalmaztad meg, hogy nyuszika, cseszd meg a fűnyíródat.

Egy droiddal akarsz együtt élni, akit úgy programozol, ahogy akarsz, vagy egy értelmes, a világra nyitott emberrel? Mert lehet az előbbivel, de szerintem meglehetősen unalmas lesz.

Ha ő 50, gondolom, te is elmúltál már 16. Nem hiszem el, hogy nem érzed, hogy szeret-e, vagy csak az időt múlatja veled. Miért ne lájkolhatna bármit, bárkit, ha tetszik?

Ha szerinted fele annyira se szeret, mint mondja, miért vagy vele? Miért éred be a majdnem jóval?

19. globus (válaszként erre: 17. - Érdekes73)
ma 10:49
Nem. Mi lett, volna, ha? Egy alkesz, lezüllött alak ma, most is ott lakik a szomszéd faluban.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Érdekes73)
ma 10:34
Nem dehogy. Ép ezért útnak eresztem, nem kell ez nejem. Öreg vagyok én már ehhez
17. Érdekes73 (válaszként erre: 16. - Globus)
ma 10:06
A férjed ?
16. globus (válaszként erre: 15. - Érdekes73)
ma 10:01
Mosoly, flört, szemezés...emlékszem, egy falusi búcsúban vagy négy órát koslatott utánam. Egyszer meg esernyőt kért kölcsön, csak hogy visszahozhassa :)
15. Érdekes73 (válaszként erre: 4. - Globus)
ma 09:57
Élőben kacsintgattak :)
14. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:46
Igen.
13. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:08

"soha nem likolnék be egy pasit"

Igen kevés nő szeretne pasit belikolni.

12. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:04
Lájkolgass te is.
ma 08:49
Tudasd vele hogy ez téged zavar. Ha nem változtat egyértelmű hogy nem szeret, ha igen akkor meg megnyugodhatsz, hogy ártalmatlan dolog volt.
ma 08:34

Nem is akarod tudni, hogy irkál-e velük. Pedig ez sokkal többet elárulna, mint az, hogy képeket lájkol.

Szerintem önmagában a lájkolgatás semmit sem jelent. Ebből messzemenő következtetést levonni nem érdemes. Sokkal inkább számít, hogy milyen a kapcsolatotok, hogyan bánik veled, mennyire lehet rá számítani, stb.

De ha nálad ez válóok, akkor nincs kérdés.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Globus)
ma 07:31
Ó hát ő állitása szerint nagyon szeret. De szerintem fele annyira sem mint mondja.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Panna.33)
ma 07:17
Hát ez az hogy én is csak azt ami tetszik. Gondolom a párom is azt aki neki tetszik. Csak az ilyet nem tudom megérteni, mit hülyit itt engem? Menjen aztán csajozzon, de engem hagyjon. Az életének az ismerkedős szakasza még nem zárult le. Pedig már 50 éves. De tudom elóre hogy mi lesz, ha szóba hozom tenni fogja a hülyét.
7. globus (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:14
Kár lenne tönkretenni, aláásni egy kapcsolatot azért, mert használt egy funkcionális gombot. Ahogyan veled viselkedik, ez a lényeg.
ma 07:05

En likolok bármit, ami tetszik. Legyen egy hozzászólás vagy egy jó fotó. Baromira nem néztem, hogy fiú vagy lány termékek.

Ja, a "jolanka megvaltoztatta a profilképét" jellegűekre mindig nyomom, tudomasul véve.

Szóval szerintem túlliheged.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Globus)
ma 07:04
Akkor másképp oldották meg. Az az elkeseritő hogy tényleg senkiben nem lehet megbizni.
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook