Meghalt Albert Györgyi! (beszélgetés)
Én sajnos nem ismertem, soha nem is láttam, valóban nem volt a puszpajtásom, de megrendített a halála. fiatal,értelmes nő volt.Kár érte!
Nyugodjon békében!
Különben meg ami ebben a fórumban megy, több, mint felháborító.
Úgy beszéltek Albert Györgyiről és családjáról,mintha puszi pajtások lennétek.(pedig NEM)
Sajnálom az elhunyt családját, hogy mindezt olvasniuk kell.
Épp elég nekik a gyász, nincs szükség ennyi kommentre.
Györgyi meg nyugodjon békében!
Ejnye,ilyet nem írhatsz! Ezt mondanád ha szemtől szembe állnál velük?????
Mit gondoljanak rólad,ha olvassák a soraidat????
Tudod van egy mondás....NE ÍTÉLJ..... Tudod a végét?????
Biztos a szülőnek is jó oka van, arra,amit csinál,ahogy dönt a gyermekével kapcsolatban. DE: ölt, rabolt,milyen bűne lehetett,amit egy szülő nem tud megbocsátani a vérének?
Én személy szerint nagyon sajnálom,értelmes,intelligens nő volt.
Remélem a szülei annyira szégyellik magukat,h elbujdosnak a világ elől.Lehet nem volt egy könnyű ember, de a gyerek az gyerek marad a szülőnek,akármilyen és akármit is csinál.
Ismeretlenül is utálom a szüleit!!!
Remélem egész hátalévő életükben bánni fogják a sok elmulasztott karácsonyt, stb-t és h így bántak a gyerekükel!!!
Sziasztok!
Szegény még 1 hete sincs,hogy meghalt,de gusztustalan amit müvelnek.Rádiokabaré,hal a tortán stb.Most megnyugodhatott valamennyire.A család szerintem nagyon szégyelli magát és a büntudat gyötri öket.Segitö kezeket nem adtak,soha senki igazán nem szerette.Változtatni nem lehet és a könyveibe szereplöknek legyen büntudatuk.Evvel én befejeztem ezt a témát.Nyugodjon Békében!!!
Szegény Györgyi...hadjuk már had nyugodjon békében!!
Ő is ezt szeretné.....
már bocsánat, de hadd döntse már el a család, hogy a temetésre kit hív/enged oda
bármennyire is egy ismert személy haláláról van szó, egy temetés elsősorban a rokonokra és közeli barátokra tartozik, nem egy rakás szenzációvadászra
Az eredeti témához meg csak annyit--és ennél a pontnál én is abbahagyom--itt nem az a lényeg hogy ismert volt-e vagy nem, és hogy kinek volt szimpatikus és kinek nem, hanem az, hogy egy tehetséges és intelligens ember, aki egész életében a boldogságot kereste, anélkül halt meg hogy valaha is megtalálta volna.
Vajon hogy történhetett meg mindez? Ilyenkor ki a hibás, Ő, vagy mások? Netán a mostani hülye egocentrikus és másokon simán átgázoló életstílus, ami egyre inkább nyerő sokak érvényesüléséhez?
Kicsit mindannyiunknak ezeken kéne elgondolkozni és magunkba szállni, ahelyett hogy mocskolódást és értelmetlen "szócsörtéket" vívnátok egymással.
Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára, mert volt jó pár értelmes és értő hsz. is a kétszáz valahány között. Részemről itt a téma végi pont. PONT.
Azt nem tudom miért olvasunk, nézünk filmet stb, ha az másokról szól... annyira unatkozunk, nem köt le a családunk?? ne már.
Miért nem foglalkoznánk akár idegenekkel, miért nem érdekelhet minket egy jelenség, ami most zajlik az országban, médiában stb. Nem olvastam a hsz.okat, de szerintem bármiről lehet véleménye az embernek. Nem tudom mitől jobb, ha vki a fociról, fogyókúráról, stb-ről beszélget. Szerintem az embernek része, hogy elgondolkodjon, megvitasson egy két dolgot, amiről hall, anélkül, hogy azt mondaná vki, hogy gáz, amiről beszél.
Képes vagy ilyet írni hogy "leszarod" bárkinek is a halálát csak azért mert nem rokonod???????
Szégyelld el magadat de jó alaposan, ja és a Rudolf nevű szarvas nevében kikérem hogy használd a nevét, az az állat ugyanis nálad sokkalta intelligensebb lény :(
További jó eszmecserét!
Sziasztok! :)
Szerintem nem kell itt mélylélektani következtetést levonni.
Ez egy nyilvános fórum, véleménykülönbségek tárháza:)
Ettől jó ez.
További ajánlott fórumok:
- Szülés közben meghalt a kisbabám...
- Ha meghalt valakid, akit szerettél gyere ide
- Anyósom meghalt, apósomnak van új kapcsolata, a férjem meg nem akar "családosdit" játszani. Megoldás?
- Ha meghaltok, szeretnétek, hogy a lelketek itt maradjon?
- Mi lett Jézussal miután feléledt? Mikor halt meg? meghalt egyáltalán?
- Szülés közben meghalt a kislányom...