Megváltozott a párom :( (beszélgetés)
válaszoltál is... otthagyták, ezért már nincsenek befolyás alatt!
Áááá,engem ezek nagyon fel tudnak b@szni.Amnnyira hülyék,hogy az orrukig sem látnak!
Na, azért ennyire tényleg ne. Nekem vannak gyülis barátaim, és olyan normálisak, hogy meg se mondanád róluk :) Bár ők a közösséget otthagyták, csak a hitük maradt meg.
Persze, hogy elmeroggyant. Az összes ilyen hitgyülis banda mindig az ilyen agyilag hogymondjam korlátozott júzereket találja meg :D
Sosem állítottam magamról hogy tökéletes anya volnék:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De köszike, ha ilyennek látsz:DDDDDigazán megtisztelő..
A gyerekeit azért sajnálom, ha egyáltalán tényleg léteznek. Lehet, hogy elmeroggyant, és halucinációk gyötrik. Orvost! Orvost!!
Szerintem, meg ennyit sem erdemel meg, egy szo boven korulirja ot: NAGYSZINPAD!
Nagyon sokat mond az valakirol, ha egyinternetes forumon kell bizonygatnia, hogy o egy tokeletes anya.....
valószínűleg ez a célja hogy izzítsa a levegőt.Kár rajta idegeskedni.Ha válaszol rá az ember úgyis rá fog kontrázni és az még jobban felhúz.Ördögi kör.Hagyni kell.
Hitgyüliről elég rossz pletyka terjeng, hogy sokan belekössenek. Kell ehhez a viselkedéshez több? Ha nem köt épp senkibe, akkor majd fognak belé :)
Neked elvették a zsidókeresztények azt a csepp eszedet is!
:DDDD De rég nevettem ilyen jót egy hozzászóláson.
Csak észre kell tudni venni azt is, ha ez másokat nem érdekel.
Lehet neked küldetésed van Tatjana, hogy olyan emberekkel töltsd az időd, akik számodra unszimpatikusak. Mártír módjára feláldozd magad, hogy terjeszd a nagy igazságokat.
Kibaszottul elvagy szálva magadtól, csak tudnám mire föl!
Ha az én szintemen lennél, eszedbe nem jutna ilyen jellemtelenség-mert igen alantasnak tartanád:)
Ennyit erről.
Nahát!!Megdöbbentem..volt szerencsém visszaolvasni Tatjana hsz-t több témában,azért amit művel a kedves hölgy az már nem nőhöz méltó!
Az a baj, hogy ez a nőszemély, sajnos agyhiánnyal született, és nincs mivel felfognia hogy utálják :)
És nem is írsz róluk soha. Te nagy valódi anya.:))
Bezzeg az értelmetlen szócséplésre meg a fogadatlan prókátorkodásra van idő napi több órában. Megnéztél már más anyukákat itt? Mert nagyon nem azzal töltik az idejüket, hogy másokat lehúzzanak, és ezzel próbálják bebizonyítani, hogy ők jobbak, hanem a gyerekeikkel kapcsolatos nevelési, egészségügyi dolgokról beszélgetnek. Mert ez FOGLALKOZTATJA őket. Nem a saját egójukR!
Na ennyit a "valódi" anyákról.
Ja,hát komolyan semmit nem lehet tőle venni.De nagyon sok hites fórumon láttam már,valamelyiken győzködte a hitgyülekezetről a többieket.Megkapta ott is a magáét remélem.
Elég rossz hogy minden fórum ide lyukad ki...van egy kérdés és a végén a fórumozók közt harc alakul ki és a kérdés el is lett felejtve.Ha idegesít valaki hülyesége akkor nem kell rá reagálni egy idő után úgyis lekopik.
Nincs :) csak most már a te szinteden vagyok, hidd el sokan fognak csatlakozni :)
Tegnap a Bibliával kapcsolatban beszélgettünk egy darabig, míg be nem indult a verklije. Szted ebből bármit is komolyan lehet venni? :)
Ujabb jellemes lépésed:DDDDDDDDDDDD
Kisöreg van még lejjebb?:DDDD
Utáljuk és közösítsük ki Tudjukkit :) T@tj@n@* felhasználót!
Itt a klubbom, csatlakozzatok :D
Ide fotót nem fogok a gyerekeimről jkitenni, akkor amikor ilyen emberek-mint némelyiteke a "jellemes" előadásotokkal bármikor letudná kapni, és saját magának állítaná be.
Ennyi tapasztalat azért van már mögöttem:DDD
További ajánlott fórumok: