Megcsalva, elhagyva (beszélgetés)
Megértelek. A szeretet olyan betegség amit gyógyíthatatlan.
Miért ne hoznád helyre, ha ez az érzés egyikőtöknél sem
múlik, csak emészt. Próbáld meg minél előbb ne húzd az időt. Mi történhet? Legfeljebb utána eldöntöd, de üljetek le egymással szemtől szembe.
Minden rosszindulat nélkül én ezt nem hiszem el.
De szerintem hacsak nem öregek az illetők, és már egyiknek sincs igénye a szexre, akkor az sem igaz, hogy sok más házasságban nincs szex. Ha mégis, akkor is van, csak nem a házastárssal...
Igaza van Libikókának, ha akarod őt tegyél érte, akár erődön felül. Bár ezt már sokszor leírtam. Igazad van, hogy a problémákat meg kell beszélni, de az éveken át tartó szexmentes élet, az nem egy olyan probléma, ami neked nem kellett volna feltűnjön...
Állhatsz bizakodva ,vágyakozva, a hulló hóesésben a kirakat előtt:)
Más meg megy és megveszi azt amit te kitartóan nézegetsz:)
Ti tudjátok,én ezt így nem csinálnám.
Ha egyszer lelépett le fog máskor is.
Bizalom?
Magadat viszont nem ártana felépítened.
Ne reménykedj hiába,inkább építsd fel az életed.
Amiket tegnap este Asgardi írt,fogadd meg!
Nem lesz hiányérzete, mivel leveleztek. Ha egyáltalán nem kommunikálnál vele, akkor lehet,hogy hiányoznál, de akkor is csak mint lakótárs, testvér. Ő egy NŐ-vel szeretne együtt élni már. Nehogy már szamár legyél ! ( Ha ló nincs, szamár is jó.)
Változatlanul azt mondom, én elvitetném vele minden cuccát, és nem kezdenék vele levelezést. Ha ő ír, válaszolnék, de csak közömbösen.
Az nem "tevés" hogy irogatsz neki,max valami féle kontakt!
Nem tudom milyen nyelven kéne írni ,de ha most visszaolvasnál,látnád csak a magadét hajtogatod nem mozdulsz nem cselekszel!
SEm azért hogy TE légy jobban !
Sem azért hogy visszakaphasd!
Akkor???
Elment,elhagyott.
Ne gondolkodj rajta.
Gondolom nem akarsz cigány életet,hogy elmegy,visszajön,megint elmegy...
Ne!! Maradjon csak ott.
Döntött,legyen nagyfiú és ne sírjon.
Megkérdezte,hogy Te hogy érzed magad vagy csak róla szól minden?
Le kellene zárni.Menjen a cuccaiért aztán kész.
Így hogy hivogat,irogat nem leszel nyugodt soha.
Próbálok tenni, azért írok észérveket. Úgy gondoltam, hogy egyébként a távolság a hiányérzetet növeli.
Attól tartok, hogy azét hezitál, mert most csak telefonon tud beszélni a nővel és nincs vele, ami biztos lenne.
Tipikus ,se veled ,se nélküled:)Azt látom hogy még nem vagy tettrekész állapotban meg a férjed sem.
Ha ennyire akarod a párod vissza ,akkor minden nap elvesztegetett idő amig "épülgetsz".Hívd el 1 kávéra ,pohár borra hozzád,!Legyél friss csinos és laza(akkor is ha nem vagy az) Személyes beszéd kellemes este, ha rááll sokat segíthet:)) Tégy valamit!!!!!!!MAgadért, értetek:))
Ha nincs szex egy kapcsolatban 37-47 éves korig egy férfinél, akkor a férfi szeretőt keres. Kizárt, hogy ebben a korban egy egészséges férfi úgy éljen, mint Ti, testvérként. Talán, mint fehér holló sem létezik.
Ha mostanában szűnt volna meg a szex Nálatok, akkor is csoda lenne, ha nem tartana szeretőt a párod. Talán volt is neki az elmúlt 10 évben pár nő, csak azokba nem szeretett bele, ezért nem költözött el Tőled.
A fő probléma a szex. Persze szeretném adni neki, akár úgyis, hogy a gyógyszert csökkentem vagy valamilyen megoldást keresve. A nagyobb gond az ő vágyának a felébresztése. Természetesen párterápiára kellene menni szerintem, ha mégis visszajön.
Én is belátom, hogy ellaposodott a kapcsolatunk, azt lehet változatosabbá tenni. Nagyobb teret is kell engednünk egymásnak, bár ő sosem szeretett egyedül lenni és neki volt kényszere, hogy mindig elvigyen dolgozni, ha tud és siessen haza hozzám. Én ezeket soha nem kértem tőle. Ugyanakkor neki kell keresnie olyan énidőt, elfoglaltságokat, amiben örömét leli és feltöltődik. Ezen túl a külső kapcsolatait is neki kell építenie. Emellett az őszinteség, és a problémák megbeszélése is fontos. Ezek lennénk.
Tudom, nem vagyunk egyformák, én sem vagyok olyan, mint Te. Nekem nem kellene (már...hiszen elment) olyan férfi, aki nem tudja, mit érez irántam, és csak sajnáltatja magát. Megkérdezi, mennyire vagy jól a bőrödben ?
Lehet, hogy mindketten gyengék vagytok, és igazán egyikőtök sem bír szakítani. Ez Téged sokkal jobban kikészíthet, mivel Te társfüggő vagy/lettél, és nem Neked lett új kapcsolatod. Ő reménykedik még, hogy a másik nővel jó kapcsolata lehet, ha a járványhelyzet enyhül.
Én nem engedném panaszkodni, csak végleg dönteni, ha én nem lennék rá képes.( De én szakítanék,csak arról írok, amit Te csinálsz.)
Úgy szeret, mint a testvérét, már nem mint nőt. Jó ez Neked ? Dehogy ! Csak azért jó, mert ezt okozzák a gyógyszerek Nálad.
Próbálj kívülállóként gondolni mindkettőtökre, a kapcsolatotokra. " Normálisnak " látod ? Főleg az elmúlt 10 évet.
Minden jóindulatom ellenére ,ha nem tudsz neki mást nyújtani mint eddig , és akkor akarod kitalálni mi legyen amikor / ha visszajön akkor ne nagyon reménykedj !
Ülj neki írd le egy papírra, mi volt OK, mi nem , aztán nézd át min tudsz változtatni ,és hogy akarsz e????????
Igen szeretem. Ha nem szeretném, sokkal könnyebb lenne. Megértem, hisz én voltam az első nő és sokáig nem volt szex köztünk.
Persze, azt nem tudom, hogy ha visszajönne, hogyan tovább, de azt már akkor kellene kitalálni. Most is össze van zavarva. Szeret, hiányzom neki, nem tudja elképzelni nélkülem, de ugyanakkor nem tudja, hogy meg lehetne-e oldani a kapcsolatunk problémáit. Azt is mondja, hogy nem tudja mit érez irántam és a másik nő iránt. Kijelentéseket tesz aztán azt, hogy nem tudja. Ahogy halad előre az idő, azt mondja, hogy egyre rosszabb.
Sajnos most még nem sok minden boldogít a hétköznapokban és türelmem sem sok van.
Van egy barátnőm, akivel beszélünk és vannak munkatársak lazább szálakkal. Az anyukámmal tudok még beszélni.
A megváltozott körülmények ellenére is szereted? Vagy inkább szabadulnál? Mert akkor az is lehet egy irány.
Van olyan része a napjaidnak,amikor nem olyat csinálsz, ami csak leköt, hanem olyat, amit szeretsz? Lehet az egy szelet süti, egy jó könyv, sorozat, skypolás baráttal, rokonnal, egy illatos fürdő vagy tea... Nem nagy dolgokra gondolok. Iktass be ilyen kis ajándékokat magadnak.
Hétvégén lehet tanulni pl. Tehermentesíted a hétköznapjaid. Nem csak munkával kapcsolatban, lehet az új hobbi (varrás, főz és, idegennyelv, szakképesítés). Persze ez feltételezi, hogy mentálisan ott tudsz lenni. Van valaki a kornyezetedben, akire számíthatsz? Tudsz esetleg találkozni vele?
Na látod, pedig az talán segítene. (Kiabálás?) Valahogy ki kell csalni a sok feszkót. Sporttal? Rajzolással, festéssel, írással?
Az normális. Tegnap fél10-kor elfeküdtem este, hogy pihizek, éjfélig azon járt az agyam, amit otthagytam. 😁 Nesze neked alvás...