Megőrüléstől való félelem (beszélgetés)
Sziasztok'.:-)
Szerencsére én bírom a meleget :-) délelőtt berotáltam a kukoricám a kertben, Igaz háromszor zuhanyoztam délig :-)
Úgyhogy olyan szép fiúka lettem.Igaz, nekem könnyű,hisz júliusi vagyok,már az anyám hasában megszoktam a meleget :-)
Nálunk a durrogtatás alap:-DD
Bármit is eszik..
Igen ilyenkor én is visszasírom a gyerekkort mikor mamámék kertesházában a fa alá felfújták nekünk a medencét :)
De jó is volt az :)
Úgy irigylem azokat akik kertesházban laknak én is tök kertészkednék :)
mi cseresznyézünk és ribizlit eszünk
van is durrogtatás egész nap:)))
mi 5-kor keltünk mert apa és anyós leszedték a cseresznyét, Hédi is megébredt nem birt a melegben aludni:(
Réka még 7:30-ig húzta.
Bár a mi házunk is vályog a keleti oldalon van egy üvegterasz ami felmelegíti az egész házat :(
27-29 fok van bent is
redőny nuku igy este pont nyugatról telibe kap minket a nap :(
légkondi itt sincs csak 1 ventillátor és ma a gyerekmedencét is felállittattam a diófa alá,legalább ök hagy hűsöljenek
Nekem sincs légkondi, csak egy ventillátor ami a meleg levegőt keveri :D
Csak álmodozom a légkondiról :P
Szegénykém :( Nem is csodálom, jó lenne ilyenkor otthon maradni légkondival, medencével :)
Bár itt a 10 emeletesbe nem tudom hova raknám a medencét :P
Hát sziasztok, reggel 7-kor keltem arra, hogy betűz a nap és éget, nagyon durva időjárás van, az embernek kimozdulni sincs kedve komolyan mondom :S
Nekem elég lenne a 25-26 fok ezt már nagyon soknak tartom.
Ti hogy viselitek?
Halika.
Töltsd föl vitaminnal a kis fickót :-) Attól lesz egészséges erős legény:-) :-)
Hellóka!
Nem nagyon kell kimozdulnunk a jó kis vályogházból...Marcikám négy napja kezdett el megkóstolni almát,barackot,répát:)))Nem finnyás..eddig..
Szaiasztok kedves lányok:-)
Én nagyon fírol a meleget :-)
Tetöt cserélek a garázson.előbb már kicsit kezdtem izzadni:-) Ilyenkor remek a napenergiás tusoló :-)
Sziasztok :)
Tényleg nagyon leültek itt a dolgok de délelőttönként van dolgom bőven délután játszok picit este meg meccsnézés van :)
Igyekszem majd gyakrabban lenni, nálatok mi újság, hogy vagytok?
Amy Drágám találtál Zumbát?
Dew-i, Hogy bírod a meleget?
Kukucz Nálad mizu? :)
Jó éjt!
Mostanság nem beszélgetünk sokat.
Remélem ez jó jel.
Szia!
Valóban pánikbetegség és nagyon sajnálom :(
Ez a szorongásos része :(
De ha nem alszik éjjel akkor lehet hogy tényleg szüksége van gyógyszerre.
Sajnos ismerős a helyzet én nem is nézek híreket.
Kényszergondolatoknak, vagy generalizált szorongásnak hívják ezt. Feltétlen szakembert kíván.
Szerintem kísérd el egy szakemberhez (pszichológus), beszélgessenek párszor hogy rájöjjön mi miatt érzi ezt.
Utánna jöhet a terápia, ha muszály gyógyszerrel, de szerintem ne a háziorvos felírására mert azért ö nem tudja a mérteket a gondoknak és csak kísérletezne.
Szia!
Nem értek hozzá,de szerintem ez inkább komoly depresszió.Valóban rá lehet szokni a gyógyszerre,de le is.Szerintem most ne azon izguljon,hogy rászokik a gyógyszerre,hanem hogy kimásszon a gödörből.Te sokat segíthetsz neki,ha lelkileg támogatod.A legfontosabb szerintem,hogy rögtön szakemberhez forduljon!!A háziorvos nem tud érdemben segíteni.
Szép jó reggelt mindenkínek!
Hogy telt a hétvégétek?
Neked is :)
Bár fagyi nincsen, de majd lehet kimegyek venni :P