Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Sziasztok!
Aki mostanában rendelte meg a krémet,megkapta már?Vagy esetleg tudtok róla valamit?
szia haljud!
Te hogy állsz most teljesen eltűntek a foltjaid, vagy még mindig látszik??
Nem kötelező használni az enikő-féle krémet. Te kérdeztél, mi válaszoltunk.
De egy biztos, és a többiek osztják ebben a véleményemet, hogy mindezidáig olyan kencéket használtunk, aminek tudtuk az összetételét, mégsem használt semmit. Ez az első krém, ami tényleg elhalványítja a foltokat.
...pigmát bőrgyógyász fel tudja írni? gyógyszertárban nem váltható ki?
tavaly használtam erős fényvédőket, melyik az szerintetek, amelyik nem zsíros hatású? nekem alapvetően zsíros a bőröm, rá még ezek az olajos, zsíros fényvédők: nem mutat jól.
ephelis használ bármit is? meséljetek, léccilécci!
kösönöm a válaszokat!
nem csináltam végig,tavaly novemberben kezdtem csak el használni, nem tudok beszámolni a hosszú távú tapasztalatokról sajna.
Eddig ez volt a leghatékonyabb a halványításban.
Nem tűnt még el, azért kéne még egy adag krém nekem is, de sokat halványodott. Én este használtam csak, olyan 3-4 órákat volt fenn a bőrömön. Amikor felkenem, be is masszírozom, aztán még teszek rá, hogy teljesen fehér legyen, és azt meg beszívja a bőr. Aztán azt radírozom le zsebkendővel. Ezzel kapcsolatban én is tanácsot kértem itt az oldalon... :-)
Amikor megkaptam az első adag krémet, elgondolkoztam, hogy milyen kicsi mennyiség, meddig lesz elég, de január eleje óta használtam és még csak most fogyott el. Most már az aggaszt, hogy folytathatom-e majd a krémezést úgy, hogy kihagytam 1-2 hetet.
Köszi a gyors válaszod. Nekem is fogyóban van sajnos:(
Amúgy neked tényleg teljesen eltűnt??? Hányszor használtad egy nap és mennyi ideig? Sokat teszel a krémből, úgy értem, hogy annyit, hogy még marad amit a bőröd magától beszív vagy bemaszírozod????
Igen, a honlapon olvastam, mert én nem kaptam külön használati utasítást. Egyszerű folyékony szappannal mostam az arcom, amit használunk kezet mosni is. Egyébként engem is szárít a szappan, nem is szoktam soha arcot mosni vele, már évek óta arclemosó tejet használok. Gondolom, azért kell szappannal arcot mosni, mielőtt a krémet felviszed, mert az jobban megtisztítja a bőrt.
Nem kell minden nap radírozni, a papírzsepivel való ledörzsölést érti szerintem mindennapi radírozás alatt. Rendes bőrradírral hetente 1x elég radírozni.
Amúgy nekem most éppen nincs krémem, de olvastam, hogy megint várni kell rá....
Szia!
Már látom, hogy a honlapon szerepel ez az infó!Bocs!!!
Basszus akkor lehet, hogy nekem ezért nem használt!!? Milyen szappannal mosod meg az arcod??? Csak azért kérdezem, mert engem az összes szappan szárít...
Más: Minden alkalommal radírozzátok az arcotokat, mielőtt felkenitek??? Mert a tájékoztatón az van, hogy hetente 1X. Viszont ahogy kiveszem a szavaitokból, akik használják Enikő féle krémet, azok minden alkalommal radíroznak is. Jól gondolom????
Szia!
Megkérdezhetem, hogy hol szerezted azt az infót, hogy szappanozás után kell feltenni a krémet??? Illetve, hogy radírozás után is szappannal kell megmosni az arcot??? Mert én is rendeltem krémet és kaptam is használati utatsítást, de abban ez nem szerepel. Viszont én vagyok az az egy ember akinek nem használt, akkor lehet, hogy ezért nem
:( Köszönöm szépen válaszodat.
Köszi az infót!!:))
Remélem jelez előtte,mikor küldi!
Nekem azt mondta, hogy most már folyatosan lesz krém, mert valami engedélyt kapott a behozatalra vagy vmi ilyesmi.
A szöveg a honlapon már elég régi.
Köszi a válaszokat.
Megrendeltem,remélem minél hamarabb kapunk választ.
Írjatok légyszi ha megkaptátok,vagy válaszolt nektek.
A honlapon rendeltem meg.
A megrendelés résznél nincs e-mail cím csak a honlap neve ami elég különös.
A vámolás alatt álló szöveg már régi.
A főoldalon van ez az üzenet:
Megérkezett Amerikából a várva várt bőrhalványító krém. Tökéletes megoldás mindazok számára, akik májfoltokkal küzdenek és végleg + fájdalommentesen szeretnének megszabadulni tőle.
A krém növényi alapú, nem okoz allergiás reakciót és a bőr sem nem lesz világosabb, mint az alap bőrszín.
Nem kell ezentúl extra fényvédőkkel, alapozókkal védenie a kezelt területet, ha nyáron kimegy az utcára.
Azt nem tudom ,csak most néztem az oldalát Enikőnek és láttam ezt a ki írást .
Gondolom , azért csak többet rendel , vagy nem toom ,hogy műxik ez :)
Hol rendelted meg?A honlapján v email címre írtad?
Ha az utóbbi,akkor leírod nekem ?
Lehet telefonon kéne megrendelni.
Kedves érdeklődők!
A halványítókrém megérkezett Amerikából, azonban még mindíg vámolás alatt van! Elnézést kérek a megrendelőktől!
Amint kézhezkapom, azonnal mindenkit értesítek és megkezdem a kipostázást!
Nyáron és nagy hidegben nem lehet a krémet használni, ezért nem küldök ezekben az időszakokban.
Üdvözlettel, Guti Enikő
Ez van az oldalán ki írva ., én azon is gondolkodom személyesen keresem fel a kozmetikában .
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?