Megcsalva, elhagyva (beszélgetés)
Már akkoriban rendeződtek, mert a férjem életében nem mondta annyit, hogy szeret, mint azokban az időkben. Sokszor átölelt, és sokszor bocsánatot kért, mindent megígért, hogy többé nem fordul elő. De én nem tudtam megnyugodni, akkor találtam rá a hoxára. Itt sokat olvastam hasonló sorsú nőkről, hozzászóltam sokszor, ez is a terápia része volt.
A férjem azt mondta, sosem akart mással élni. El is hiszem. Szerintem tudja, hogy más nő sem akarna vele. :)
Én csak azt mondom, hogy ahol működik a szex, ott is előfordul, hogy a férfi másra vagy egy friss kapcsolat vibrálására vágyik és így rúgja fel a házasságát. A pszichiáter elmondása szerint náluk is volt szex és működött a házasságuk, mégis másra is vágyott a férje.
Már elég rég volt nálatok a hullámvölgy, azóta rendeződtek a dolgok ?
Csak egy esélyt kapott ! Azt mondtam, elég egy gyanús jel és elválok ! Nem élek olyannal, aki nem érdemel meg engem !
Nálatok más a helyzet. Nálunk mindig jól működött a vonzalom, a szex, nem ez volt a gond.
Bocs, erről lemaradtam. Azt hittem, elváltak.
De ti nem váltatok, csak elköltözött, ugye? Válásról nem volt szó?
Igen, őt is elhagyta a férje 30 év után. A cipészt a cipőjéről.
El sem tudom képzelni én sem, hogy más férfi legyen az életemben, itt maradok egyedül öreglánynak pártában. Szép kilátások :(((
Ennél a pszichiáternél én az élettapasztalatom alapján jobb lennék ! ( Nem vagyok beképzelt.) Már 10 éve nincs szex, és ő szexis fehérneművel hozná rendbe ?
A pszichológusnak van igaza !
Azt hittem, érted. Amikor kivallattam a férjemet, "sokkot" kaptam attól, amit hallottam !!! Naponta rengeteget sírtam , alig bírtam abbahagyni. Szinte naponta mondtam neki a magamét, hétvégén órákig. Nem tette zsebre, amiket mondtam ! Ez így ment hónapokig. Hajszál híján elváltam tőle. Nagyon meg volt ijedve, tudta, hogy komolyan beszélek. Mindent megtett, hogy megbocsássak, ezért adtam neki EGY esélyt. Nálunk sosem volt szünet a szexben. Nagyon gyanakodtam, hogy talán nőügy miatt változott meg a viselkedése, de annyira bíztam benne, hogy nem voltam képes magamnak elhinni, hogy megcsalhat. Ráadásul hideg fejjel, érzelmek nélkül. Azt hittem, csak elcsábítható, mint a férfiak többsége, de nem gondoltam volna, hogy beregisztrál egy társkeresőre, és így kezd rövid kalandokba. Ez pláne kikészített.
A gyógyszernek jelentősen javítani kellene a hangulatodon. Nincs ebben tapasztalatom. Mikor nagyon ki voltam borulva, akkor néha este bevettem egy fél szem Frontint, hogy tudjak aludni.
Kedves Liliom10 !
Elolvastam a fórum hozzászólásaid. Minden mondatod, érzésed a szívemből szólt. Én nagyon naív voltam korábban. A családunkban nem fordult elő - legalábbis nem tudok róla - megcsalás és válás sem. A környezetünkben sem. Pontosabban néhány pár még a házasság előtt szétment. Abban az illúzióban éltem/éltünk, hogy velünk nem történhet a kapcsolatunk terén semmi rossz. El sem tudtam képzelni valaha, hogy ha megcsalna, vissza tudnám fogadni. Most felnyílt a szemem. Harcoltam én is, felhoztam a tudásom szerinti észérveket. Most passzívabb a magatartásom, hagyom, hogy a párom nélkülem esetleg rádöbbenjen, hogy fontos vagyok a számára. A szívem visszavárja és úgy érzem, hogy még nem teljesen biztos a döntésében, de a józan eszem az indokai alapján azt gondolja, hogy véglegesen elköltözött. Az esetleges érzései talán bűntudatból, sajnálatból erednek.
Bagdy Emőkét is nagyra tartom ! Szuper előadásait hallottam már.:)
Köszi ! :) Mindig igyekeztem segíteni annak, aki rászorul. :)
A helyedben én visszamennék a pszichiáterhez, elmondanám, hogy nem hat a gyógyszer, régen ettől és ettől a gyógyszertől betegebb lettem, nehogy felírja ! Elmondtad, hogy 10 éve nincs Nálatok szex az antidepresszáns miatt ??? Megnézted Dr. Buda László oldalát ? Benne teljesen megbíznék. Hallgass tőle videókat a youtube-on !
Itt van egy fórum :
"Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok ?" Itt kezdtem levelezni a hoxán. Ha érdekel, kezdd olvasni a 683-as hozzászólásomtól. Nagyon sok mindent leírtam.
Nem tudom, honnan kezdjem átgondolni, mennyi idő kellett, még összeszedtem magam ? Onnan, amikor kivallattam a férjemet, és "sokkot" kaptam ? Az minimum fél év volt, de lehet,hogy több. Már úgy írok róla, mintha nem is velem történt volna, de akkoriban azt hittem, sosem múlik el az a pokoli lelki fájdalom. Pedig de ! MINDEN ELMÚLIK ! Szerencsére a rossz is ! :)