Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Szia!
Sajnos nem tudom a nevét:(,ha visszaolvasol,akkor megtudod,miért.De Guti Enikő kozmetikusnál lehet rendelni.Ha beírod a gugliba a nevét,akkor már nyomon vagy:D
Na és hogyan látod? Halványodik?
Nemrég jött meg a barátnőm krémje,nagyon szurkolok,hogy neki is jó legyen!Csak kend szorgalmasan!
Szia!
Csak a homlokomon voltak.Kenem még,már tényleg nem is nagyon van mit :D,de még "elkenem"a krémemet!
:D ez jó hír...
halványodjon bizony,de tényleg a bőr is simább :D :D
Most,hogy így írtok róla,valóban vastagabbnak,öregebbnek látszott azon a helyen.Bár a krém nem hámlaszt,tényleg látványra is,tapintásra is sokkal jobb,már sokan észrevették :D
haljud,nagyon örülök Neked!
Bőrradír..szerintem is mindegy,csak használni kell.
Én a Rossmannban szoktam venni egy olcsóbb kategóriás bőrradírt. Elég jó, citromtartalmú, szemcsés...
Én kb. másfél hete használom a krémet a homlokomon. Tapintásra is és látványra is simább a bőr ott, ahol kenem, és szerintem halványabb is. Ott, ahol foltos a bőröm, mindig vastagabbnak, kicsit ráncosabbnak láttam a foltmentes bőrfelülethez képest. Lehet, hogy azért tűnik simábbnak, mert halványodik a barnaság... :-)
Köszönöm szépen a tanácsokat, akkor a dm-ben is vehetek arcradirt, ugye?
és mennyi idő alatt vettetek észre változást a krémtől?
Szia!
Nekem pl. fog.gátló mellékhatásaként jelentkezett, de jelentkezhet pl. a stressztől is, lehet öröklött is, én így tudom!
Sziasztok!
Most írok először a topikba. Azt szeretném megkérdezni, hogy a foltosodásnak amúgy milyen okai vannak? Úgy értem milyen szervi okai?
Szia!
Én pl. pár csepp olivaolajba sót teszek, ezzel radírozok. De csak heti 1-2 szer.
Való igaz.az enyém is sokkal simább,kellemesebb tapintású.Maga a krém állítólag nem hámlaszt,én ezt nem is vettem észre.De az biztos,hogy még ez is egy pozitívum.A látványról már nem is beszélve.Haljud,örülök,hogy megszólaltál,,majd várjuk a beszámolót!
:D
Nekem se pirosodik ki. A radírozás után igen, de ez a dörzsöléstől van, úgyhogy sztem ez természetes.
Én egy hete használom a krémet, és azt vettem észre, hogy a homlokomon (ott kenem) sokkal simább a bőr, tapintásra is meg látványra is. Lehet, hogy azért, mert a vastag barna réteget elkezdte a krém lehántani???
Helló!
én szinte egyáltalán nem pirosodtam,egyszer néztem ki szörnyen,mikor kicsit ????túlzásba vittem a radírozást.de az sem a krémtől volt.De gondolom,ez is alkati dolog.
én esténként,meg hétvégén használom,és alapozó se kellett.Fényvédőt viszont most,télen is kenek.
Sziasztok!
Csak érdeklődni szeretnék, hogy az Enikő féle krémtől mennyire pirosodik ki az arcotok? Nekem sajnos elég hajszáleres is, azért kérdem, hogy azon nem ront? Vagy a pirosság mennyi idő mulva múlik el? mert a honlapján a képen, elég piros a hölgy arca.
Örök hálám :D
Még kenem,de már csak én látom,más meg csak akkor,ha felhívom rá a figyelmet.
De semmi kül.nem is emlékeztet a régire :D :D
Csajok!!!
Én is nagyon boldog vagyok,hogy ilyen jó híreket olvasok rólatok.Haljudnak is örülök,hogy végre kipróbálja a krémet,remélem jó lesz!!
dddd! Nagyon örülök,hogy sikerült eltüntetned a foltokat!Hidd el nem fog visszajönni.B.U.É.K. Mindenkinek.
Nagyon jó termék a patikában kapható VICHY termék: Normaderm alapozó alá is jó, sok félét kipróbáltam a foltjaimra nagyon jó, most éppen elfogyott.
Igaz egy kicsit drága, de ha ilyet is veszünk + olyat is akkor jobban megéri. Ebben meg benne van a hidratálás és folteltávolító is.
BUÉK mindenkinek,foltmenteset :D
fibi,látod,ennyire különbözőek vagyunk,nekem az ephelis nem volt jó semmire..és mindent végigpróbálta szinte,amit itt írtatok.Hónapokig csendes szemlélő voltam csak.Nem volt jó a silanus,unitone,babe,oliva,meg mit tudom én mi...és még az aranyáras gyógyszertári kütyük.Erikacznak meg ez nem jött be,ahogy hallom.De én erről csak jót tudok mondani :D
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?