Megtanultam hogy... (beszélgetés)
Hm...mintha célzó jellegű lenne amit most írtál.
Nem mondom hogy én soha nem ítélkezem....de nem. Talán inkább véleményt nyilvánítok. De ki minek nevezi.
Mindenki csak a saját tükörképét látja....a másé mindig más....
Viszont nem igaz a mondás mi szerint azt kapsz amit adsz!
Felesleges írnom akármit is, mert leírtál mindent :D
És így helyes.
De tulajdonképpen kár is gondolni akármit és minősíteni az ilyen embereket az ilyen viselkedés formát. Ők így érzik jól magukat nekik ez természetes. Mi vagyis legalábbis én meg így. Nincs felesleges csalódás a másikban mindenkinek jó úgy ahogy van.
Magamban talán nem kell csalódnom. :D
Persze a kivétel mindig erősíti a szabályt.... :D
Nagyon sok az önző ember és ezáltal fáradság nekik mások esetleges problémáival foglalkozni.
Ők nem ismerik azt az érzést ami oly sok mindenre vonatkozik....jobb adni mint kapni. :D
Nem teljesen mert kivétel mindig lehet. :D
A kérdés csak az, hogy valaki szándékosan fordít hátat vagy egy váratlan körülmény miatt.
Én úgy gondolom, hogy nagyobb az arány a szándékos hátfordításnak.
Vagyis sokan elvárnák a segítséget, de viszonozni nem szeretik.
Azért mondom! :D
Mindig adódhat olyan körülmény,vagy bármi ami miatt mások egy pillanat alatt hátat fordítanak!
De ilyen az élet! ;-)
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Aki megtanulta az angol nyelvet használati szinten, tudna velem gyakorolni?
- Szerintetek görbe marad a baba lába ha nagyon korán megtanult állni?Vélemények, tapasztalatok?
- Egy életre megtanultam, hogy jobb bölcsen hallgatni, vagy...
- Az elmúlt évben megtanultam, van egy felsőbb energia...