Méhen kívüli terhesség (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Méhen kívüli terhesség
Sajnálom,hogy anyukád így viselkedik.
Nekem anyósommal van gondom,elvárás van,viszonzás nem nagyon.De leginkább a műtétemnél bántott meg.Hogy a méhen kívülit ki lehet hordani,látta a tv-ben.Meg őneki férje van,nem ér rá segíteni.Úgyhogy az én szüleim hozták az ebédet a férjemnek és a kisfiamnak,bevásároltak,anyukám vigyázott a gyerekre,amíg a férjem dolgozott,meg persze jöttek hozzám is a kórházba minden nap.
Örülök,hogy voltatok az ikreknél,kcsit kikapcsolódtál.A pici babáktól,mindig ellágyul az ember:)
Küldj egy kis babgulyást :) Nagyon szeretem.
Én is így gondolom,hogy a gyerekek számítanak,de anyósomék ragaszkodnak hozzá,hogy náluk a névnap nagyobb ünnepnek számított mindig,és tartsuk a férjem és az enyémet is.Azt találtuk ki a férjemmel,hogy összevontuk.Így főzök egyszer az összevont névnapon,meg a kisfiam szülinapján.
Igen,a gyerekeknek jobb nem tudni ezekről.Bár teljesen kizárni sem tudod őket.
A kisfiam szeptemberben lesz 2 éves.
Boldog szülinapot Hannának! Kis család vagy nagy ünnep lesz nagyszülőkkel stb.?
Még jó,hogy nem történt nagyobb baj,és így is,hogy nem tudtad, időben kórházba kerültél.
Nekem pozitív volt a tesztem,kis pecsételő vérzésem volt 2 napig,nem gondoltam semmi rosszra.De görcseim,egyéb tüneteim nem voltak.
Látom,megint nem aludtál :(
Közben eszembe jutott még a Sedacur forte (gyógyszertárban kapható)ez is gyógynövényes,és van még a Sedatif PC homeós bogyó.Ez utóbbit próbáltam,nekem nem használt,de én nem is nagyon hiszek a homeopátiában.Barátnőm viszont esküszik rá.
Mi sem terveztük,azaz későbbre akartuk./Először kicsit meg is ijedtem,hogy fogom bírni két kicsivel.Meg aggódtam a szülés miatt is,mert az elsőnél adódtak problémák a dokim döntésképtelensége miatt./Mégis nagyon megviselt.Vártuk,már beszéltem hozzá,találgattam,hogy kisfiú-e vagy kislány.
Gratulálok,jó egészséget nekik!
Beszélj róla,amikor jólesik,sírj,meg kell ezt gyászolni,ami történt.
Én a gyógynövényboltban kapható Valeriana fortét vettem be néhányszor éjszakára(macskagyökér+komló),legalább pár órát aludtam,mégsem nyugtató.
További ajánlott fórumok:
- Egy méhen kívüli terhesség, 3 vetélés, 2 biokémiai terhesség után... soha nem adom fel!
- Lehet méhen kívüli terhesség, ha egyáltalán sikerült a baba?
- Egy méhen kívüli terhesség, 3 vetélés, 2 biokémiai terhesség után... nem adtam fel, és...
- A terhességnek és a méhen kívüli terhességnek mik a tünetei?
- Méhen kívüli terhesség?
- Mi történne, ha méhen kívüli terhességi műtét utáni ciklusban terhes lennék?