Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Mindenkinek Boldog Pigment- és Májfoltmentes Boldog Új Évet!
Meg még egyéb kívánságaink is teljesüljenek:)
Én 2,5 hete használom az Ephelyst, tök jól halványodott, de még mindig látszik halványan kivehető, alapozóval nem igazán látszik.
Hallottam a Guti Enikős krémek jó híréről! Jobb, hatékonyabb, mint az Ephelys?
Sajnos a 2 havi citromlé kúrámat félbehagytam az ephelys miatt, pedig annál alakultak az első világos színű szigetecskék a foltomban.
Én végig csinálom ezt az Ephelyst, de azért tartok attól, hogy hosszú távon nem lehet bajom tőle?
Szia,haljud'
Nekem is már fogyóban volt a krémem,kb egy hétre lett volna még elég,ezért küldtem még egy mailt.Tudod,tényleg alig látszik már a foltom,de a kezdeti sikeren felbuzdulva arra vágyom,hogy EGYÁLTALÁN ne legyen.Szóval elküldtem a mailt,és másnap már jött is a krém.Felhívatm Enikőt,hogy megköszönjem a gyorsaságát,közben rákérdeztem a mindenki által feszegetett problémára.
Unom mondani,de én boldogabb vagyok ezzel,mint a gyógyszertárban kapható ezerféle semmire se jó krémmel.Persze,mindenki eldönti,mit akar.Én is a kétkedők között voltam,sok rossz tapasztalat után.Úgy döntöttem,teszek még egy próbát,és azt is megfogadtam,hogy ha sikeres lesz,akkor segítek a többieknek.
Haljud,fényre ne menj a krémmel,csak azt kend fel,és radíroz!
Ha lemostad,mehet a szokásos,amit használsz nappalra!
És írj,mi van Veled!Kb.2 hét után már illene látszania :D
És dakri Neked elmulasztotta a pigma a foltot?
Én először megijedtem, hogy milyen mellékhatásai vannak,és abbahagytam pár napra a kenegetést.
Te nem tartottál pár nap szünetet mikor már nagyon csípte, meg kipirosodott?
Ma hoztuk el a postáról. Én nem kaptam mellé használati utasítást, de majd megnézem a honlapon, ott is le van írva. Kicsit meglepődtem a mennyiségen, hogy milyen kevés. Ha beletenném egy evőkanálba, nem lenne tele a kanál. :-(
Kíváncsi vagyok, meddig lesz elég, tekintve, hogy a homlokomat fogom kenni, ami azért viszonylag nagy felület...
:D Hajrá!
Nekem is ma hozta a második adagot.Pikkpakk,megrendeltem,és már itt is volt.
Fel is hívtam,megkérdeztem a krémről.
Bevizsgált termék,Amerikában vény nélkül kapható.itt is be lett vizsgáltatva,több százezer forintért.A nevét,összetételét azért nem árulja el,mert egyedül ő forgalmazza nálunk.Üzlet :D
Hát,ennyi.Hipoallergén,és nem esik le tőle az orrunk :D
Nekem tényleg működik,és már alig várom,hogy még csak halványan se lássam a foltokat!
Hajlud,majd írj,Neked milyen!
ja,és minden egyéb mellett,amit írnak róla,a rendszeres radírozás is fontos!!!
Sziasztok!
Hát nagyon kiváncsian olvasgatom, h kinek hogyan reagál a bőre erre az Enikős krémre, most már egy ideje használjátok igaz?Szerintetek megéri megrendelni?
Vki használt olyan krémet h, Shiseido White Lucency?Drágább készítmény, mint a Clinique....Kaptam belőle mintát, most próbálom pár napja, kiváncsi leszek lesz e vmi hatása pár hét után....
Akinek van róla tapasztalat, vagy hallott róla, örülnék ha megosztaná velem az infoit:)
Előre is köszönöm!
Képzeljétek, hét elején írtam Enikőnek, hogy én is meg szeretném a krémet rendelni, és ma már hozta is a postás. Mivel nem válaszolt az üzenetemre semmit, így nem is számítottam rá. Ennek eredménye, hogy nem is volt itthon annyi pénzünk, így a postás visszavitte, estefelé már benn lesz a krém a postán és majd be lehet érte menni. :-)
Kíváncsi vagyok, milyen lesz...
helló4
Én a pigmát nem próbáltam,de sajnos pont ezt hallottam róla.A kolleganőm ezért hagyta abba.
