Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mire véljem ezt a férfi viselkedést? fórum

Mire véljem ezt a férfi viselkedést? (beszélgetés)

12. gigi>
tegnap 23:02
Nem akar ő tőled semmit. Unatkozik. Arra meg ott vagy neki videó chaten. Kár az idődet rá pazarolni.
tegnap 21:58

De jó, új nézőpontokból is rálátni a dologra. Köszönöm a válaszokat, meg h segítetek kicsit tisztábban látni!

Azt hiszem az lenne a legjobb, ha elengedném, és max online beszélgető partnerként tekintenék rá. Tagadhatatlan, hogy annak kiváló, azt kár lenne veszni hagyni.

10. eunuch
tegnap 21:57
Ez töketlenebb, mint én! :D
9. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:54

Nem vagy neki közömbös?

Ha egy férfinak nem vagy közömbös, meg össze vagytok gyógyulva az nem így viselkedik. Az én akkor még nem férjem heti minimum 200 km-t autózott, hogy velem legyen fizikailag is, mindezt évekig. Nem mondom, hogy az normális volt, de ami nálatok van az sem az.

tegnap 21:52
Ez tényleg nagyon gáz. Adj ultimátumot. Vagy találkoztok személyesen vagy nem folytatod. Gondolom nem így akarod leélni az életedet. Basszus elpazaroltál egy évet az életedböl egy ilyen emberre.....
7. globus (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:49

"tartaléka, de tudom, h vigyáz rá."

Amúgy is, de ismerkedés ezen szakaszában ez abnormális. Nem akar találkozni, mert pénzbe kerül, hosszabb távon megbolondulnál vele.

tegnap 21:45
Ne haragudj, de ez a töketlenségnél is több. Fél, hogy valósággá válik? Te visszaolvasod, amit leírsz, és el is hiszed, hogy ilyen van? 😅 Ha egy pasinak bejön a nő akivel csetel, vagy ismerkedik, akkor nem halogatja a találkozást, ilyen a világon nincs. Szerintem engedd el, erre kár pazarolni a "rárobbanást" meg a kiakadást is...
tegnap 21:40

Azt tudom, hogy nem hazudik. Ennyire össze vagyunk nőve online, h 6-7 órás hívás megy, videochat… Olyan mintha, félne, h ha találkozunk valósággá válik a dolog, és tart attól, h bele keljen bonyolódnia.

Van munkája, tartaléka, de tudom, h vigyáz rá. Ezért is mondtam neki, h ruccanjon ki kicsit, ha nem tudja a család, mi legyen az ajándéka, akkor ez jó is lesz így.

Nem sok kell hozzá, hogy rárobbanjak… Ez a töketlenség nagyon kiakaszt.

4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:39
Talán még megy MTV-n a Kamureg. Durva dolgok vannak...a daliás jóképű pasi valójában öreg, kopasz, alacsony, talán még nős is. Fotó van róla?
tegnap 21:32
Szerintem rosszul tudod, ha nem lennél neki közömbös, akkor már találkozott volna veled, és nem sajnálná rá a pénzt. Amúgy nincs munkája, vagy mi, hogy egy vonatjegyre a családjától kell pénzt kérnie? Unatkozik, van valaki akinek írogathat és elviseli 3 percnél tovább. 🤷‍♀️
2. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:32
Keress egy hús-vér embert! Lebegett csak, valószínűleg fele sem igaz annak amit tudsz, gondolsz róla és ez élőben kiderülne. Neki így jó vagy egyszerűbb, vagy bármi. Lépj tovább!
tegnap 21:28

Van egy férfi, akit egy éve ismertem meg online, mintha a másik én lenne, jobban nem is passzolhatnánk. Azonban van egy bibi, még sohasem találkoztunk személyesen.

ÉN már 3x ajánlottam neki, Ő meg 3x mondta vissza. Most is tudta, hogy megyek Pestre, ahol tudnánk találkozni, de egy szóval sem említette, hogy fussunk össze. Tudta, a Városligetet szeretném megnézni, de nem mondta, hogy menjünk együtt. Áhhh még csak véletlenül sem. Pedig minden oké köztünk, vannak viták néha, de most pont tökéletes a harmónia. Sőt! Tovább megyek: Írtam neki, arra gondoltam, mivel már Bécsben leszek, kérje azt a családtól karácsonyi ajándékba, fizessék ki a jegyét, hogy eltudjon jönni megnézni a karácsonyi vásárt, itt alhat nálam. Válasz: Tudná ő másra is költeni, azt a vonatjegyet.

Ettől egész egyszerűen hülyét kapok!!!! Nem értem, miért nem hajlandó találkozni. Napi hatezer hangüzenetet hagy, tudom, nem vagyok neki közömbös, akkor mégis mi ez?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook