Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kortalanul fórum

Kortalanul (tudásbázis)

10. globus (válaszként erre: 9. - ,zumba)
júl. 20. 17:07
Száz szónak is egy a vége, akárhogyan van becsomagolva: egyél kevesebbet, mozogj többet.
9. ,zumba (válaszként erre: 1. - Acimity)
júl. 20. 17:04
Mindenből lehet pénzt csinálni.
8. michelle.r (válaszként erre: 3. - Acimity)
júl. 20. 14:37

Nem foglak megcáfolni. Rábeszélni sem. Mindenki a saját szemüvegén keresztül nézi a világot. Péternek óriási tudása van, én sokat profitáltam a programjából. Vedd meg a könyveit, azokból is sokat tudsz tanulni. Igaz kérdezni nem tudsz, mint a programban, és sokkal "munkássabb" megérteni.

49 éves vagyok, egy gramm felesleg nincs rajtam, minden laborértékem tökéletes, tele vagyok energiával és messze nem úgy nézek ki, mint aki mindjárt ötven.

7. 55Judit (válaszként erre: 1. - Acimity)
júl. 19. 17:00

89.000 ft! Gyorsan vedd meg most azonnal, le ne késd az akciót! Komolytalan! Előtte olvasnod kell egy végtelen hosszú rábeszélő hadjáratot. Nehogy bedőlj neki!

Az én saját taktikám jó ideje: Mindig csak kicsit változtatok azon ami nem jó. Lassan haladok lépésről-lépésre szinte észrevétlen. Ingyen van. Ha összehasonlítom magamat az 1 évvel ez előtti magammal, zongorázni lehetne a különbséget. Csak egy kis odafigyelés és fegyelem.

júl. 19. 16:42
Nem ismerem
júl. 19. 16:40
Nem hallottam róla.
4. globus (válaszként erre: 3. - Acimity)
júl. 19. 11:28
Most majd lehet, hogy nálam is jönni fog, mert rákerestem...félre lehet állítani.
júl. 19. 11:27
Igen, ezért kérdezem. Mindig szembe jön velem. De szerintem ő sem tud sok újat mondani. De várom, hogy megcáfoljatok.
2. globus (válaszként erre: 1. - Acimity)
júl. 19. 10:57
Ránéztem a honlapjára. Bár nem ismerem, de a tipikus vedd meg most azonnal, sürgős termékeladás módszerét alkalmazzák, ami óvatosságra int. Ha kilométer hosszan ugyanazt mondják, az olyan, mint a tv teleshop :)
júl. 19. 10:15

Sziasztok!

Próbálta már valaki a Kortalanul programot? Megéri?

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook