Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi a legpraktikusabb tárgyad? fórum

Mi a legpraktikusabb tárgyad? (beszélgetés)

tegnap 18:49

Számomra minden használati tárgyam hasznos, hiszen azért tartom őket.

Ami nagyon hiányozna az a kávégép. Persze, megoldanám a reggeli kávét valahogy, de még félálomban, pizsamában, mamuszban három gombnyomással hozzájutni a jól megszokott ízhez megfizethetetlen élmény.

Ezt csak egy néma szobapincérrel lehetne fokozni, aki behozza, majd rögtön ki is hátrál.

tegnap 09:00
az autóm, a telefonom (többek között)
11. eunuch
tegnap 08:53
bicikli
10. Any73
tegnap 04:18
Kávéfőző, mobil, szárítógép ...
tegnap 01:36
kavefozo
tegnapelőtt 22:08

Kerékpáros...

🚲

tegnapelőtt 20:13
Okostelefon fotózni könyvet olvasni netezni is jó
tegnapelőtt 20:05
A papucsom.
tegnapelőtt 19:55

Elektromos ceruzahegyező.

Már 2 tartalékot is vettem belőle, ha az eredeti úgy döntene, nem szolgál minket tovább.

De komolyan... 2naponta vízhólyagos volt a kezem a sok hegyezéstől. Azóta 1 perc az egész, és minden használatkor eszembe jut, milyen jó vétel volt.

tegnapelőtt 19:53

Sok van , de végül is a táskám tartalma azon belül is a zsebkésem ami érzelmi és valós értéket hordoz.

Mindig nálam.

tegnapelőtt 17:55

A Bosh robotgépem és a rúdmixer😃

23 éve hű társaim.

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
tegnapelőtt 17:03
Nekem a mamuszom. Széles a lábfeje, tornacipőnek használom idebent.
tegnapelőtt 16:54
Olyan sok jó dolgot feltaláltak már. Az egyik legpraktikusabb dolgom egy, a falról lenyitható asztalka. Ha nem kell, nem foglal helyet. Ha kell pl a laptopomnak, lenyitom. Nagyon szeretem. Nektek van olyan dolgotok, ami nagyon jó, hogy van és mindig örülök a hasznosságának?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook