Megőrüléstől való félelem (beszélgetés)
Most már itthon vagyok gép előtt, és itt jó.
:)))))
Letelt a pihim :(((
De örüljrk, hogy van ilyenre lehetőségem, és összeteszem a 2 kezem, hogy anyáék ennyire segítenek és szeretnek minket :)))))
hű most nem tudom a telómmal lett-e valami, de a hoxa totálisan xar lett
alig találtam meg a fórumot
Édy vagy,nagyon "csíplek":-)
Legalább a gyerekeid tudnak homokozni.Én is imádtam :-) sőt,elítélhettek,a tengerparton mindíg együtt homokozok a gyerekekkel:-) Csak teli homokozódik a gatyóm is,úgy bele tudok merülni. De a gyerekek szeretete mindent megér:-) :-)
Mi is folyamatosan locsolunk...Ja és homokon lakunk,tehát szopás.Már elnézést a kifejezésért.Ha már ez jutott eszembe le is írtam..:-)
Puszillak Téged is!!
Szia!Volt,de nem ért valami sokat...
Én is hiányolom Nicator barátnőnket:-(((
Puszillak,remélem Ti jól vagytok!!
Szióka nektek.
Nem volt.sajna.mehetek megint öntözni. :-((
Azért legyetek jók,ha tudtok. :-)
Sziasztok!
Felétek volt esö?
Anyáékat elkerülte, így nem frissült a levegő. A férjem barackjait viszont leverte az eső és a szél.
Bizony,jó néha gyereknek lenni:-) Legnagyobb csak a medencéjükben is.
Ilyen időben még a méret se számít annyira:-) Csak víz legyen.
Ma miután 1-kor visszaértem (csontizotóp vizsg volt) én is csobbantam a gyerekek medencéjében.
Hü de jól esett :)
Mamáék jó nagyot vettek nekik és én és a 186 cm kisöcsém is belefértünk.
Jó hogy most itt vagyunk. Otthon már ájuldoznánk.
Akkor szereted a vizet? :-)
Gyere ugorj be mellém,jut hely bőven.:-)
Köszi szépen,jol.Már a medence vizét is hűteni kell:-) Az egész kertet locsolni kell.különben kiégnek az ültetvények.
Egykis doli,egy kis fürcsi :-)
Sziasztok!
Hogy vagytok ebben a melegben?
Olyan edykek vagytok:-)
Szep ez a mai nap.
Ez csodaszép!
Köszönöm!
Koszonom Kedves:-)
Gondoltam illik ide.
Sugarozzon rank Isten csodalatos vasarnapja:-)
Nagyon szép :) Jó olvasni ilyeneket :)
Kellemes vasárnapot mindenkinek :):)
Hid.
ÉLed az élted, reszket a lelked, Merre visz vagyad, magad sem sejted. Pokhalot fon rad napoknak sorja. Sulyat sok ora valladra szorja. Légy hat erös, és jarj mar a hidon. Vesd el a gondot, lépj at a kinon.
Hullamzo tenger vizének arja. Apro homokszem, mégis a gatja. Bizz a jövöben, csodat kapsz akkor. Varlak a hidon kék viradatkor.
Most teremtödik jövödnek utja. Kérésed küldjed az Univerzumnak . Te lehetsz minden, csak akarnod kell. Viragzo élet almodra leL