Méhen kívüli terhesség (beszélgetés)
A dokid azt mondta,jo ha váladékozik?En ahol melozok,pont mellettem van a házidokim.Mivel a vágás mentén még mindig csomokat érzek,megmutattam nem baj-e.Azt mondta nem,ez természetes,baj akkor volna,ha bepirosodik/begyullad/vag folyna.Hálás vagyok a dokinak,aki mutott,szép,alig láthato a vonal,és keresztbe van a vágás,annyira alul,h.idézem ot:bármilyen szexi bugyikát felvehetek.
nekem most 6 hónap pihi,aztán megint mehetek lombikra
ha júl 7-én műtöttek,annak már nem szabadna nagyon váladékozni.Engem 1 hónappal később,nagy hasi vágásom van,de a sebem nagyon szép,semmi váladék.Nincs begyulladva a sebed?láz,hőemelkedés?Vigyázz magadra.
lányok,nektek műtét után mennyivel jött meg a mensese?
Nehezen ment,de csodálkoztam magamon én is,h.birom,aki ha más fájdalmába csak belegondol,ájultan esik ossze:)))).Mire a korházbol kijottem aznap már foztem.A doki is csak saját felelosségre engedett vissza meloba.A sebem még érzékeny,de amúgy semmi.Lelkileg persze más.Sokat sírtam,és mondjuk sokat segít,h.van egy barátnom akivel megbeszélhetem a dolgot,de itt más.Itt sorstársak vagyunk,tudjuk,mit érez a másik át.
Nem zárkozunk el.Nem adtuk fel a reményt,h.sikerulni fog lombikkal,csak hát ugye az anyagiak.En Szlovákiábol vagyok,nálunk sem olcso a procedúra.Most keményen kéne sporolni,csak ugye nem keresunk jol,így nehéz.
nekem nem ment volna ilyen hamar vissza mennem még úgy se ha egyedül lettem volna.hogy bírtad főleg az első napokat?
bocsi javítom magam július 7-én.tök időzavarba vagyok.
nekem még nem megy a hasonfekvés a köldököm még mindig fáj és váladékozik aug 7-én műtöttek.a doki szerint ez a jó.nem tudom.
ma végre tudtam éjfél körültől 6-ig aludni.olyan kipihentnek érzem magam.fél8 van és még alszanak a gyerkőcök!
mi sem jól.Hanna nyűgös nem eszik nem alszik a nagyok nehezen tűrik h nem engedem ki őket csak késő délutàn.
Nekem aug.9-én volt a műtét,lassan testileg én is rendbe jövök.Már tudok aludni!!!Nekem az zavart nagyon be,hogy nem volt kényelmes testhelyzet,mert hason szoktam meg.De pár nap,és az is menni fog.
Feherke,mgkérdezhetem,miért zárkóztok ennyire el a lombiktól?
Örülök:) Remélem,neked is segít,ha "kibeszéled",azaz kiírod magadból a fájdalmat.
ahogy hómaci mondta.már van 3.akiket imádok!de ha nyernék a lottón nem lenne akadàlya.
Szia!Nekem a méhen kívulit hasi mutéttel csinálták július 5-én,23-án már dolgoztam.Igaz a munkahelyem egy ruhauzlet,ahol egész nap csak ulok,sokkal tobbet pihizek mint otthon.Nekem nem volt kulonosebb panaszom.Muszály volt visszajonnom dolgozni,otthon nem bírtam egész nap egyedul,párom meloba.
homaci!végre megtaláltam a forumot.Mit meg kerestem:))))
Köszi kérdésed,elég nehezen.Ti?
Sajnos évről évre melegebb nyarak várhatók.
De az alvásod javult azért valamit?
egyike miért nem lehet neked babád? olvastam mindig a hozzászólásokat lehet elsiklottam felette. csak írtad itt hogy vágytál rá és nem lehet. ?
ja és az ikreknél is.én bolond elkeztem vágyódni egy bébire de tom hogy nem lehet.majd megérzed ha készen álsz 1 babucira.
köszönjük szépen!az a biztos ha megvárom vele mert eredetileg mélyalvó lennék.hogy bírjátok a meleget?ma voltam vérvételen.
Majd átbeszéljük még,én sem állok rá még készen.
Boldog szülinapot a kis tündérnek :)
Én felébredtem simán a gyógynövényes bogyó mellett,ha kellett,a nyugtatót viszont ezért nem mertem bevenni.
próbáld apát puhítani egy kicsit pláne ha te szeretnél.igaz nagy az esély a méhenkívülire de nem lehetetlen a terhesség sem.
szia köszi jól vagyunk.mi nem szeretnénk több babót így nem tudok segíteni de olvasd végig a bejegyzéseket hàtha segít.
addig nem merem bevenni amíg a párom nincs itthon mert félek hogy nem hallanám meg ha a kicsi felébredne.ma van az első szülije
Azt mondta a doki,lehet természetes úton babánk.Több kicsi miómám van,nálunk csak a méhelávolító műtétet végzik,attól hála Istennek messze vagyok,remélem,soha nem is kerül rá sor.
Nem próbáltad a gyógynövényes bogyót?Aludni muszáj lenne.
Na én tegnap se aludtam pedig elég kimerítő napom volt. Készen vagyok. Nem tudom mit kellene csinálnom.A tegnapi napnál jobban nem tudom elterelni a figyelmem és jobban kimeríteni magam.Mégse működnek a dolgok.Ti hogy vagytok?Van egyébként itt olyan aki próbálkozik megint babával és még nem sikerült?
megértem!esetleg lombik?a mióma eltávolitása nem került szóba?ma sem megy az alvás!elegem van.jó lenne egy nagyot aludni!!!
Épp ma beszélgettünk erről a férjemmel.Ő inkább a nem mellett van,félt.Az orvos azt mondta,nagy az esélyem egy újabb méhen kívülire,sok az összenövésem(császáros voltam),bár valamit azon alakított a műtétnél,meg több apró miómám van.A kisfiamnál még csak egyet láttak.Szóval nem tudom.
volt látni őket!gyönyörűek.Hanna itt szaladgál négykézláb és eszembe jutot h még most volt ő is ilyen kicsi.ti terveztek babát?
További ajánlott fórumok: