Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megalázó helyzet - borzasztó fórum

Megalázó helyzet - borzasztó (beszélgetés)

17. Érdekes73 (válaszként erre: 12. - Lolita2112)
júl. 21. 10:18

The Jerry Springer Show

Kórházas sorozatokba is mindig utaltak rá az ottani balhék után ellátták őket.

16. Érdekes73 (válaszként erre: 11. - Loremipsum)
júl. 21. 10:17
Kábé :)
júl. 21. 04:33
Ultragáz.
14. fenevigye (válaszként erre: 13. - Fenevigye)
júl. 21. 02:22
Igen. Ez a jó.
13. fenevigye (válaszként erre: 12. - Lolita2112)
júl. 21. 02:22
Jerry Seinfeld.
12. lolita2112 (válaszként erre: 11. - Loremipsum)
júl. 21. 02:06
jerry seinfeld-et akartal irni nemde?tudod e,hogy o Magyarorszagon szuletett es amerikaban a legsikerebb komikus?
júl. 20. 16:36
Koppintották a gagyi Jerry Springer shownt, csak úgy magyarosan.
júl. 20. 15:28

szerencsére ezt a TV műsort amikor nálatok adták, akkor én nem láttam.

de azóta a you-tube-on már megtaláltam.

talán 5 percig ha bírtam.

júl. 20. 14:28
Néztem egy időben, de kiábrándultam belőle, zavart hogy nyilvánosan alázzák meg egymást az emberek.
8. kentaurcica (válaszként erre: 7. - 55Judit)
júl. 20. 14:23
Ezt nem igen tudom elhinni, mivel vannak, akik később felnőttként igazolták a régi történeteket. Pl Osváth Zsolti. Erről egy videót is láttam: [link]
7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Kentaurcica)
júl. 20. 14:18
Mónika meg nem régiben azt nyilatkozta, hogy kitalált történet volt minden. A szereplőket úgy szedegették össze, és szép fizetést kaptak.
júl. 20. 14:05

Maóunika só? Legalább a fele a sztorinak igaz lehetett, de mindenki szubjektív ugyebár, a pasi is meg a nőci is.

Egyszer hallgattam egy podcastet erről, hogy nem épp a legélesebb elméjű embereket csábították be a tévés szerepléssel meg pénzzel, kiszedtek mindenféle infókat belőlük előzetesen, aztán belökték őket a gáz szituációkba, ott meg már benne voltak nyakig, nem tudtak mit csinálni.

Ma már nem tudnák megcsinálni, mert rájuk szakadna a sok bírósági per.

5. globus (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
júl. 20. 12:05

Mint tudjuk, vannak gáz férfiak, de ostoba nők is. Akiknek mindegy milyen, csak legyen. Be se ment volna a műsorba, ha minden szép.

Érthetetlen, ha iszákos egy pasi, megver, nem tisztel, közös gyerek nincs, mi jó ebben évtizedekig.

Mielőtt rám húzzák, hogy áldozathibáztató vagyok, itt nem esemény van, hanem folyamat, nem ugyanaz.

júl. 20. 12:05

Sokat megrendeztek, volt kolléganőm lánya ott dolgozott, 5000 Ft-ot kaptak egy-egy szereplésért.

De volt igazi is a Csipkés Z. sztori, meg is ölte később a lányt.

júl. 20. 11:56

A nő zaklatott volt, ebből úgy gondolom, a sztori valós. Ha mégsem, nagyon jó színésznő lehetett volna belőle.

Már a műsor sugárzásakor mondogattuk ismerősök egymás között, hogy mi semmi pénzért nem állnánk kamera elé, így ország-világ láthatott volna és a magánüggyel kapcsolatos problémákról, főleg megalázó helyzetekről nem beszélnénk vadidegennel (Erdélyi Mónikával).

júl. 20. 11:34
Én inkább a nőt nem értem. Muszáj neki kiállni ország-világ elé? Ezt nem lehetett volna diszkrétebben? Nem sok esze van szegénynek, az biztos. Már amennyiben valós a történet, és nem a show, meg a pénz kedvéért hozták létre.
júl. 20. 10:39

Tegnap a neten néztem egy epizódot a Mónika show-ból.

Nagyon meghökkentem a történeten, mely szerint egy akkor 32 éves nő azért kereste fel a show műsort, hogy elmondja, a párja az utóbbi időben elhanyagolja, sőt, letagadtatja magát előtte. Ugyanakkor pl. a párja feltöltette vele a telefonját nemrégiben, ill. az alsóneműjét nála hagyta. A nő szerint párkapcsolatban éltek, nem együtt, de minden hétvégén együtt töltötték az időt. A nő szerelmes a férfibe.

Ellenben a férfi azt állítja, soha nem volt párkapcsolatuk, durván megalázza a nőt pl. úgy. hogy nem ül mellé, hanem távolabb, aztán azt mondja neki, "nézzél már magadra", és megfogalmazása szerint "én biztosan nem választanék páromul olyan nőt, mint te "(a nő külsejét kritizálta).

Anno néhány epizódot néztem a show műsorból, bár nem emlékszem egyre sem, csak most ezt a részt néztem meg tegnap neten.

El vagyok képedve, hogy ilyen szituáció megtörténhetett; szerintem a nő igazat mond, mert konkrét közös ismerősökre hivatkozik, konkrét eseményekre és dátumokat is említ kettőjükkel kapcsolatban. A férfi csak szórakozhatott vele és annyira kínosnak tartja a nő külsejét és szerintem a modorát is, hogy szégyelli és inkább mindent tagad, hiszen a műsort bárki láthatja. Durván meg is alázza.

A férfi mindössze csak ártatlan puszikat vállal fel a nővel kapcsolatban, de párkapcsolatot nem.

Borzasztónak tartom ezt az egész történetet, hogy egy férfi ennyire aljas legyen, hogy letagadja a párját, mert biztos vagyok abban, a nő igazat mond, máskülönben nem lett volna feldúlt is és nem tálalt volna ki sok mindent érintve kettőjük kapcsán. Főleg nem egy showműsorban.

Egyébként egy nőnek lehetne annyi tartása, hogy ilyen férfi után nem fut és nem tölti fel a telefonját, egyáltalán szóba nem állna ilyennel, aki nemhogy nem vállalja fel, hanem meg is alázza.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook