Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Szia!
Te hívtad,vagy írtál neki a krém miatt??
Köszi.Írtam neki a honlapjára 3napja,de nem válaszolt.Ti telefonon rendeltétek meg a krémet?
Nagyon szeretném ha nekem is tudna küldeni,és sajnos nagyon türelmetlen vagyok,nem szeretnék kifutni az időből a napsütés miatt.
Szia Monic,
Mivel mi csak novemberben lettünk foltmentesek, s azóta én személy szerint nem voltam napon, így nem tudom, mi lesz vele a napsütésben. Igazából ENikő azt mondta, h a pigmenteket rendezi újra a krém, így nem jön vissza a folt soha többé a kezelt felületen. Mutogatta a saját arcát is bizonyítékképpen. Hát jövő ősszel tudok igazán nyilatkozni erről, a komplett nyár után...
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, tudom h sokan használják Enikő krémjét, és most h pár napja egész nap ragyogó napsütés van, nem jöttek visza vmennyire a foltok?Én nagyon bánatos vagyok, mert egyre jobban látom őket, a tél egy kicsit halványítot rajtuk, de pár napja megint erősebbek, ahogy a nap is, és ugye melegebb is van....Szerintetek még lehetne használni Enikő krémjét?Mert ahogy elnézem nyárra nagyon ronda leszek, kezdek teljesen depressziós lenni:(:(
Sziasztok!
Sokat olvastalak benneteket,mert én is küzdök a foltokkal.Az Enikőnek a krémje nagyon meggyőző számomra, az írásotok alapján.Olvastam az oldalán,h napsütésben nem ajánlja.Szerintetek még lehet rendelni?Mennyibe kerül postával együtt?Mikor kapnám meg?
Előre is köszi a válaszokat.
Már egy hónapja kenem, halványabb is, simább is. Nekem még mindig az első adag krémem van, már nagyon a végét járja, de még van egy kevés.
Kicsit a homlokomon száraznak érzem a bőrt, lehet, hogy a szappanos mosakodás miatt, mert én nem szoktam szappannal arcot mosni, arclemosótejet használok már évek óta, mert az nem szárít annyira.
De a krém felvitele előtt szappannal kell megtisztítani a bőrt és radírozás után is.
Nem tudom, meddig kell kenni, ha teljesen el akarom tüntetni a foltot, hogy egyáltalán ne látszódjon.
Szia!
Á..nem olyan bonyolult :D
Amikor a krémet használod,akkor valóban nem érintkezhet mással.A megtisztított,radírozott bőrre viszed fel,legjobb este,vagy mikor tudod,hogy több órán át fent lehet.
Napközben pedig nyugodtan használhatod a szokásos krémet,alapozót.
Csak a kettőt együtt nem.
Nekem kellett még rendelnem,én csak a homlokomra két adagot kentem.Remélem,tényleg nem jön vissza,most nagyon elégedett vagyok.
Egy valaki írta,hogy nem jött be neki.
Tényleg,haljud,hogy vagy?
Szóval azt mondjátok, érdemes kipróbálni Enikő krémjét?
Van akinek nem jött be?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a sok pozitív beszámolóra,mert én is már pár éve küzdök ilyen gonddal.Elég kellemetlen. Sikerült írnom az Enikőnek,remélem hamarosan kapok választ.
Azt olvastam az Enikő honlapján,hogy egyszeri alkalommal csak 3 dekányi mennyiséget küld a viasz tartalom miatt.Nektek elegendő volt ez a mennyiség,vagy többre volt szükség?! Állítólag a kezelés során nem érintkezhet más krémmel a bőr.Mi a helyzet az alapozóval-por állagúval-? Azt sem lehet? köszi a válaszokat.
Köszönöm , akkor lehet ráveszem magam .
Még valami,mit gondoltok úgy lehet szolizni ,hogy az arcom letakarom ??
Szia!
Szerintem az időbe még belefér.A használati utasítást tartsd be,csak otthon használd,legtutibb csak este.akkor baj ne lesz belőle,mert különben szinte mindenkinek,aki írt,még a bőre állagán is javított.Az én homlokom nagyon szép síma lett :D
Köszönöm :)
Végül is már én is költöttem annyit a foltomra, hogy az a nyolcezer ft meg sem kottyan azokhoz képest .. , lehet írok az Enikőnek ..
Ugyan nekem az ephelis gél jó volt , de most ,hogy megint elkezdtem zavar a viszketés ,meg nagyon vörös lett .. ,meg olyan durva ott a bőröm , pedig van amikor csak úgy bekenem olivával ..
Csajszik !
Nekem , az ephelistől éppenhogy csak látható a foltom,de természetesen én is szeretnék totál meg szabadulni tőle , és gondolom most is ki fog nyárra jönni . Ugyan nekem jól bevált az ephelis ,de a bőröm érdes és durva ott ahol a folt van/volt . Kérdésem, szerintetek most már késő lenne a Guti Enikő féle krémet elkezdenem ?
Én is voltam villanófényes kezelésen de semmi változást nem láttam utána. Az egész arcomat csinálták 30e Ft-ért. Kidobott pénz volt....
Most én sem használok nagyon semmit és nekem is elmúltak a foltjaim. Így volt ez korábban is, de nekem is visszajött az összes foltom tavasszal. Gondolom most sem lesz máshogy.
Már rég írtam csajok.
A helyzet az, hogy hónapok óta kenem az egész arcom Silanus kövirózsa krémmel, nyár óta.
Előtte Ephelist használtam kb. 1 hónapig, de a folt csak erősdött a szám fölött.
Sajnos a kövirózsa sem segít, mert tudom, hogy kizárólag azért halványodott el teljesen a bajuszom, mert tél van.
Már senki sem látja, még a kozmetikus sem lámpa mellett, de én látom még mindig, és félek, hogy nyáron megint Hitlernek fogok kinézni ezzel a hülye Hitler-bajuszommal.
Ezért elmentem gyümölcsavas mélyhámlasztásra,
de aztán meggondoltam magam, és úgy döntöttem, hagyom a fenébe, és inkább villanófénnyel folytatom. Havi 1X lehet menni, egy villantás csak 500 Ft, 1 alkalommal 2 villantás lesz.
Meglátjuk. Majd írok, mi történt.
Én most tartok 3. hétnél, de sokkal haloványabb. Néhány pattanás nekem is kijött, de ez elenyésző. Tényleg ez az első krém, ami segít, halványít. A boltokban, gyógyszertárakban kapható halványítókrémek szerintem baromi drágák és nekem nem is vált be egyik sem. Használtam olyan krémet is, amit bőrgyógyász írt fel, és patikában keverték ki, az se volt jó semmire.
Eddig tényleg ez az egyetlen, úgyhogy ajánlom másnak is, próbáljátok ki! :-)
Igen...pont erről van szó.Bevizsgált termék,itt Enikő fizetett érte nagyon sokat,hogy forgalmazhassa.Én sem írigylem tőle,és nekem is ez az egy dolog segített igazán,sok próbálkozás után.
Ha mész,és drogériában kapható,akkor azért egy próbát megér :DSzerintem,ha elmondod,hogy viaszos...hátha rábukkansz.
De én tényleg elégedett vagyok :D
Haljud,nagyon örülök,hogy halványodsz!
Én már nem emlékszem pontosan,úgy 5-6 hét után volt nagyon szép :D
Sziasztok,
Nem nagyon olvasgattam a tapasztalatokat a Zenia/Guti Enikő krémjével kapcsolatosan, de én szeretnék visszajelezni, hogy ELKÉPESZTŐ? HOGY MENNYIRE SZUPI! Az első adagot novemberben kaptam, utána még egyszer elmentem és szinte már foltmentes az arcom. Egyetlen bajom vele, hogy a viaszos krém miatt kijönnek a pattik, de az eredményért ez is megéri. 5 éve nem néztem ki így, végre végre végre nem szégyellek saját magam előtt tükörbe nézni. Hála Nektek és Enikőnek!
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?