Ami a másik dolgot illeti,azt hiszem,most minden jól menő kozmetikában bolondok háza van,így szilveszter előtt.De utána,szerintem egyszerűen meg kellene kérdezni Enikőt.Kedves,udvarias,készséges.Én már beszéltem vele.Vagy telefonon,vagy mailben,és akkor vége lenne a kérdőjeleknek.
Engem ez a krém nem csípett,nem is hámlasztott,nem hiszem,hogy az lenne benne,mint ami a pigmában.
Szóval...meg kell kérdezni.
Arra válaszoljon már nekem valaki, hogy az normális folyamat, hogy a pigmától kipirosodik a folt, meg ég is kicsit, meg hámlasztja az arcom?
A bőrgyógyászom azt mondta, hogy nem szabad, hogy kipirosodjon, vagy hámlassza az arcom, hanem ennek a foltnak(vagyis foltoknak) csak szépen el kell halványulni!!!
De én ahogy olvastam a fórumhozzászólásokat szinte mindenkinél fellépnek ezek a mellékhatások.
Sziasztok!
Régen írtam már, de most olvasgattam a hozzászólásokat. Egy évvel ezelőtt használatam a pigmanormot, nekem akkor eltüntett a foltjaimat, amik pigmentfoltok és nem májfoltok. Folyamatosan kenem az arcom 50-es fényvédővel, autóban dolgozom így ér a nap sajnos majdnem egész nap. Ahonnan eltüntette a foltokat nem jött vissza nekem egyáltalán, még halványan sem látszódnak. Egy új foltom jött ki a nyáron, de az máshol. Sajnos nálam ez örökletes mert édesanyámnak is van pár pigmentfoltja az arcán. Nekem bevált a pigmanorm azért léptem fel ide, hogy újra elolvassam a használati utasítását és kenem a foltomat. Arról, hogy rákkeltő-e? A mai világban mire mondják, hogy nem az? Ez külföldön vásárolható termék, akkor nem árusítanák ha gond lenne, én jobban bízom a kinti szabályozásokban.
Hát engem nem a névtelensége zavar, mert értem én, hogy azért nincs neve, nehogy megpróbáld külföldről behozatni olcsóbban (nekem pl. vannak rokonaim Amcsiban), nyilván ez egy névvel rendelkező krém, amit kis tégelyekbe adagoltak ki. Engem az zavar, hogy ez olyasmi, mintha a netről rendelnék gyógyszert, annak pedig már ezerszer hallottunk a veszélyeiről. Tehát nem bánnám, ha azokat az összetevőket, amiket ugye kötelező ma már feltüntetni mindenen, úgy nagyjából látnám a tájékoztatón.
Sajnálom, én ilyen bizalmatlan vagyok, annyira szeretném kipróbálni, de engem csak ez tart vissza attól, hogy rendeljek!
Az én foltjaim se tűntek el,csak épp összehasonlíthatatlanul halványabbak :D
Biztos,hogy Neked semmi:( ?
Mások sem vették észre?
Sziasztok!!!
Sajnos én ezek szerint bele esek abba a 10 %-ba akinek nem használt a krém... Legalábbis egyelőre.
Szia,Ronet!
Igen,átvételkor kellett fizetni,és nem futár,hanem postás hozta.
A tégely egy egyszerű kis rózsaszínű műa.minden felirat nélkül.Mellette volt a használati utasítás,ami a neten is fent van.
Sziasztok!
Aki Enikő féle krémet rendelt, hogyan kellett fizetni, átvételkor a postás bácsinak?
Valaki nem tudna feltenni krémet a tégelyről, vagy ez csak egy sima tégely felirat nélkül?
köszi!
van egy bolt,ahol ilcsis cuccok is vannak,de nagyon szigorúan csak kozmetikusoknak.Mármint itt,ahol én lakom.Szóval nem olyan egyszerű ez :D Mindenesetre,már elküldtem a mailt,de megint tanultam valamit.Csak hát...látta kozmetikus is,bőrgyógyász is :( Szóval én szívből örülök ennek az Enikős dolognak :D
Azért köszönöm a kedvességedet,és minden jót Neked!
Jó,hogy vannak még jó szándékú,segítőkész emberek.
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?