Megváltozott a párom :( (beszélgetés)
Neked se kéne "benyalni" mindent...
Mert egy anya, ha szereti a gyerekét, és becsüli, sosem adná a lovat, sosem irányitaná, és sosem befolyásolná, mert pontosan tudná, hogy evvel legjobban a gyermekének árt és csak másodsorban másnak:)
És aki anya, az mindig a gyerekeét védi és óvja-és sosem tenné ki ilyennek:)
A nap viccét olvashattuk :DDDD
Aki itt rosszindulatú,ostoba,és EGO,na meg tyúk is ...az te vagy!Olvasgasd vissza azt a közel 2ezer hozzászólásodat,melyet egy hónap alatt termeltél...nem semmi :)
Úgy biza roppantul élvezem, hogy a sok rosszindulatu és ostoba egoista tyuknak tükröt tartok, akik vetélytársat látnak egy ártatlan sérült mezei kisgyerekben. És akik az otrombaságuk miatt képesek kicsinálni egy kisgyereket:)Pusztán azért, mert zavarja a köreiket..
Ezért..:)
Látod ezt te magad is észreveszed,
igen,
kilógsz a sorból,de azzal hogy beteg vagy.
Komoly problémák vannak a felfogásoddal,még csak sajnálni sem tudlak :)
Valaki:DDDDDD, aki mindig kilóg a sorból+felborzolja a kedélyeket, és aki átlát az ilyen piti játékokon, amit itt egyesek folytatnak, és mutatnak emberségből egy kisgyerek felé tripla zérót:)
cupp
ui: de majd jönnek a "többiek" és felvilágosítanak, hogy micsoda egy "beteg" vagyok:DD
Sajnos tudom, hogy sovány vigasz, de ahogy rere73 írja az idő oldja meg a problémát. Egyszer majdcsak észbe kap a lány, hogy észrevegye az anyja alattomosságát és kiáll mellettetek. Most 14,5 éves nagyon nehéz időszak ez egy gyereknek alapból is, pláne ha "frontvonalra helyezik". Csak kitartást tudok kívánni és igyekezetek minél több időt eltölteni vele értelmesen, élményekkel teli; minél előbb vegye észre, hogy nem az új család az ellenség. Ahogy utána gondoltam az anyjával a dolgot ő tudja elrendezni, ha egyszer majd megkérdezi, hogy mert mi közöd hozzá, hogy apuék hogy élnek, de addig még kell egy-két év
Én 17 éves koromra értem be annyira agyilag, hogy észrevegyem a szülők tettei mögötti szándékot. Mert apu oltott anyuék ellen, anyu áskálódott apu és az apai nagymamám ellen. Aztán 17 évesen közöltem mindkettővel, hogy majd én eldöntöm mikor látogatom meg aput és hogy miről kívánom a szülőket tájékoztatni egymás dolgaival kapcsolatban.
Mindenkinek további szépséges hétvégét:)
Cupp
hasj-haj-haj:DDDD
Mindig ez a műsor vége, amikor már nincs eszköz a tarsolyodban:DDD
Nos, Áltyúkanyók ne fujtassatok, ha buktok:DDD
Cupp
Hehe, akkor nem véletlenül volt "dézsafílingem" :)))
Tuti ő az :))
:)
és még sorolhatom:
Igazgyöngy-Mertérdekel-love end peace -lélek2010
Tatjána nevű kedves felhasználó megnyilvánulásai kísértetiesen hasonlítanak az ámokfutását Tanítvány néven kezdő kedves felhasználóhoz :))
Mindig kipécéz magának valakit, azt a látszatot keltve, hogy tudja ki, ismeri az életét és aki hagyja magát, azt rendesen kifilézi :))
Ebben lehet valami, de ahogy Vörös Pimpernel írta, "lehet faragni belőlük" szóval ott akkor valamelyik szülő vagy rokon áll a háttérben.
zsuzsa abban igazad van, hogy a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni, egymással és a szüleikkel is
Csak remélem a fórumindítónak sikerül megoldani a dolgot, mert nekem az jön le a sztoriból, hogy itt a lány anyja keveri a kakit
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Használd az agyad és megváltozik az életed
- Mi az a kisebb-nagyobb dolog, amit megváltoztatnál párodon?
- A párom amióta gyárban dolgozik megváltozott, mindig ideges, fáradt, kedvetlen, van valaki hasonló helyzetben?