Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Meliane-ról tapasztalatok, közben, és utána... fórum

Meliane-ról tapasztalatok, közben, és utána... (beszélgetés)

1 2 3 4
43. Újév
2008. ápr. 30. 09:40

Hali:)!

Én 5 évig szedtem, nekem tökéletesen jó volt. Másfél éve hagytam abba, nem éreztem akkor sem gondokat. Lehet, hogy szerencsés vagyok:). Szóval nekem bevált:).

2008. ápr. 30. 09:13
Én Melianét szedtem hosszu évekig, de elkezdett pár év után kegyetlenül fájni a gyomrom. Vérvételre küldtek ahol állitólag rossz a májfunkcióm és ezt a fogamzásgátló tablette okozta.
41. Anu
2008. ápr. 28. 21:00
Köszi :)
40. lilura
2008. ápr. 28. 19:02

Aha.Vichy.

De ha több van, és mélyebbek szerintem előbb próbáld ki a fekete szappant, az Ilcsitől. A legtöbb kozmetikusnál már meg lehet kapni. Ilyen kénes-büdi-az illata, de tök jól szárít. Ez a Normaderm meg úgy működik kb, hogy "normállá" változtatja börödet.

39. Anu (válaszként erre: 38. - Lilura)
2008. ápr. 28. 11:41

Köszi lilura.

Kipróbálom.

Gyógyszertárban lehet kapni?

38. lilura (válaszként erre: 37. - Anu)
2008. ápr. 28. 07:23
Képzeld nagyon kis érzékeny bőröm van, így ha valamilyen fűszeresebb kaját eszem, esetleg csokit, akkor egyből kijön pár pati. Most találtam rá egy krémre, és teljesen helyrehozta. Most szép, tiszta:). Normaderm. Tudom ajánlani:).
37. Anu
2008. ápr. 27. 16:55

Sziasztok!

Én is meliane-t szedek, egyetlen problémám van vele, hogy nagyon sok pattanásom lett tőle:'(. Ezelőtt nem volt ennyi!

de szerencsére más mellékhatás nincs, csak nagyon zavarnak a patik, mert tényleg sok lett:(

először meg yadine-t szedtem de az soha többet!

36. zsif*
2008. ápr. 26. 09:05

Sziasztok!

Én kb 3 évig szedtem a Meliane-t (olyan 6 éve kezdtem). Abbahagytam mert nem volt partnerem, kb 2 hónapra megjött, utána pár héttel is volt valami kevés, aztán 3 hónapig semmi:(

Ekkor mentem dokihoz, aki felírt nekem Milligestet, hogy attól majd megjön... Még jó, hogy nem akartam fog.gátlót szedni:S Aztóta azt szedem.

A Meliane-től nem volt semmi bajom, az arcom kevéssé volt pattanásos, mint előtte. Mikor abbahagytam, újra nagyon az lett, az új bogyótól megint javult.

Mellnövésre nem emlékszem, már rég volt... Libidóra nem hatott károsan, azt hiszem arra az ösztrogén tartalmú tabletták hatnak negatívan.

Remélem segítettem:)

35. lilura
2008. ápr. 24. 17:17
Képzeljétek, a múltkor néztem neten a Meliane árát, és találtam egyik helyen egy olyan opciót, hogy mivel helyetesíthető? És Harmonett-tel meg Lindynett-tel:). Az előbbivel szinte teljesen megegyezik a fő összetevőiket illetően, a Lindynett meg egy vmiben más csak, de a Lindynettben van minimálisan több vmi. Ez tök érdekes, nem:)?
34. Mel82
2008. ápr. 24. 10:34

Sziasztok!

Én nagyon meg vagyok elégedve a Meliane-val. Nekem ez írták fel kb 7 éve. ( ez volt az első és eddig egyetlen fogamzásgátló amit szedtem)Szerencsére nekem soha semmi bajom nem volt tőle(se meghízás, se rosszkedv, se köztes vérzés) szóval én tényleg meg vagyok vele elégedve.

2008. ápr. 15. 15:15

Sziasztok!

Van köztetek valaki akinek hatott a gyógyszer a libidójára? És ha igen, pozitívan vagy negatívan.

Még két kérdés: A pattanásokra és a mjellnövekedésre szintén hogy hat?

Fontos lenne tudnom, most váltanék a Yadine ről, mert 0ra csökent a libidóm, viszont megnőttek a melleim és az arcbőröm is kitisztult. Nem lehetne a hármat egyszerre? Szép bőr, nagyobb mell és vissza a libidót? :'(

Valaki valamit, léci...

32. rregos
2008. ápr. 9. 21:03

Sziasztok!

Nekem is lenne egy eladó melianem. Abba hagytam mert babát szeretnénk. De nem szeretnék kidobni 5500 Ft-ot az ablakon.

Ha valakit érdekelne írjon!

31. lilura
2008. márc. 30. 17:54

Sziasztok!

Innen is látszik, hogy mennyire másként hat egy gyógyszer különböző emberekre...közti vérzés miatt áttérni Meliane-ról Yasminelle-re...SOHA. Mivel a yasminelle-nek még kisebb a hormontartalma, és szinte csak rosszat hallani róla, kivéve a nődokiktól, akik el vannak ájulva tőle-csak kár, hogy nem nekik kell szedniük... Amúgy Nekem a legelső gyógyszerem volt a Meliane, aztán leváltottam, már nem emlékszem, hogy miért, szedtem többek közt Gracial-t-borzasztó volt, Yadine-t-na ez se a kedvenc. míf végül visszatértem a meliane-ra:). Most már több, mint 2 éve szedem-újból. Semmi bajom nincs vele.

2008. márc. 30. 13:06

Sziasztok!

Szóval, én egy évig szedtem a meliane-t, aztán abbahagytam...és most várom a mensesem...Kb. 50 napja, hogy nem jött meg, kezdek aggódni...van rá okom vajon?Vagy ez normális a gyógyszer abbahagyása után, esetleg forduljak orvoshoz???

29. Pepcsi
2008. márc. 25. 22:27

Sziasztok!

Én is Melianet szedtem kb. 4évig, tavaly júliusban hagytam abba, de most tervezem, hogy elkezdem újból szedni!

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek lehet a Melianetől a számon herpesz, vagy a kettőnek nincs köze egymáshoz?

Nekem nem volt semmi problémám a gyógyszerrel, valakinek van/volt rossz tapasztalata a gyogyival kapcsolatban?

Várom a válaszokat, előre is köszönöm

2008. márc. 25. 09:02

Sziasztok!

Nekem van Meliane fogamzásgátlóm eladó!!

Szavidö:2011.január

Ha valakit érdekel ,akkor irjon freemailre.

nastygirl86@fremai.hu pusszy

2008. márc. 9. 07:02
Sziasztok! Én évekig szedtem, semmi gondom nem volt belőle. Még szünetet se tartottam. Aztán egyszer azért hagytam abba, mert pont elfogyott a dobozzal és elfelejtettem venni. Pár hónapig nem szedtem semmit, aztán amikor úgy döntöttünk, hogy jöhet a baba, azonnal terhes is lettem. Szóval úgy tűnik, nálam nem volt negatív hatása. Viszont cserben se hagyott soha és problémát se okozott, amg szedtem.
2007. nov. 29. 11:04

heló!

Deszty!

Neked a dokit tanácsolom. Így egyszerűen. Aki felírta, bizti tudja, mi a pálya ezzel. Lehet, hogy váltani kell majd. Szerintem kérdezd meg, mondjuk telefonon is lehet.

Remélem használhatót mondtam :-)

üdv

s

25. Deszty
2007. nov. 26. 19:19
hello!Mióta szedem folyamatosan görcsör a hasam esténként kb mint amikor meg akar jönni csak 2x olyan erősebben!Lehet abba kéne hagyni de még az első levelet sem fejeztem be!Mit tanácsoltok??
2007. nov. 15. 11:05
Nekem folyton köztes vérzésem volt tőle, úgyhogy váltottam Yasminelle-re.
2007. nov. 15. 09:49

A Meliane-nak köszönhetem a most 8 hónapos kisfiamat! :)))

Így utólag, nem bánom:)

22. smode
2007. nov. 15. 09:40

sziasztok!

megosztanám a saját tapasztalatomat, hátha másnak is jól jön.másfél hónapja kezdtem el szedni a meliane-t, az első hónapban nagyon depis voltam, iszonyat rossz közérzettel, mikor a második levelet elkezdtem szedni, 1 hét után olyan fejgörcsöm lett, amit nem mulasztott semmi fájdalom csillapító. orvosom azt mondta, nem valószínű, hogy a gyógyszertől van, szerinte szedjem tovább. tegnap előtt elmentem a háziorvosomhoz, aki 170/100-as vérnyomást mért( ha nagyon felhúznak akkor szokott 90/60 lenni), adott szívritmus szabályzót, elküldött laborba, most várom, hogy mi lesz az eredmény. nem tudom, hogy ez a gyógyszer mellékhatása, vagy esetleg más áll a háttérben, holnap kiderül, mindenesetre 2 napja nem szedem a meliane-t, a fejem már nem görcsöl annyira, viszont még mindig szédülök. hát röviden ennyi, holnap okosabb leszek.

