Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Bellavita 21!
Köszönöm szépen!
Azért lehet,hogy veszek:D Szerinted,ha csak este,otthon használom,és másnap fényvédővel megyek utcára,akkor is rizikós most kipróbálni?
Pedig úgy örültem a jó időnek!
Ephelist lehet használni napsütésben is csak napozni nem lehet vele. Legalábbis ez van ráírva.
Én Az EUCERIN 50+ használom.
50 ml, kimondottan arcra . Nagyon jó!!
Régen babákra való 50 es napkrémet használtam , az olyan ,hogy ha nagyon meleg van belefolyik a szemembe , csípte és nem nagyon lehetett rá sminkelni.
Szia!
Pont az előbb néztem rá a fórumra, hogy beszámoljak arról, hogy a spot fényvédő volt rajtam amiről írsz és ennek ellenére mostanra tiszta folt lettem. :( Kint voltam 2 órát és az egész tél alatt lekopott foltjaim pillanatok alatt visszajöttek. Félek, hogy nincs erre semmiféle csodaszer.
Enikő krémjét is nem tudom mennyire érdemes ősz előtt kipróbálni?????
Szia !
Én Tavaly kb május.3 tól használtam szept közepéig .Minden este , nappal csak a fényvédő !!
Januárban vagy februárban 3 napig kentem a szeptemberből megmaradt ephelisel, akkor viszketett égett piros volt a bőröm , azt eldobtam .
Most két hete megint kenem , csak este . Most jó .
Vigyázni kell a nappal ,remélem nem jön ki .Tavaly nyáron későn kezdtem kenni és ami addig kijött igazából azt próbáltam eltünteni ami sikerült is!
Szia!
A glikolsavas krémet Glico-A nak hívják, szinte minden gyógyszertárban árulják! 12,5% os. Az Isis Pharma gyártja, itt a honlapjuk:
Elvileg a felső hámréteg lehámlasztásával működik, de tapasztalatom alapján csak vékonyabb lesz a bőr, ezáltal a védőréteg is, így a foltok ugyanúgy előjönnek, ezért nyáron napsütésben nem ajánlom!
Pedig én is azt csináltam, brrrr!
Nem volt leányálom (igyál 1 korty olivaolajat, aztán képzeld el, azt hiszem 3 dl-t kellett meginnom?) Fujjjj!
:D :D
Érdekes én se látok sok ilyet , csak egy nőt tudok neki nagyon ilyen az arca , Anyukám amikor meglátta az arcom tavaly előtti nyáron, (akkor volt a legdurvább ),ledöbbent ,hogy mi ez rajtam ,Neki nincs ilyen .
De én most nem panaszkodom , egy hete megint ephelisel kenem , de csak este , most nem viszket tőle . Amúgy már alapozó nélkül is simán mehetek emberek közé,szerencsére alig látszik.
Csak sajnos nem szoliztathatom az arcom , próbálom a napot kerülni .
Szerintem ez gyógyíthatatlan. Egy rákos megbetegedésből is jobban felgyógyul az ember mint a májfoltokból. Pedig állítólag a rák az veszélyes.
Azért érdekes, hogy ezeket a rohadt foltokat semmivel sem lehet eltüntetni véglegesen! Pedig ezek kis sz*ros foltok.
Szerintem nem a méreg miatt vannak. Sokat napoztunk vagy fogamzásgátló, kinek mi. Lehetséges hogy ilyesmit örökölni lehet, de nekem senkim sem májfoltos.
Életünk végéig ilyenek leszünk? Mert én nem sok embert láttam, aki bocifoltos lett volna.
Egy párat de ezek mint ötvenes nők, akik valóban nagyon csúnyán festettek ezekkel a nagy barna foltokkal:S
Szia,napkori!
Igen,attól,pedig előtte én is rengeteg dolgot kipróbáltam.A teát,és a méregtelenítést is:(,de nekem nem is attól voltak a foltok.Kikapart pattanásokat fedtem le ügyesen :(alapozóval,meg isten tudja,milyen krémekkel,és ez hazavágta a homlokomat úgy,hogy bizony télen is látszottak a foltok.Most jóóóó :D
Szia!
Nem teákra gondoltam, hanem az olajos méregtelenítésre.Addig kell csinálni amíg májkövek ürülnek ki! A bőrön lévő elváltozások mindig arra utalnak, hogy a máj nem működik jól!!!! (A könyv ami alapján a tisztítás elvégezendő:A csodálatos máj és epehólyag tisztítás)
Szia ddd!
Neked Enikő krémjétől múlt el???
Én majdnem egy 1 évig ittam ilyen teákat, amelyek a májtisztítást és epehólyag kiürülését segíti elő. Viszont a májfoltom megint itt vigyorog az arcomon, és még a nap sem igazán sütött.
Ja és ezek a teák borzalmasak.
Helló!
Bellavita21!Mi a neve annak a 12,5%-os glikolsavas hámlasztó krémnek,amit gyógyszertárban lehet kapni?Csak néztek rám,és szalicilsavasat akartak adni,de azt nem kértem.Én megvagyok,kicsit mintha nagyítós tükörben látnám a foltokat,de amúgy semmi :D
remélem,nem jönnek vissza.hallom,megint nincs krém :(
erre én is emlékszem.
Én hétfő óta megint ephelist használok, nekem ugye bevált , csak januárban volt vele ilyen kipirosodási-viszketési problémám,de rájöttem attól,hogy a szeptemberbe megbontott tubus miatt lehetett , most vettem újat .
HA valaki vesz Ephelist javaslom a kis tubussal vegyetek ,mert hamar "berozsdásodik" .
Köszi. Nekem elég halvány (még), de nem várom meg a nyarat,amíg sötétebb lesz. A szemem alatt van, elég kicsi, de engem zavar.
Akkor kenem ezerrel!
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?