Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Szia4
Ha elolvasod Yelinát,ő nem győzte Enikőt kivárni,és vet gyógyszertárban krémet.Ugyanaz a gyártója,mint az unitone-nak.Neki bejött,pár nap alatt hatott.A barátnőm akart venni Enikőtől krémet,de már azt mondja,lehet,csak ősszel fog.Addig meg ez hátha jó lenne.De cak megemlítem neki.
Neked meg remélem,2 hét múlva fülig ér a szád!
:D
Én is izgatottan várom, hogy legyen miröl beszámolni!
Mi az a white plus?
Yelina,nekem az unitone nem jött be.:(
örülök,hogy Neked jó.
a white plus-t mennyiért mérik?
Egyik barátnőm őszig már nem akar enkiőset rendelni,ez mg gondolom,van a gyógyszertárban,ha tényleg jó:D
:D De örülök!
Mondtam,ugye,hogy rögtön küldi,ha lesz mit?
Várom a beszámolót!
Felhívtam, ma már feladta és még holnap is postáznak. Aranyos nagyon!
Azt mondta, május végéig küld, aztán már csak szeptemberben.
A második tégelynél onnan folytatom (akár ősszel is), ahol abbahagytam, és igen, javasolt nyáron a fényvédő használata, nem arról szól a történet, hogy most valamennyire kihalványítom 1 tégellyel, aztán megyek víz mellé napozgatni, azért óvjuk valamennyire!
Oly' izgatott vagyok, nagyon várom!
Én mindenképp elkezdem, csak jó lenne 2 tégely, mert nem értem, miért ne használhatnám nagy melegben, ha használok mondjuk hozzá 100 faktort?
Gyorsan megkérdem Enikőt, remélem, még bent van!
Minden kedves aggódó!!!
Enikő most írt hogy megkapta a krémet és postázza, és aki rendelt kedden vagy szerdán megkapja.
Jaj de jó!!!!!!
Szia!
Te tudod, hogy mitől lettél foltos? Gondolok itt a fogamzásgátlóra, vagy valami betegségre?
Mióta voltak foltjaid?
Mi itt évek óta küzdünk a foltjainkkal és eddig még 100%-os megoldást nem találtunk. Nekem is elmúlnak a foltok télen, de ha kisüt a nap szép lassan visszajönnek.
Naaaaaaaaa!
A krémemet akarom......toporzék...toporzék...toporzék!
Mindjárt én hívom fel a postát!
szia!
kb.8000 ft a 3 dkg.A google-ba beírod a nevét,és akkor megtalálod a honlapját.
Megírná nekem priviben valaki, hogy Enikő krémjét hol és mennyiért tudom megrendelni? Sajnos nincs időm visszaolvasni :(
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?