üdv mindenkinek.

2007. nov. 12. 16:11

Szia!

Hát, az van, hogy amint írtam is eddig, nem tudom még mi lesz, én most hagytam abba. Nekem semmilyen tünetem nem volt, ami miatt rosszul éreztem magam a Meliane szedése alatt. Nagyon kis kényelmes tabletta, ahogy én tapasztaltam, biztonságos is. Miután abbahagytam, 42 napos lett a ciklusom, úgyhogy most várom csak a 2. rendes mensit. Én hat évig szedtem. A másik két gyógyszerről nincs tapasztalatom...

remélem, szolgáltam valami új infóval, ha van konkrét kérdésed, írj privit nyugodtan:-))!

üdv j

20. Deszty
2007. nov. 5. 18:10

Sziasztok!

7 hónapja hagytam abba a mercilion gyógyszer szedését mert nem bírtam már a gyógyszerezem magam!Nem is jött meg sajnos azóta sem a menszeszem!A nő doki írt fel gyógyszert hogy megjöjjön,és ha megjönn elkel kezdenem szedni a Meliane-t!Na ha már így jártam kérdezném aki tu írja meg kérem tapasztalatait ezzel a gyógyszerrel kapcsolatba

Jobb mint a Mercilion?Azzal nem volt bajom inkább a graciallal ami nagyon erőss volt és ezért hagytam abba!Akkor váltottam mercilionra!

Válaszokat előre is köszönöm!

üdv!

2007. okt. 12. 12:58

Sziasztok, na alighogy megírtam az előző hozzászólást, megjött...na jó, nem azonnal, rá egy napra. Eléggé örülök, hogy magától volt, nem kellett gyógyszer, dehát ez akkor is 42 (!) napos ciklus? Na mindegy, meglátjuk a következőt, és kiderül, hogy lesz tovább. Úgyhogy egyelőre örülök hihi :-))

üdv mindenkinek

18. swordgirl (válaszként erre: 17. - Cicus818)
2007. okt. 8. 10:40

Szia!

Köszönöm a választ, jó, hogy van valaki, aki hasonló cipőben jár...mármint nem úgy értem, hogy jó, hanem hogy tapasztalt az ügyben. Remélem, semmi komoly gond nem lesz, mert lassan szeretnék babát is :-)

És Te hogy vagy azóta? Rendben van minden?

üdv s

17. cicus818 (válaszként erre: 16. - Swordgirl)
2007. okt. 5. 12:51
Szia.Ez természetes,hogy a gyógyszer abbahagyása után nem jött meg.Nálem is így volt.Az biztos,hogy kell a segítség,hogy beinduljon a "működés".Ne ijedj meg ettől.Ha esetleg van talpmasszőr ismerősöd akkor gyógyszer nélkül is meg lehet oldani ezt a problémát.
2007. okt. 4. 13:17

Rég nem voltam, már több, mint egy hónapja, hogy abbahagytam a tablettát, és semmi..., se menstruáció, se baba (mondjuk védekezünk) semmi, ez most jó, vagy rossz, vagy természetes?

A doki azt mondta, hogy ha hat hét után sincs semmi, akkor gyógyszert kell szednem, hogy újra "beinduljanak a folyamatok" ez most mit jelent?

Nem akarok bogyókat szedni, mi lesz?

Segítetek, ha valaki tapasztalt a témában?

köszi és üdv

swordgirl

2007. aug. 24. 10:42
Nekem is hátrahajló méhem van, tudom h ez nem jelent semmit úgyhogy nem is foglalkozom vele.
2007. aug. 24. 10:09

Sziasztok!

Jó sokáig nem írtam, most voltam tegnap nőgyógyásznál, csinált rákszűrést, megvizsgált, azt mondta, kicsit hátrahajló méhem van, ez most mit jelent, kérdeztem, azt mondta, semmi baj, alkati, csak mondta, hogy tudjam. Mondom jó, de eddig nem mondta senki, pedig jó sokszor voltam már dokinál, erre csak hümmögött. Ez mit jelent? Van még valakinek közületek hátrahajló méhe? Ez kialakulhat egy év alatt?

Egyetértett, hogy hagyjam abba a Meliane-t, ha utána 6 hétig nem jön meg, akkor valami gyógyszerrel újraindítja a petefészek működését de nem valószínű, hogy kell, a várakozás idejére a Pharmatex krémet javasolta, meg 3 hónap várakozási időt, aztán ha hat hónap után se jön baba, akkor kell egy kis gyógyszeres segítség.

Na ennyi volt a tapasztalatom, viszont ez a hátrahajló méh dolog érdekelne...

üdv mindenkinek

swordgirl

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook