Maradjon vagy menjen? (beszélgetés)
Mi a helyzet? Együtt vagytok?
Talán azért pialt, mert a magyartalansagod csípte a szemét, vagy a kit BElálkoltfallllllydalom.
Én azt hiszem, magába a társkeresésbe nem akarsz újra belevágni. Értelek. De hidd el, van rosszabb, mint egyedül lenni! Mindenáron ne akarj valakit - és egy olyan pasit, aki iszik, nem figyelmes Hozzád, és csak egy vagy a lájkolatnivaló lányok közül, még jobb híján se! Ennél többet érsz!
Piál? En kidobnám ! Sok mindent eltűrök de az alkoholt nem!
Utasításodra? Komolyan? Értem én, hogy mit szerettél volna, de az, hogy utasítgatod, egy kicsit kemény így az elején. Inkább közölted volna vele, hogy neked ez nem fér bele és elegánsan elsétálsz. Azt felejtsd el, hogy te majd megváltoztatod!
Legalább őszinte. Amúgy tényleg korai lenne.
Lehet, hogy izgul, amikor ott vagy, azért kell alkohol. Vagy nem tetszel neki. Bocsánat. Nyilvánvaló, hogy gondjai vannak az alkohollal. Ne legyél naiv.
Több idő múlva lesz szerelmes?
Ez nem fura?
Azért az első találkozásnál már illene valamit éreznie.
Valami sántít!
Meg az a gond mindenkinek lesz hibája,ez a lájkolgatás is olyan hogy rossz tud lenni,de addig igazából nem annyira nagy gond míg csak lájk,úgyse kezdenének vele ki.Inkább itt az ital ami később akadály lehet,mert az tudom hogy részeg még sose volt,de pl mikor kirugták akkor azt írta most leiszom magam. És hogy végül mi lett nem tudom,de azt sem hogy mikor ott voltam ahoz miért kell alkohol. Nem elég hogy én ott vagyok?
Valamiért igen lehet benne valami,mert az agyam egyik oldala azt mondja hagyni kéne, a másik meg de fájna ha elkénne engednem mert valamennyire kötődök hozzá,és azt érzem ha elküldeném sokáig csak ezen emészteném magam. Hogy miért mentem bele,miért lett az stb. Viszont a sok hülyéhez sincs kedvem újból neki vágni. Ez sem az igazi tudom.
Nem szerelem,mert beszéltünk róla és mondta még nem szerelmes. De hova is lenne még 1 hónapja.
Van benne valami,mikor ismerkedtem csak rosszabbnál rosszabbak jöttek, 1 hónapig beszélgetni? 1-2 már eltűntek ok nélkül.
Énis igy vagyok vele mondták hogy próbáljam még figyelni,ne az első alkalomból mikor ivott szűrjem le hogy iszik,ha több találkozás után is a pohár aljára néz felejtős. Max egy találkozást még lehet ejteni de ha akkor is iszogat akkor én tényleg hagyom.
Nem szerelmes. Fél, hogy nem talál jobbat.
Persze, hogy nem muszáj leállni, de úgy tűnik, hogy ragaszkodik hozzá. Mentegeti. Nem akartam azt írni, hogy hagyja a francba. Nem ismerem őket, de szerintem mindketten furcsák.
Lehet, hogy azt hiszi, ez a szerelem, de igazából ez inkább csak kétségbeesett kapaszkodás valamiféle pótlékba.
Szerintem sokat nem vesztenél vele hogyha hagynád menni.
Értem az italt, a szerelmet is!
De a kettő nem nagyon vagy jelen egy térben és időben!
Szerelmes ember nem az italra gondol!
Ha meg együtt vannak egy vacsora mellett külön jót is tesz ha mindketten lazítanak egy pohár vörösbor vagy valami ital mellett!
Igazad van, lehetséges, de nekem úgy jön le, a "tudom milyenek vannak" meg az ismerkedjek-e tovább kérdéskörből, és abból, hogy egyetlen szóval nem írta, hogy amúgy bármi jó lenne ebben a pasiban, hogy nem annyira klappol a dolog nála sem, csak nem szívesen térne vissza újra a nulláról való ismerkedéshez, ha már itt van ez akivel egy hónapja alakul. És inkább bebeszéli magának, hogy nem baj, ha iszik, meg más lányokat néz... Ami egyébként végtelenül szomorú, és végülis majdnem ugyanaz, mint amiről te is írsz.
Nagyon sokszor osztom a véleményed, most nem. Az a baj, hogy nem egyszer tapasztaltam, annyira aláárazzák magukat a lányok, nők, hogy hiába érzik valami gáz van, mégis ez már számukra elsöprő szerelem, hogy lefekszenek velük.
Én pont azt gondolom ez nála a szerelem, hiszen nem érdekelné, ha nincs így, kit lájkolgat a pasi.
Ott hagyná a francba, ha zavarná, hogy iszik. A szerelem erősebb most nála, mint a józan gondolkodás. :/
FI-nak sem hiszem, hogy akkora szerelem lenne, annyi pozitívumot (vagy inkább nem kifejezetten negatívumot) sorakoztatott fel, hogy "hát mégiscsak beszélünk, meg találkozunk", ez nem hangzik akkora elsöprő érzelemnek 😅
"Kb 1 hónapja ismertem meg egy fiút"
"A legutóbb mikor voltam meg megivott egy üveg pezsgőt,nem let részeg"
Én az lennék, mert nem iszom, ha nem lett részeg, nem futott végig az agyadon, hogy azért nem lett részeg, mert meg sem kottyan neki ennyi ekkora mennyiség?
Már ne félj, hogy rákap, ez már hidd el megtörtént.
"nektek hogy esne ha párotok más lányok képeit lájkolgatná?" Átjönne, ő másképp tekint rám, mint őrá.
Car ügy, ha kéred a jelenlétedben ne igyon, de ő figyelembe sem veszi, más lányokat lájkol, miközben nem tetszik ez neked, szóvá is teszed, akkor semmibe se néz, nála ez nem szerelem, és pont tesz rá, mit szeretnél, és ő még nem a párod, szomorú, ha egy hónapot, néhány találkozást már úgy könyvelsz el, meglelted a párod.
Hát jobbakat Neked, legyél már észnél, gondolkodj cseppet!
Ha nagyobb mennyiségű (pl. egy üveg pezsgő) alkoholtól nem lesz részeg, az pont azt jelenti, hogy rendszeresen iszik. Mivel a szervezete hozzá van szokva az alkoholhoz, így nem látszik meg rajta. Aki valóban nem iszik, azt egy pohár pezsgő is fejbe veri.
Sőt, a funkcionális alkoholisták rendszeres nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után sem lesznek részegek, mert annyira hozzászoktak, hogy az a mennyiség kell is nekik a működéshez.
Nem is biztos, hogy ezen a ponton kell az a változás. 1 hónapja heti egyszer találkoznak, az kb. olyan 4 alkalom, szerintem ez még nem az a pont, ahol a változást kell várni a másiktól. Nem muszáj leállni minden fura fazonnal, lesz majd másik aki nem ennyire problémás.
Mit nem tud ? A fizetéséből nem tud félretenni, mert akkor végre ihat, ha magányos ? Mikor a szemed láttára ivott, nem volt magányos. Csak mesél Neked, Te meg elhiszed. Hány éves a srác ?
Mindegy. Ha zavar, ahogy viselkedik, és nem hajlandó változtatni, ne ismerkedj vele tovább.
További ajánlott fórumok: